ممنوننقل قول:
راستی من ورودی جدید امسالم . وقتی کسی مشروط شه ترم بعد چند واحد بهش میدن؟ اصلا چند ترم میتونی مشروط شی؟
Printable View
ممنوننقل قول:
راستی من ورودی جدید امسالم . وقتی کسی مشروط شه ترم بعد چند واحد بهش میدن؟ اصلا چند ترم میتونی مشروط شی؟
ترم بعد فقط ميتوني 12 واحد برداري.نقل قول:
ميگن فقط 3 ترم ميشه مشروطي داشت ولي بيشتر از 3 ترم مشروطي هم دانشجوهايي هستن كه هنوز توي پيام نور دارن درس ميخونن!!
سلام بچه ها
من چندتا سوال دارم .... این ترم باید 16 واحد برداشت ....... درسها هم اینه واسه کامپیوتر :
تربیت بدنی 1 ( عملی 1 واحد)
یکی از دورس معارف اسلامی ( 2 واحد)
فیزیک 1 ( 3 واحد)
آزمایشگاه فیزیک 1 ( عملی 1 واحد)
ریاضی عمومی 2 ( که پیش نیازش ریاضی 1 هست ولی من ریاضی 1 رو حذف کردم . حالا ریاضی 1 این ترم ارائه میشه به نظرتون ؟ )
برنامه سازی پیشرفته (3 واحد)
ساختمان های گسسته ( 3 واحد )
پیش نیاز این 2 تای آخر مبانی کامپیوتر هست که بنده متاسفانه افتادم ..... حالا باید ترم بعد با این دوتا بردارم
حالا چه جوری بردارم واحد ها رو ........ بیشترین واحدی که میتونم بردارم چقدر است ؟
ریاضی 1 که میره به جای ریاضی 2:27: اگه بتونم بردارم البته ........ حالا میشه 4 واحد بیشتر برداشت ؟ منظورم مبانی هست ؟ یا اینکه یکسری عمومی ها رو برندارم و ترم تابستون بردارم اونها رو ؟ تابستون بیشتر از 6 واحد نمیدن نه ؟
یه راهنمایی بکنید بچه ها
ممنون ازتون
بايد نداره :دينقل قول:
این ترم باید 16 واحد برداشت
ببيم معدلت چه جوري ميشه مشروط شي كه 15 تا وگرنه 20 تا اگه معدلت 17 به بالاست كه 24 !نقل قول:
حالا چه جوری بردارم واحد ها رو ........ بیشترین واحدی که میتونم بردارم چقدر است ؟
پاسيدن مباني همزمان با سي پلاس پلاس كار حضرت فيله اما بايد برش داري !نقل قول:
ریاضی 1 که میره به جای ریاضی 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بتونم بردارم البته ........ حالا میشه 4 واحد بیشتر برداشت ؟ منظورم مبانی هست ؟ یا اینکه یکسری عمومی ها رو برندارم و ترم تابستون بردارم اونها رو ؟ تابستون بیشتر از 6 واحد نمیدن نه ؟
همون مبانيم بردار كه سرجمع بشه 19 واحد كه البته ترم سختي مسشه برات بايد خوب بخوني
ميبيني نميتوني بخوني سبك ترش كن
عمومي ها رو هم ميتوني برنداري مشكلي نيست
تابستونم 6 تا ميدن
==============
آقا ساختمان داده شدم 8 :((
فرهنگم 12 :||||
اصلا اين ترم چه مصيبتي شده برام...
ذخيره بازيابي چه فاجعه ايه فردا :دي
اصلا نخوندم وقتم نيست :((
بچه ها پس فردا آخرین روز امتحاناته ؟
ممنون :11:
بله پرونده ی امتحانات این ترم 29 دی بسته میشه!نقل قول:
بچه ها پس فردا آخرین روز امتحاناته ؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پیام نور چند بار مشروط بشیم ( متوالی و غیر متوالی ) ، اخراجمون میکنن ؟
امتحانای تستی پیام نور کلاً نمره منفی نداره ؟ حتی درسهای غیرعمومی ؟ ..
الان داشتم درس های ارائه شده رو نگاه میکردم دیدم یه درسی رو برنداشتم کلا یادم رفته بود خودش هم بر اساس برنامه 9 ترمه مال نیم سال دوم هست . به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چه جور درسیه ؟ خودش هم 3 واحد نظری هست
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
آره نمره منفی دیگه لحاظ نمیشه هم برای عمومی و هم برای اختصاصینقل قول:
نقل قول:
الان داشتم درس های ارائه شده رو نگاه میکردم دیدم یه درسی رو برنداشتم کلا یادم رفته بود خودش هم بر اساس برنامه 9 ترمه مال نیم سال دوم هست . به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چه جور درسیه ؟ خودش هم 3 واحد نظری هست
زبان برنامه نویسی پاسکال هستش. زیاد سخت نیست.چون زبان سطح بالاییه(به زبان انسانی نزدیکتره تا زبان ماشین).
ضمناً پیش نیاز درس های تخصصی دیگه هم هست.