دوستان من mc700 خودمه میفروشم هر کی میخواد در خدمتم
Printable View
دوستان من mc700 خودمه میفروشم هر کی میخواد در خدمتم
دوست عزیز سلامنقل قول:
قیمت md322 میشه گفت 3700ولی بگردی یا با فروشنده چونه بزنی میاد پایین یا حتی نیومد امکانات دیگه ای واسش بگیر مثلا یک سال سه سال ساپرت نرم افزاری یا چیزای دیگه ای تو نت بگردی پیدا میکنی
داداش گلم من جوک از این قشنگ تر نشنیده بودم هنگ اونم اپل :5::31:
مک بوک ایر بیشتر خانوما استفاده میکنن واسه کارای سنگین زیاد شاید نتونه خوب بهت جواب بده ولی این 322 تا عمر داری مارو هم دعا کن(سالیات و باقیات)
آره قیافه مک بوک ایر خیلی خوشکل ولی مک بوک پرو داداشش مشکلی این بابت نیست
راستی شما اگه برید تایپیک های قبلی،حرفی از مدل مک بوک ایر نزدین که بیشتر راهنمایتون کنم:46:
گرافیکای مک بوک ایر زیاد تعریفی نیست VGA:Intel HD 3000 /384 MB Dedicated
Macbook pro md 322 مک بوک پرو
Processor: Core i7 quad/2.4 GHZ-6MBCash
RAM:4 GB DDR3 - 1333 MHZ
HDD:750 GB
VGA: HD 3000 & HD 6770 -1GB DDR5
:40::5::6::king:
سوالی بود درخدمتیم:5::11:
مرسی فدات بشمنقل قول:
ولی خیلی گرونه نسبتا من بودجه نهایتا 2400 میتونم جور کنم
البته الان دلار داره میاد پایین باز بهتر
مک بوک ایر چنده حدودی؟
مک بوک ایر روش نمیشه تری دی مکس و اتوکد کار کرد؟
313 خودم چی؟ اون رو من 2400 قیمت گرفتم، اونم عمری برام میمونه؟ باهاش مشکلی ندارم بابت کار کرد تری دی مکس و طراحی وب با فلش
نقل قول:
خواهش ميکنم دوست عزيز آخه چندين ماه که قسمت اپل کسي نيست ج بده ما که کاره اي نيستيم ولي تا جايي که بتونم کمک عزيزان ميکنم
آره دلار بحمدالله داره مياد پايين
دوست عزيز سري جديد مک بوک اير با 4 تغيير امده بازار هارد گرافيک سي پيو 5 و 7 هسته اي در هر مدل و نسل جديد تبادل اطلاعات، بوک اير گرونترينش 2900mc966 ولي با بودجه شما mc969بيشتر ميخوره
Macbook air mc 969 مک بوک اير
Processor: Core i5/1.6 GHZ-3MB Cash
RAM:4 GB DDR3 - 1333 MHZ
HDD:128 GB flash storage
VGA:Intel HD 3000 /384 MB Dedicated
از طرفي مدل 313 شبيه يه مدل که امد تو بازار mc700يه چيزي شبيه تو اون مايه هاست ميشه يه 4 الي 5 سالي باهاش کار کرد بستگي به نرم افزارايي که شرکت ميده بيرون ولي اينو متمعن هستم که بهت جواب ميده ولي اگه هميشه آبديت باشي قضيه فرق ميکنه و بايد خرج بيشتري کني
مک بوک پرو قدرتش رو اسمش هست واسه چيزاي سنگين بيشتر بدرد ميخوره ولي مک بوک اير زياد نه تعريفي نيست
اگر از دوستان کسي مک بوک اير969 با مشخصات بالا داره ج بده و اگر کسي هم مک بوک پرو 313 باز ج بده تا اونايي که اين سيستم رو دارن بدوني جواب دادنش در چه حديه
من زیاد تو کار مک ایر نیستم ولی می پرسم واست :11::10:
سوالی بود درخدمتیم:46:
بعد توی نور و مثلا زیر نور خورشید چطوریه مک بوک؟ کاملا واضحه و خوب مشه دید یا نه؟
آقا میشه رو مک visual studio نصب کرد ؟ ضمنا مک بوک ایر جدید کی وارد بازار میشه ؟ کسی اطلاعی از کانفیگش داره ؟؟
سلام علی جان
آره داداش وضوح تصویر خوبه ولی بستگی به زایه زیاد هست که چجوری و کجا باشی خوبه در کل
سلام آره دوست گرامی ولی اگه بتونی ورژن مک رو تهیه کنی عالیه ولی اگه نتونستی یه ویندوز بزار بغلش هر چی دوست داری نصبش کن
از مک بوک ایر جدیدم خبر زیاد ندارم ولی چند ماه پیش سری جدیدش وارد بازار شده بری بپرسی بد نست
سلام به همه اپلي ها
يه خبر إز سايت نارنجي ميزارم
یکی از کلیدیترین بخشهای این مصاحبه دو بخشی، جایی است که از آیو خواسته شده یک طراحی محصول که به واسطه آن نام او ماندگار خواهد شد را نام ببرد. آیو بلافاصله در مواجهه با این پرسش به ژست مسئولین روابط عمومی اپل تغییر وضعیت داده و در پاسخ گفته:
«سؤال بسیار مشکلی است. به نظر میرسد دوباره به این حقیقت بر میگردیم که آنچه اکنون مشغول انجامش هستیم، این حس را میدهد که مهمترین و بهترین کاری است که تاکنون انجام دادهایم، بنابراین پاسخ این پرسش محصولاتی هستند که الآن مشغولشان هستیم، که البته من نمیتوانم هیچ چیزی دربارهشان به شما بگویم.»
از سوی دیگر به نظر میرسد سری جدیدی از لپتاپهای اپل، یعنی مکبوکپرو و مکبوک ایرها با نمایشگرهای رتینا از راه خواهند رسید. پیشتر شایعهای داشتیم که طراحی مکبوکپرو 15 اینچی جدید را فاقد دیسک درایو نوری و با کاهش قابل توجهی در ضخامت بدنه آن نشان میداد. و البته گفته میشود که اپل برای مقابله با اولترابوکهای ویندوزی، قصد کاهش قیمت سری مکبوک ایر خود و همچنین اضافه کردن یک مدل جدید با سایز نمایشگر 15 اینچ را دارد.
البته بايد منتظر كنفرانس WWDC 2012 باشيم كه ٢٢ خرداد هستش يعني ٢هفته و نيم ديگه اميدوارم هم نشست بغداد مثبت باشه تا ادلار بياد پايين هم سري جديد ارزش.اين همه صبر رو داشته باشه
نقل قول:
سلام دستت درد نکنه بابت این مطلب آره خدا کنه نشست بغداد خوب و مثبت باشه کمر ملت شکست این دلار بیاد پایین انشالله همه مک بوک پرو بردارن داداش این درایو نوری نداره دیگه باید چیکار بکنیم همچیز بر پایه فعلا دیسک اداره میشه ممنون از خبری که دادی منم خودمم دو دلم که 322 بردارم یا صبر کنم سری جدید ببینم خدا چی میخاد موفق باشید