قلعه نویی پدر این بازیکنا رو درآورد انقدر سر طالبلو و قربانی داد زد و پرید بالا پایین که من گفتم الان میزننش.
باز دم افشین خودمون گرم که به بچه ها روحیه میده.
Printable View
قلعه نویی پدر این بازیکنا رو درآورد انقدر سر طالبلو و قربانی داد زد و پرید بالا پایین که من گفتم الان میزننش.
باز دم افشین خودمون گرم که به بچه ها روحیه میده.
در گفت و گو با فارس
پيرواني: بازيكن فوتبال را در رختكن هم نبايد تنبيه كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي مقاومت سپاسي گفت: تنبيه بازيكن در رختكن هم نبايد انجام شود و 48 ساعت بعد از مسابقه بايد چنين كاري انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غلامحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي برابر استقلال هم مثل ساير ديدارهاست. حريف، تيم خوبي است كه از كادر فني فهيمي برخوردار است.اميدوارم بازي قابل قبولي انجام بدهيم؛ مسابقه اي به دور از حاشيه و با رعايت اصول جوانمردي. به فكر فوتبال هستيم و به ضد آن هم فكر نمي كنيم.
سرمربي تيم مقاومت سپاسي درباره پيشبيني خود از نتيجه اين ديدار گفت: هر شخصي كه بازي را پيش بيني كند، آدم پرمدعايي است. فوتبال در هر روز شرايط خودش را دارد. در ديدار با ابومسلم حق ما برد نبود؛ اما پيروز شديم. در مصاف با برق نبايد شكست مي خورديم؛ اما باختيم.
پيرواني در مورد دربي 65 عنوان كرد: اين مسابقه بهتر از مسابقات اين دو تيم در سال هاي گذشته بود و موقعيت گل بيشتري روي دروازهها به وجود آمد. پرسپوليس و استقلال دو تيم خوب، بزرگ و قابل احترام هستند.
مربي اخلاق گراي فوتبال ايران در پاسخ به اينكه برخورد قلعه نويي در پايان دربي با بيژن كوشكي درست بود، گفت: نه فقط در آن زمان، بلكه در رختكن هم نبايد با بازيكن برخورد كرد زيرا در آن شرايط ضربان بازيكن بالا است و امكان برخورد وجود دارد.
وي افزود: تنبيه بازيكن بايد 48 ساعت بعد از مسابقه و زماني كه همه آرام هستند انجام شود. كاري به شخص ندارم، بلكه مي گويم چنين روشي اشتباه است.
پيرواني در خصوص شايعه حضورش در استقلال به عنوان سرمربي در دو فصل پيش گفت: آن زمان با استقلال به توافق رسيدم؛ اما مسئولان مقاومت مخالفت كردند
قلعه نوعی شعور خودشو نشون داد واقعا با اون حرکتش. جلو اون همه آدم اون جوری بری طرف بازیکن. میخواد اشتباهات خودشو بندازه گردن دیگران
قلعه نوعی میدونست که بعد از بازی همه به خاطر تعویض اشتباهش و تدافعی کردن تیم اون مورد انتقاد قرار میدن و برای همین با مقصر خوندن کوشکی در اصل خودش تبرعه کردنقل قول:
تعویض دقایق پایانی نیکبخت واحدی متاسفانه به سوژه مهمی از سوی برخی رسانهها تبدیل شده و طبیعی است که این چهره پرطرفدار و کلیدی بیش از دیگر فوتبالیستهای سرشناس کشورمان زیر ذرهبین رسانهها و کارشناسان قرار داشته باشد.
نیکبخت واحدی برای اینکه از رکورد فصل قبل عقب نماند نیز تا پایان هفته هشتم و در شرایطی که در بازی مقابل پگاه غایب بود با به ثمر رساندن چهار گل و دو پاس گل همچنان جایگاه ارزشمندی در نزد بازیکنان فصل جاری به خود اختصاص داده است.به هر جهت همانگونه که پیش بینی میشد پس از دربی نیز این بازیکن به یکی از سوژههای این دیدار سنتی تبدیل شد که تصمیم گرفتیم تماسی با وی حاصل کنیم تا نظراتش را از طریق کانون هواداران باشگاه پرسپولیس انعکاس دهیم.
گویا قرار است فردا (دوشنبه 15/7/87) در کمیته انضباطی حاضر شوی؟
بله. با توجه به اخطاری که در بازی مقابل پیام خراسان دریافت نمودم باید در ارتباط با این قضیه در کمیته انضباطی شرکت کنم منتها برخیها قصد دارند این مسئله را به دربی شصت و پنجم ربط دهند تا بدین بهانه برای پرسپولیس حاشیه سازی کنند.
قضیه دلخوری نیکبخت پس از تعویض چیست؟
خودتان بهتر از هر کسی میدانید که بنده در آن لحظه فقط و فقط به خاطر اینکه چرا در مسابقهای که پرسپولیس حاکم توپ و میدان بود نتیجه را واگذار کند، عصبانی بودم وگرنه این حق سرمربی است که برای اینکه تیمش صاحب برتری شود تغییراتی در تاکتیک و چیدمان بازیکنانش ایجاد نماید. مهم پرسپولیس است نه فرد، منتها خیلیها دوست دارند به عنوان داعیه مهربانتر از مادر و اینکه چرا من تعویض شدم برای تیم پرسپولیس حاشیه سازی کنند.
فکر میکنید چرا حاشیه سازی میکنند؟
گفتم فقط برای اینکه تیم از کورس قهرمانی فاصله بگیرد ضمن اینکه قرار نبود در آن لحظه که تعویض میشدم و تیم باخته بود بخندم و برای تماشاگران دست بلند کنم! بنده به لحاظ موقعیتهای مسلم گلزنی فراوانی که از دست دادم عصبانی بودم و زیر لب حرف میزدم در صورتی که این تعویض در دقایق پایانی بود و مشخص بود که سرمربی میخواهد تاکتیک دیگری را در زمین پیاده کند، بنده نیز از بابت تعویض خودم اصلاً ناراحت نشدم. البته این صحبت من به معنی این نیست که نیکبخت از حاشیه فراری است نه! بنده عاشق حاشیه هستم منتها حاشیههای زیبا و واقعی نه حواشی اعصاب خردکن و آبروریز!
حتماً از بابت ضربهای هم که به تیر دروازه استقلال برخورد کرد، خیلی حسرت میخوردی؟
بله. باور کنید اصلاً شک نداشتم که این توپ درون دروازه قرار میگیرد، منتها از شانس بد من تیر دروازه هم یار استقلالیها بود.
مربیان و بازیکنان حریف، سعد کمیل را عامل توقف تیمشان میدانند؟
واقعاً حق با استقلالیهاست!! چون اگر سعد کمیل نبود آنها همین یک امتیاز را هم نمیگرفتند. سعد کمیل با اشتباهات فاحشی که انجام داد مانع شکست استقلال شد. به نظر من باید یکی، دو پنالتی برای ما میگرفت و حداقل یک نفر از بازیکنان استقلال را با کارت قرمز از زمین خارج میکرد.
[HTML]http://perspolisnews.net/index.php?option=com_content&task=view&id=7509&Ite mid=1[/HTML]
منتظري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره وضعيت روحي بازيكنان استقلال بعد از اتفاقاتي كه در دربي رخ داد، اظهار داشت: از اوضاع آنها راضي نيستم. قبلا هم گفته بودم كه براي نتيجه دادن اين جلسات، نبايد آنها را متوقف كرد؛ اما تا ديدند كار از كار گذشته، اين روند را متوقف كردند.
وي در پاسخ به اينكه براي فعاليت با اين تيم قرارداد دارد، عنوان كرد: در پنج سالي كه با اين تيم در حال كار كردن هستم، قراردادي نداشتم. به دليل تعلق خاطري كه دارم، با آنها همكاري مي كنم. از سوي قلعه نويي به اين كار دعوت شدم؛ اما اكنون مجموعه به درجاتي از شناخت رسيده و من با آنها همكاري مي كنم.
وي در مورد اينكه برخي بازيكنان بعد از دربي گفته بودند ديگر نميخواهند در جلسات روانشناسي شركت كنند، اظهار داشت: حق دارند اين حرف را بزنند. با علاقه مندي زياد در اين كلاس ها شركت مي كنند؛ اما وقتي در اين جلسات متوجه مي شوند كه بايد رفتار بالغانهتري را از خود نشان دهند؛ اما مربي آن را رعايت نمي كند، تحت تاثير قرار مي گيرند.
وي با اشاره به اينكه به مسئولان تيم برنامه 60 صفحه اي داده و تاكيد كرده كه كادر فني هم در اين جلسات حضور داشته باشد، ادامه داد: در حالي كه بارها خواسته ام جلسات خصوصي يا گاهي داشته باشم، نيامدهاند. نتيجه اين نيامدنها اين مي شود كه با وجود پشت سر گذاشتن جلسات مفيد و قوي، اين اتفاق بيفتد.
منتظري با بيان اينكه بازيكنان اين تيم هميشه براي حضور در جلسات وي استقبال كرده اند، گفت: اين نشان مي دهد كه از جاماندگي فرهنگي فاصله گرفته و مي خواهند از اين پديده علمي استفاده كنند.
اين روانشناس درباره رفتار امير قلعه نويي به خصوص عصبانيت او بعد از دربي، اظهار داشت: رفتارهاي او ريشه اي است. البته به امير تبريك مي گويم چون پيشرفت محسوسي در رفتار خود داشته است. ديگر از پرخاشگري هاي او در كنار زمين خبري نيست.
وي اضافه كرد: البته يك ماه قبل هم به او اين را گفتم كه بعد از جام ملت هاي آسيا و اتفاقاتي كه رخ داد، نتوانسته خود را به لحاظ روحي كنترل كند و قرار بود نزد من بيايد كه تا امروز فرصت نشده است. رفتارهاي او بعد از دربي طبيعي نبود و به شدت به آن نقد دارم.
منتظري كه حاضر نيست جلسات او با بي نظمي برگزار شود، عنوان كرد: تا حدي اعتبار خودم را مي توانم خرج تيم كنم. برخي مي خواهند اين پديده علمي را سلاخي كنند و نمي توانم اين مسئله را قبول كنم. اگر قرار بر همكاري است، بايد چارچوب ها مشخص شود.
اين روانشناس خاطر نشان ساخت: آنهايي كه از مشاوره هاي غير علمي در كارهاي خود استفاده مي كنند، بايد فايل هاي ديگري هم براي استفاده از مشاوره داشته باشند تا ضعف مشاوره هاي غلط را پوشش دهد.
بابا حرفای نیکبخت دیگه شنیدن نداره که شما اومدی براش تاپیک زدی این خبر رو باید توی تاپیک پرسپولیس میزاشتی یه سری به قوانین بزن.
آره والا همچین متنقرم ازش که حد نداره حیف رنگ آبی واسه این ................
از اين نيكبخت خيلي بدم مياد.
ولی من ازش خوشم میاد...دمه همه ی پرسپولیسی ها گرم...