آقا تورو به حضرت عباس همه ی شما باسابقه های فروم، پایین پیامتونو، اسم بزارید تا بتونیم شما رو صدا کنیم. اون موقع بقیه هم یاد می گیرن. مخلصتون هستم.
داش ؟؟؟
ای ول. خیلی قشنگ تحلیل کردی. درسته. حال کردم از خوندن پستتون.
من هم با شما کاملاً در این مورد که ما سعی می کنیم با آرایش که عطر هم قسمتی از اون هست خودنمایی کنیم، موافقم.
یه ایرانی می گفت تو ژاپن یا فرانسه فقط زنای بدکاره و پیره زنا آرایش غلیظ (هفت قلم) می کنن.
زن ها از آرایش غلیظ خوششون نمی یاد و حتی عروساشون هم آرایش ملایم دارن. یعنی اگه تو اروپا یه دختر آرایش غلیظ بکنه ماشینا براش به عنوان فاحشه نگه می دارن.
من خودم به عنوان یه ایرانی، زیبایی فکر، اندیشه، علم و ... رو درک نکردم که می رم سراغ خودنمایی از طریق نشان دادن ثروت، خودرو، انگشتر، طلا، منزل و از همه وقیح تر بدن نمایی.
مثلاً من برای سلامتی ورزش نمی کنم برای این ورزش می کنم که بدنم توپ شه و تو دل دخترا جا باز کنه.
با این هم موافقم که عطرهای سنگین باعث جلب توجّه بیشتری می شه. در این زمینه عربا گوی سبقت رو از ما ایرانیا دزدیدن.
قسمت سوّم هم در مورد چشم و هم چشمی اینه که معتقدم عطرفروشای ما کمترین سواد عطر رو هم ندارن. بجای کار علمی می رن سراغ کلاه برداری و گول مالیدن سر مشتری و قالب کردن جنس و آب رو با شیر قاطی کردن.
الان خوشبختانه دیدم یه سری از جوونا که وارد این کار شدن شروع کردن به مطالعه تو این زمینه.
اگه عطرفروشا سواد خوبی در مورد عطر داشتند، عطرهای بهتری سفارش و وارد بازار می کردن تا خلق ا... هم حالشو ببرن.
من نمی خام برند خاصی رو بکوبم ولی بعضی از این برندا اصلاً تو دنیای عطّاری حرفی برای گفتن ندارن ولی بورس بازار ایران هستند.
به امید اینکه همه ی شما که از سواد خوبی برخوردار هستید یه روز وارد این عرصه بشید.
دوستدار و کوچیک همه ی شما
شریف
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
بعضی ها حافظه ی شنیداری خوبی دارن. یعنی با شنیدن یک آهنگ یاد شهر، دوست یا حال و وضع خاصی می افتن. بعضی ها حافظه ی دیداری خوبی و بعضی حافظه ی بویای خوبی مثل شما. باید بگم که عطّارای بزرگ حافظه ی بویایی خوبی دارن و اونو آموزش می دن و تقویت می کنن. شما استعداد خوبی برای عطّار شدن داری.
شریف عطّار