شما يه CD ويندوز XP سرويس پك 3 رو تهيه كرده و اقدام به آپگريد كردن كنيد.نقل قول:
شاد باشيد :40:
Printable View
شما يه CD ويندوز XP سرويس پك 3 رو تهيه كرده و اقدام به آپگريد كردن كنيد.نقل قول:
شاد باشيد :40:
سلام
من هر وقت که صفحه ورد را باز می کنم که متن جدیدی تایپ کنم تنظیمات آن به طور پیش فرض روی افقی است و باید هر دفعه ان را عمودی کنم آیا راهی برای رفع این مشکل وجود دارد مع پیش فرض ان روی عمودی بماند.(ورد را مجدد نصب کردم ولی حل نشد)
سلامنقل قول:
نميشه چنين تنظيمي رو انجام داد
سلامنقل قول:
در همون کادري که تنظيم عموودي يا افقي بودن رو انجام ميديد براي پيش فرض شدنش دکمه Default رو بزنيد
سلامنقل قول:
دوست عزيز قرار شد براي پاسخ صبر داشته باشيد و از پرسيدن تکراري اون خودداري کنيد
در مورد سوال هم : چنين چيزي نامعمول هست در ورد يه عکس از اتفاقي که ميفته بذاريد
سلامنقل قول:
من بعيد ميدونم اين کار انجام شدني باشه
برای پایینتر خوردن شماره پاورقی می تونید یکی از پاورقی ها رو انتخاب کنید و بعد از زدن ctrl + a راست کلیک کرده و گزینه font رو انتخاب کنید و در سربرگ font در قسمت effects تیک superscript و subscript رو بردارید.نقل قول:
سلام.من توی نوشتن فارسی به صورت کسری مشکل دارم و به صورت زیر میشه. (توی انجمن جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم)Office 2003 و windows XP SP3و با فونت B nazanin هم امتحان کردم.(Style>Other)اگه ممکنه راهنمایی بفـــرمایید.
سلامنقل قول:
بعيد ميدونم اين کار براي زبان فارسي درست شدني باشه
درودنقل قول:
حق با وردیست عزیز و زحمتکش است. این اینجور مانورها را نمی توان در ورد بیچاره مایکروسافت پیاده کرد. مگر در نسخه بعدی آفیس مایکروسافت چنین امکاناتی را پیاده کند. و توقع زیادی هم از این برنامه مظلوم داریم. این کارها در عرض چند ثانیه در برنامه های ایندیزاین و کوارک که برای صفحه آرایی هستند انجام می شود. در ورد با ساخت تکست باکس که همه شما خوبان هم می دانید انجام می شود اما راه جالبی نیست و پرش و اختلال با متن بالا و پایین و از اینجور مشکلات به سراغ چنین کلکهایی که در ورد می زنیم می آید. ورد برای صفحه آرایی ساده و معمولی خوب است اما دنبال کارهای پیچیده هستید بروید سمت ادوبی.:11:
موفق باشید
بدرود