بله درک مطلب عربی سراسری84 ریاضی(شایدم تجربی! یادم نیست!) را بخونید نوشته ویتامین c واسه سرماخوردگی ضرر داره!!
Printable View
بله درک مطلب عربی سراسری84 ریاضی(شایدم تجربی! یادم نیست!) را بخونید نوشته ویتامین c واسه سرماخوردگی ضرر داره!!
نقل قول:دوستان خداشاهده من این موضوع نمیدونستما یه موقع نفرینم نکونید:31:نقل قول:
عجیبه من تا به حال فکر میکردم ویتامین c ضد سرماخوردگیه و کلا به بدن حال میده :31: (یکی نیست بهم بگه تو که نمیدونی ویتامین c چیه چرا به بچه ها میگی بخورید :31:) پس به جای ویتامین c لیموشیرین بخورید اینم جواب میده حالا مصرف زیادش باعث چه بیماری میشه؟!
حالا بیخیال مشاوره پزشکی کسی میتونه یه برنامه ریزی واسه پیش بکنه که 2ماه تموم بشه یا امکانش نیست؟
ویرایش: تو پست اول پرتغال هم اشتباه نوشتم درستش پرتقال بوده!
سلام دوستان
یلدا مبارک، درس فراموش نشه ها!:40:
استیون هاوکینگ حالش وخیم شده.
یلدای همگی مبارک ،من احتمالا امشب 3 کار میکنم : قهوه دم میکنم + هندسه تحلیلی میخونم + مبحث دینامیت رو کامل تستهای این کتاب 30 سال کنکور قلم چی رو میزنم(البته 60%اش تموم شده. باقیش با خدا :31:)
----------------
من جات بودم درسایی که به هم مربوط هستن زنجیروار مثل ریاضایت (منظورم ، پایه + دیف + حسابان به عنوان مثال) ، رو با هم میخوندم
راستی حرفی که درباره ی تبدیل رقبا به ضعفا زدم ، شوخی بودا !!! به دل نگیری :دی
منفجر نشی یه وقت دلمون برات تنگ میشه:31::31:نقل قول:
دیگه بریم پای درس
شب دراز است و کنکوری بیدار
برین به سلامت
چندین تا انفجارهای هسته ای رخ داده درون مغزم ، ولی خدارو شکر هنوز زندم (یاد مبحث استاتیک افتادم ، که بچه های عمران بهش میگن "افتاتیک". چون سینامتیک رو بیفتی ، دیگه کارت با کرم الکاتبین هست :دی)نقل قول:
منم برم هندسه تحلیلی ، واسه 100 امین بار ، مبحث دایره رو مرور کنم
یلدا مبارک
یه سوال
تراز آزمون های کانون مثل تراز دانشگاه آزاد حساب میشه یا با هم فرق دارن؟
پس 90 نگاه نمیکنی؟:31:نقل قول:
یلدای همگی مبارک ،من احتمالا امشب 3 کار میکنم : قهوه دم میکنم + هندسه تحلیلی میخونم + مبحث دینامیت رو کامل تستهای این کتاب 30 سال کنکور قلم چی رو میزنم(البته 60%اش تموم شده. باقیش با خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تقدیم به بچه های گل P30WORLD
روی گل شما به سرخی انارشب شما به شیرینی هندوانهخندتون مانند پستهو عمرتون به بلندی یلداشب یلدا مبارک
والا اصلا از فوتبال خوشم نمیاد ، ولی 90 باحاله ، مخصوصا وقتی بزن بزن داره، ولی چه کنم که جمعه امتحان دارم و سال بعد ، 12 13 تیرماه کنکور :13::31:نقل قول:
پیوست : مهدی امضارو به یاد جوونیامون عوض کردم، اگه خواستی تو گوگل بزن ، ترجمه کنه :دی
نه تراز دانشگاه ازاد معمولا بیشتر از تراز قلم چی میشهنقل قول:
پیش مشاور ها که بری معمولا 600 تا روی تراز قلم چی میکشن بعد انتخاب رشته میکنن
ولی این پیشرفت و همه دارن یعنی همه تقریبا به یک نسبت میرن بالا !