سلام
اقای hovo لطفا یه ایمیل به من بزن یه سری سوال میخوام ازت بپرسم در واقع مشورت وراهنمایی.من اینجا پیام خصوصیم غیر فعاله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
اقای hovo لطفا یه ایمیل به من بزن یه سری سوال میخوام ازت بپرسم در واقع مشورت وراهنمایی.من اینجا پیام خصوصیم غیر فعاله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایشگاه Autocom2011نقل قول:
نمايشگاه كامپيوتر و اتوماسيون اداري
مکان: پل شهرستان
اقای محترم من میام اینجا حرفی میزنم اون حرفو از توی روده هام در نمیارم که.نقل قول:
نه اینجا از کسی پورسانت میگیرم نه با کسی پدر کشتگی دارم .
وقتی میگم رفتار کارکنای یه دفتر با ارباب رجوع خوب نیست یا اینکه جای دیگه خیلی درست برخورد میکنن مطمئن باش حرفم درسته .
شمائم معلومه که خیلی بیشتر از این حرفا با اقای خاکپور حساب داری که اینجوری سنگشو به سینه میزنی .
اگه خیلی دلت به حالشون میسوزه بشون برسون به جای 4 تا منشی سانتیمانتال گذاشتن یه ذره نحوه ی برخورد با ارباب رجوعو یاد بده بهشون که مشتریاش نپرن .
اینجا اگر شرکتی درست سرویس بده و ازش راضی باشم میام میگم راضیم که بقیه ی دوستانم بتونن استفاده کنن .
اگر هم جایی کیفیت نداشته باشه میگم فلان شرکت یا دفتر نمایندگی این مسائلو داره دیگه تصمیم با کاربراس که برن سمتشون یا نه .
آره خوب موافقم ! من دیروز نمایشگاه بودم از پیشگامان هم علت سرعت کم سرویس و ... رو پرسیدم گفت بالا رفتن تعداد مشتری ها بروز نبودن تجهیزات که گفت داریم روش کار میکنیم پهنای باند رو افزایش بدیم و مشکلات رو برطرف کنیم .نقل قول:
سر شبکیه هم همین بلا داره میاد گویا ! من تا رفتم سمت غرفشون یک برگه داد گفت پر کن 3 ماه اینترنت رایگان 128 ! (ماهیانه 1گیگ فکر کنم) ! اما خوب شبکیه با مخابرات دستش تو یک کاسس و مخابرات هم پهنای باند بالایی داره انصافا !
اما من یک فرم گرفتم که اینترنت 1مگ رو بگیرم فعلا هم فقط 1 گیگ در ماه به همون 10 ت واسه شبانه ! خودشون گفتن تا 2 هفته دیگه شبانه درست میشه و این مدتیم که خراب بوده به حساب کاربری مشتری ها اضافه میشه !
اما نکته جالب این بود که میتونم از اینترنت شبکیه در کنار مخابرات باهم استفاده کنم !
گفتن 10 روز دیگه حداکثر زنگ میزنن ! تا اون موقع هم شبانه باید درست بشه !
خودشون گفتن الان شبانشون روی 512 هست ! همه سرویس ها !! ولی بعد درست میشه ! بگیریم ببینم چطوریاس !
نهایتش بیخیال خط فیبر نوری میشیم و یک خط دیگه میخریم یا کلا اینترنت رو میبوسیم میزاریم کنار .
همون 2 تا 8 هم خیلی خوبه ! 1 تا 8 ؟ فک نکنم هیچ جا تو ایران اینطوری باشه . همون 2 تا 8 درسته .نقل قول:
آقا این شبکیه ساعت دانلود رایگانش 1 تا 8 یا 2 تا 8 ؟ پشتیبانی میگفت 1 تا 8 اما تو سایتش زده 2 تا 8 صبح ؟ کسی دقیق میدونه؟
یعنی شما الان روی فیبر نوری از شبکیه خریدی؟نقل قول:
2 هفته دیگه که خیلیه!به من گفتن تو هفته آینده احتمالاً درست میشه.الان که شبانه ندارن چجوری روی 512 بستن؟
یعنی وقتی وصل بشه روی 512 هست؟این که خیلی افتضاحه!
قبلا 1 تا 10 صبح رایگان بود.بعد شد 1 تا 8.الان هم که کردنش 2 تا 8.مطمئناً همین هم یا محدود میکنند یا کلا بر میدارند.
درود
داداش وقتی من از سفارش و .. حرف زده بودم و شما گفتی :نقل قول:
طبیعتا برداشت من این بود که نقل صحبتت روی حرف منه؛ که خب اگر نبوده که هیچی. ما مخلصیم :40:نقل قول:
پس فکر نکن با کسی بری یا کسی سفارشت رو بکنه فرقی میکنه
-----------------------------------------------------------------------------
تازه فن آوا از اونجا کوچیکتر بود :دینقل قول:
50 نفر تازه جلوت هستند ! :41: تا این 50 تا رو راه بندازه و بعد این قندی بیاد کارتو راه بندازه خیلی بد میشه. دعا کن این حرف قندی که از هفته دیگه احتمالا چند تا بچه ها میرند کمکش که راه بندازند زودتر :دی حقیقت باشه.
کلا هر چی بدبختیه واسه ماست :41: ملک شهر میگند الان شده دو تا مرکز مخابراتی؛ یا دوست من توی 22 بهمن هستند؛ بعد این خطش فکر کنم 1 روزه یا 2 روزه رانژه شده :18: چیزی که توی این قندی :19: واسه ما 2 هفته اش آرزو هست :41: اینجا بخاطر پورت آدم میکشند :دی
به منم همین رو گفت، گفت 128 بالاتر رو اگه مدرک ندیم؛ سرعتش رو مخابرات کم میکنه.
اون مدرک نخواستنش هم خیلی خوبه :27: حتی میتونی تلفنی ثبت نام کنی :دی فقط پولو باید بدی، همین :21:
به نظر من حالا حالا ها پورت خالی بشو نیست؛ اگر از من میشنوی، تحقیق کن شرکت های دیگه رو و هر جا خوب بود و پورت داشت برو انجا. اینجا هم تا نره واسه رانژه طوری نیست، توی لیستی؛ هر وقت خواستی مثل من میتونی انصراف بدی و با همین احترام زیادی که موقع ثبت نام بهت گذاشتند؛ شاید حتی بیشتر؛ تمام پولت رو پس میدند.
شاد و پیروز باشید.
من شخصا هیچ خصومتی با شخص عالی ندارمنقل قول:
شاد باشید
خواهش میکنم این بحث رو هم ادامه ندهید
دوستت دارم زیاد:10:نقل قول:
من کوچیکم بی نهایت:11:
ارادت داریم بیش از حد:40:
شاد و پیروز باشید
یه اتفاق بد
تو این چند روزه چندین تا از مشتری هام رو از دست دادم
یا مخابرات دزد
یا مبین نت عالی
یا اینفورمیشن تکنولوژی (یک ماهه اولش رایگانه )تست کردم خونه مشتری دان خوبی هم داشت ) البته دان رایگان شبانه رو نمیدونم
کلا اوضاع ندا داره میریزه گل هم مشکل دارم باهاش شدیدا
خودم سه شبه نمیتون این قسمتهای آخر خاطرات خون آشام رو دان کنم کلا قاطه
کی میشه این انت @#$ خا @#$ با @#$ ت تموم شه دست از سر اینتر نت ما بردارن
خدایی آخه چی کار به کار دان شبانه ما دارید
ما که کاری به کارتون نداریم....(این دردو دل بود و هیچ عنوان سی @#$یا 30 نداشت
خواهشا اخطار ندید ممنون
سلام دوستان.
من اگه کارت دانشجویی از یکی دیگه داشته باشم میتونم سرعتم رو 512 کنم؟
سرعت کم شبانه ربطی به اون موضوعات نداره ...
بگذریم تا کی باید واسه داشتن یک نت درست حسابی اینقدر بامبول در بیاریم ...
دوست خوبم درسته توی سایت ندا نوشته که...نقل قول:
ولی بی خیال چیزی نییاز نیست
شما بدون هیچ کارتی میتونید تا 2 مگ رو بگیرید و هیچ دنگ و فنگی هم نداره و نه نیاز به کارت داره نه اجازه مخابرات و استادی و دانشجویی و اینها همش کارای اداریه که اصلا نیاز به اجراش نیست
با مراجعه به یکی از نماینگی های اصلی میتونید تقاضای ای دی اس ال بدید تا 2 مگ به راحتی
راستی تو اصفهان پارس آنلاین امروز ترکوند
ورودی پاساز امروز صبحتبلیغش رو دیددم
سه ماهه 6 گیگ 23 تومن
باید برم تقاضا کنم تست کنم یه خطش رو ببینم دان شبانش چه جوری
فکر کنم ای اس پی بعدی مشتری هام پارس باشه
امید وارم یه روز نگم خداحافظ ندا
ساعات بد شبانه
عدم ثبات در یک هفته
و خرابی ها و قطعی های زیاد این دو هفته
با آمار زیاد مشتری هام
متاسفم