آخرین سرور برا تل اویو هست که کار نمیکنه:Dنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Printable View
آخرین سرور برا تل اویو هست که کار نمیکنه:Dنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
شرمنده نبودم الان که برگشتم خونه دیدم درست شده و میتونم به سرور وصل بشم
پس نتیجه اینکه داشتن یه کارایی میکردن:n24:
سرورم هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم
از پنل داخل خود سایت مخابرات در خواست تغییر تعرفه از 1 مگ به 256 دادم کی انجام میشه ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان ... آلان 1 هفته ای میشه که از سایت مخابرات درخواست ADSL دادم ...
آلان که رفتم تو سایت برای پی گیری این و نوشته ...
آلان باید کار خاصی بکنم ؟؟ معمولا درخواست ها رو چند وقته جواب میدن ؟؟؟
برو امور مشترکین بگو سرویس میخوام 1 روزه وصل میکنن با اینترنت خیلی دیر کارت انجام میشه شنبه صبح برو مخابرات محلتون بگو میخوام سرویسم راه اندازی شه 1 هفته هم هست در خواست دادم ولی سرویسم فعال نشدهنقل قول:
اصلا اینترنتیش الکیه
من خط سفارش دادم آخرشم مجبور شدم حضوری برم اونجا فرم و مرم پر کنم بعد هم گفتن روش adsl نمیدن خط رو پس دادم 10 ماه بعد! پول خط رو بهم برگردوندن!
دزدبازاریه که نگو
سرویس محدود 256 سه ماه 7 گیگ 34 تمن.... 2 تا 7 صبح رایگان....:n12:نقل قول:
سهم مخابرات از فروش ADSL در استان تهران
تلنا: بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
تلنا: بر اساس آمارهای منتشره توسط شرکت مخابرات استان تهران سهم فروش ADSL در استان تهران به طور میانگین 40 درصد است و سایر شرکتهای ADSL که در حال حاضر هشت شرکت می باشند 60 درصد بازار را در اختیار دارند.
بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
در جدول زیر سهم مخابرات ایران در مناطق مختلف مخابراتی استان تهران آمده است.
منطقه منطقه 2 منطقه 3 منطقه 4 منطقه 5 منطقه 6 منطقه 7 منطقه 8 مناطق تهران منطقه البرز جمع کل سهم مخابرات 42.3% 50.2% 30.2% 56.5% 40.6% 33.2% 33.1% 39.4% 49.4% 40.6% سهم سایر شرکتها 57.7% 49.8% 69.8% 43.5% 59.4% 66.8% 66.9% 60.6% 50.6% 59.4%
دوستان با "سرویس" :n21: چند ماهه مخابرات خداحافظی کردم رفت.
فقط اومدم یک نکته رو به دوستانی که میخوان مثل من از مخابرات کوچ کنن بگم اینکه وقتی درخواست جمع آوری میدید همون روز (برای من نیم ساعت بعدش!) سرویس جمع میشه و خط از رانژه درمیاد.
از اونور شرکتهای خصوصی هیچ عجله ای برای رانژه کردن خط ندارن! بنابراین اول درخواستتون رو بدید ، بعد از حداقل 3 روز برید برای جمع آوری درخواست بدید که خدای نکرده مثل من مشمول 40 تومن هزینه اینترنت موبایلی نشید!:n22:
سلام دوستان وضعیت نت من چطوره با این پینگ از مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]