آقا من چطور باید بازی های exit 2 و braid رو تهیه کنم ...جای سراغ دارین بفروشن؟ بازی سنتر نداره!
آقا من چطور باید بازی های exit 2 و braid رو تهیه کنم ...جای سراغ دارین بفروشن؟ بازی سنتر نداره!
درود بر جمع الافان xbox.
اومدم یه خبر خوب بدمتون بپکین:
----------------------------------------------------------
abgx360 v1.0.0
اینم از توضیحات (ترجمه نمیخواد راحته...! چقدر بگم برین انگلیسی یاد بگیرین؟)
:Seacrest released abgx360 v1.0.0, the ultimate tool for Xbox 360 ISOs and Stealth files
abgx360 v1.0.0 is finally here to save you from the BAN HAMMER!
Very easy to use.
Runs natively on practically any operating system.
All the info you could want is contained in the GUI.
اینم لینکش:...کد:http://abgx360.net/download.html
سلام به همگی خوب هستید بابا این جاسپر هم که قرار نیست زودتراز 27 تم بیاد تازه فقط ارکید کسی نیست یک کمک به ما بکنه راهنمای کنه من جاسپر میخوام پریموم یا الیت یا ... .... ...... ........... ....................... خدا
سلام بچه ها. آیا صحت داره که مدل آرکید اصلا نمی تونه بازیهای ایکس باکس 1 رو اجرا کنه ؟! ممنون.
(احیانا به خاطر تکرار پست عذر می خوام)
برای بازی کردن در لایو اینترنت وایرلس بهتر از adsl جواب میده بخاطر پینگ پایینتری که نسبت به adsl داره.یعنی با 256 وایرلس نتیجه بهتری میشه گرفت.
براي اجراي بازي هاي ايكس باكس يك به هارد نياز داريد آركيد چون هارد نداره مي گن اجرا نمي كنه ! يه هارد واسش بگيريد اونا هم اجرا مي كنه ! كنسول اصلي تو پك ها همشون مثل همن فقط تو لوازم جانبي تفاوت دارن ... منظورم اينه اينجوري نيست كه مثلا الايت يه قابليتي داشته باشه كه بقيه مدل ها نداشته باشن ! چون كنسول اصلي تو همه پك ها يكيه ...نقل قول:
سلام بچه ها. آیا صحت داره که مدل آرکید اصلا نمی تونه بازیهای ایکس باکس 1 رو اجرا کنه ؟! ممنون.
(احیانا به خاطر تکرار پست عذر می خوام)
نقل قول:
خوب یه هارد واسش بخر اونوقت از خود پرمیوم هم ارزونتر در میاد
سلام دوستان . ميخواستم بپرسم كه Xbox چه پسوند ويدئويي رو ساپورت ميكنه ؟ مرسي:11:
Avi, MP4 و WMV . میتونید از برنامه های مختلف برای تبدیل فرمت های تصویری استفاده بکنید.نقل قول:
javid جان بابت جوابت ممنون :)