این سنسیشن xe رو خریدم همراهش یه هدفون بیتس بود در حد
کیفیتش فوق العاده هست
Printable View
این سنسیشن xe رو خریدم همراهش یه هدفون بیتس بود در حد
کیفیتش فوق العاده هست
مبارکتون باشه منم سنسیشن معمولی دارم ... کلا بیتس هدفون هاش خوبه اما شاید با اون پول بشه بهتر از اون رو تهیه کرد اما کیفیت بیتس اصل قابل قبوله اما گراننقل قول:
قیمت سن هایزر وایرلس خیلی بالاست من ندارم این قدر بدم
یه مدل MDR-RF4000K از سونی دیدم این چه طوره (قیمتش تو ایران چنده ؟ )و اگه نسبت به سن هایزر خیلی کم داره یه مدل با سیم معرفی کنید با 130 تومن بگید بگیرم.
سلام میخواستم ببینم این هدفون خوبیه؟ بخرمش؟
Sennheiser CX270
سلام .بالاخره تصمیممو واسه خرید HJE350 گرفتم.خیلی از رفتم نمایندگیها رو رفتم نداشتن (مشهد) خلاصه یکی از نمایندگیها هفته قبل آخریشو فروخته بود.میگفت خریدار وقتی تست کرد بعد از خرید فکش افتاده بود با کیفیت باسش.سفارش دادم که بیارن حالا کی بیاد خدا میدونه.لحظه شماری میکنم واسه شنیدن صداش:8::8::8:
از این مدل IN EAR فقط مدل HJE270 رو داشت با قیمت 27 تومان.کاتالوگش هم آورد میگفت فرقی با 350 نداره اما خب 350 چشممو گرفته.
واسه دوست عزیزمونم که دنبال وایرلس بود مدلای پاناسونیکو قیمت کردم:
WE820E-----------125
WF950E-----------150
WF820WE---------170
820E یک عدد هدست داره اما 820WE دو تا
موفق باشید:11:
دوست عزیز حداقل ها مشخص هست واسه وایرلس اگر بجز اون ها بگیرید که راهنمایی شدید ممکن امکان استفادش رو نداشته باشید جهت اینکه فوق العاده صدای خرخر و نویز رو گوشی وجود داره حتی موقعی که موزیک پخش نمیشهنقل قول:
همین سنهایزر هم که اینقدر گرونه رو سری های RF غیر دیجیتالش صدای نویز و خرخر گاهی اوقات داره چه برسه به مدل های ارزون تر
بنظرم سیمی بگیر که خیالت راحت باشه پولت دور ریخته نمیشه چون در غیر این صورت ریسکش بالاس
باشه بهترین مدل سیمی تو همین قیمت بگید تا من برم دنبالش - مورد استفاده را هم که قبلا گفتم دو باره هم می نویسم - فیلم - موزیک (پیشتر ترنس)نقل قول:
HJE300 هم از لحاظ مشخصات مثل HJE350 ولی جفتشو که تست کردم HJE350 بیس عمیق تری داشت!نقل قول:
من با HJE350 زیاد موزیک گوش دادم به خاطر بیس قوی که داره مناسب ترین سبکارو براش در مرحله ی اول
Trance و House و Dance و Tehcno و در مرحله ی بعد هم هیپ هاپ و پاپ و تاجدودی راک و متال ولی واسه اولیا در صورتی که بیس قدرتمند برات اولویت باشه راضیت میکنه
سلام
دوستان امروز رفتم یه چرخی تو مرکز کامپیوتری ایران نرسیده به میدون ولیعصر زدم انگاری EP830 Creative نایاب شده.
یکی یه هدفن EP830A داشت می گفت از روی پلیر ورداشته و می فروشه.
دوستان در این مورد نظری دارند؟ یعنی این مدل مثل اصلیش هست؟
از کجا میشه اصلیشو خرید؟
سپاسگذارم
ممنون دادا.نه دیگه دادام گفته 350 من وا میستم 350 به دستم برسه!!450 هم که هنوز نیومده.راستی دادا تهران راحت گیر میاد این مدلش؟نمایندگی پاناسونیک مشهد فقط یه جا داره.خیلی سخت گیر میاد هدفون.نقل قول:
راستی این مدل کیف نداره نه؟بعد یه چی دیگه ..چرا واسه اکثر هدفونا ولوم نمیذارن؟؟کاش حداقل ولوم رو داشت.آخه با گوشیو ... گوش میدم ناجوره واسه هر آهنگ از گوشی صدارو کمو زیاد کنم.
امروز قراره خبر بگیرم اگه گفت فعلا شرکت جنس نمیده به یکی از آشناهام میگم واسم از تهران بفرسته.تو اینترنتم پیدا نکردم که بخرم.1 سوال دیگه این مدل تقلبی هم داره؟چون امروز جاهای دیگه بجز نمایندگیا میخوام برم ببینم پیدا میشه...زمینش خیلیییی کمه.قیمت هم 35 گفته