داداش بهت پ خ دادم برو حالشو ببر:n02:نقل قول:
Printable View
داداش بهت پ خ دادم برو حالشو ببر:n02:نقل قول:
من نزدیک 1سال میشه دارمش و خیلی هم ازش راضیم.یه چیز جالب که داره این که قابلیت نصب رو دیوار رو هم داره که خیلی بدرد میخوره برای گرفتن بهترین سیگنال,فک کنم مدلای دیگه قابلیت نصب رو دیوار رو نداشته باشن.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً هنوز هم برید روی علامت تعجب و با ماوس نگه دارین نشون میدین. هر چی هست مشکل از مرورگرتون هست که احتمالاً با اسکریپت سایت مشکل پیدا کرده.
نقل قول:
از نظر شکل شبیه آنتن وایمکس هستن ولی با توجه به فرکانسی که محدوده کاریشون هست به نظر برای وای.فای هستن و نه وایمکس. توی توضیحات فارسی هم صحبتی از وایمکس نکرده. منتهی اگه کسی این رو به جای آنتن مثلاً 9200 بذاره و جواب بگیره یا برعکس مودم خراب بشه رو نمیدونم و اگه کسی تست کرده، خبر بده.
حساس نشو:n02:نقل قول:
اگر دقت کرده باشین، در انتها نوشته :«افزایش برد کارت شبکه و اکسس پوینت یا روتر بی سیم». تا جایی که من میدونم سوکت آنتن مودم رومیزی برای تقویت وایمکسه.نقل قول:
سلام به عزیزان. 2تا سوال داشتم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنیید.سوال اول اینکه من چند روز دیگه اعتبار طرح یکساله من که 512 با 20 گیگ بود تموم میشه دوستان میدونند اگه بخوام همین طرح 20 گیگ 512 رو تمدید کنم چه قدر هزینه اش میشه؟ دوم اینکه اگه طرح من تموم شد میتونم مثلا 5 گیگ(افزایش اعتبار ) بخرم با همین طرح512 دوباره ادامه بدم ؟ چون من در مورد تغییر یا تمدیید طرح اصلا اشنا نیستم .
نقل قول:
طرح های یکساله کلا یک بار مصرف هستند و قابل تمدید نیستند فقط میشه گیگ اضافه قبل از تموم شدن یکسال بخری و بعدش دیگه تموم
اگه بخاید دوباره طرح یکساله بخرید باید بزور باهاش یه مودم دیگه بخرید
الانم اگه طرح شما تموم بشه باید از جدول تعرفه ها یکی رو انتخاب کنید
نقل قول:
نه روی مدم هم جای انتن برای وایرلس هست میگم این میخوره به مودم؟
برا افزایش وایرلس؟؟
یعنی تو این 1 سال مشکلی نداشتید؟؟نقل قول:
اکثرا میگن میسوزه بعد چند ماه!!
چقدر گارانتی داره؟؟؟
یکی از دوستان من طرح نامحدود داشت به نظرتون چیکار کنه ؟
ویرایش به دلیل ...نقل قول:
برای سلامتی سربازان اسلام صلوات
ویرایش...........
جدای از شوخی تعرفه های جدید قرار بود آبان اعلام بشه و هنوز خبری نیست ؟
مرسی برادرنقل قول:
اره اعلام شد
دو سه تا طرح تغییر داشتن و گرون شدن
فکر کنم 512 و 2 مگ رو یکم گرون کردن
الو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعرفه های جدید ؟
دانلود با طرح 1 به 10 (68 تومن ) چند میده معمولا ؟ شب و روز فرق داره ؟
آقا من اینجا نمیتونم بهت پیام بدم . یک راهی بگو چند تا سوال فنی دارم نمیخوام تاپیک خراب بشهنقل قول:
بیا اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-10 اصلا بدرد نمیخوره اصلا سراغش نرو در حد دیال اپهنقل قول:
نه من به یه بنده خدایی پول دادم تا مودم رو غیر حضوری تبدیل کنم به مبین نتنقل قول:
اونم برای آموزش+ثبت نام توی مبین نت+ارسال فایل های مربوطه 20 تومن ازم گرفت
مدل 632 هم هست مودمم.و واقعا هم تفاوت بین این مودم و مودم های دیگه برام محسوسه
چرا پس؟ :n02: روش خوبی بود که :n08:نقل قول:
پ.خ کن دلیلشو :n19::n20:
خواستم پ.خ کنم ولی گفتم اینجا بنویسم که همه بخونن:نقل قول:
آقایان و خانم ها
بنده یه غلطی کردم و در پاسخ به عزیزی یه پست زدم (که چیز خاصی هم نبود) که الان دارم اظهار پشیمونی میکنم. خواهشا به بزرگی خودتون ببخشید.
از طرف حداقل 6 نفر هر کدوم 3 - 4 تا به من پ.خ دادن و توی پروفایلم پیام دادن (که تایید هم نکردم هنوز) که فلانی قربون دستت اون پست رو ویرایش کن.
خواهشا این بحث همین جا تموم بشه.
دوستان ظاهرا مشکلاتی که توی https خیلی از سایتها هست از مبیننته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجا یه تریس رو هم گذاشتم
نقل قول:
اتفاقاً من هم سوای قضیه فرکانس سر همین سه مورد گفتم مال وایمکس نیست چون بهتر میدونید کار روتر یا اکسسپوینت تغذیه سیستمهای وای.فای هست. درصورتیکه وایمکس حتماً یه طرفش دکل BTS هست و نمیشه وایمکس رو گرفت و مجدد به یه دستگاه دیگه فرستاد. درضمن برای مثال 9200 جای سه آنتن داره که یکیش آنتن وایفای و دو تای دیگه وایمکس هست. گفتم که شبیه هم هستن و شاید حتی سایز پیچشون به هم بخوره. ولی توی مشخصات به وضوح فرکانس وایفای رو گفته که کمتر از فرکانس وایمکس هست.
البته شاید هم کار کنه، منتهی اگه کسی تست کرده باشه.
برای تقویت وایرلس که اگه پیج اون بخوره که مشکل فنی نبایستی داشته باشه چون هر دو فرکانسشون یکی هست. بخصوص اون مدل آنتن پشتبومی که گفته ۲۴ دسیبل تقویت میکنه گویا تا حدود ۵۰ کیلومتر هم برد داره. هر چند فکر کنم بیشتر کاربرد شرکتی داشته باشه تا خونگی.نقل قول:
نقل قول:
پس یعنی یه مودم غیرشرکتی متفرقه رو تونستین وارد سیستم مبیننت کنید و استفاده کنید؟
راستش فکر چیزی تو مایههای JTAG و مشابه انجام دادین که هزیه هم بابتش دادین. توی سایتهای خارجی خوندم که گویا همچین کاری میشه، ولی نمیدونم چطور.
نقل قول:
والله من فقط به تیتراژ آخر فیلم رسیدم، و نفهمیدم کی بروسلی بود و کی آدم بد فیلم. ولی چون گفتین بحثی نشه مجبورم فقط بگم :n13: :n13: :n13: :n13:
نه خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته.نقل قول:
والا نمیدونم یا اونا بدشانس بودن یا من خوشانس!
گارانتیش رو دقیقا نمیدونم الان هم رفتم مدارک مودم رو نیگا کردم چیزی پیدا نکردم.نمایندگی گفت همون جعبش حکم کارت گارانتی رو داره و مدتش رو الان یادم نیست چقدر گفت.ولی باید مثل بقیا مودم ها باشه فکر نکم با اونا فرق کنه.(فکر کنم یا 6ماه یا 1سال بود!)
بچه ها لطفا کمک کنید .
تو سایت مودم وایمکس که میریم 192.168.1.1. منظورمه . وارد قسمت lan < سپس wlan که میشیم .یک قسمت داره نوشته Wireless Packet و سند و رسیو رو به Byte نوشته ..
ماله منو نوشته 719288878 Byte دریافتمه و ارسالم 4692131 Byte .
این دقیقا چند مگ میشه ؟ اینجور که من حساب کردم 800 مگ حدودا میشه که با عقل جور در نمیاد واسه همین واقعا گیج شدم . یعنی از وقتی من مودم رو خریدم کلا این مقدار فقط از طریق وایرلس استفاده شده ؟ یا من تو تبدیل واحد اشتبا کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید
منم تونستم اين كار رو بكنم البته بعد از كلي برو بيا و اذيت و آخر هم 40 هزار تومان از ما گرفتن. نماينده مبين نت گلشهر. اگر ميرفتم مودم ميخريدم اين رو ميفروختم خيلي بهتر بود. تازه مودم هنوز به نام خودم نيست.نقل قول:
نقل قول:
دریافت میشه حدود ۷۰۲ مگابایت و ارسال حدود ۴ مگابایت. بعد هم این بخش میزان تبادل اطلاعات از آخرین روشن و خاموش شدن رو نشون میده. هر بار مودم رو روشن و خاموش کنید یا از طریق کنترلپنل مودم اون رو ریستارت کنید، این کنتور صفر میشه. اما قطع با کلید Disconnect From Network یا قطع و وصل اتوماتیک از طرف خود شبکه اون بخش رو صفر نمیکنه. مگه قطع و وصل از دکل جوری باشه که انگار مودم ریستارت شده و مجدد کنتور رو صفر میکنه.
نقل قول:
اما گویا برای ایشون صرف داشته چون به نظر مودمی رو وارد سیستم کردن که ذاتاً قویتر از مودمهای رایج شرکتی هست و سیگنال بهتری دریافت میکنه.
حدودا کمتر از 700 مگ میشه، این عدد از زمانیه که مودم روشن بوده و مجموع کل دریافت و ارساله چه رایگان چه غیر رایگاننقل قول:
سلام .عزیزان اپدیت کردن مودم به صلاح هست یا نه ؟ چون مودم من swc9200هست میخواستم دوستان راهنمایی کنند این کار رو انجام بدم یا نه ؟ عزیزانی که این مدل مودم رو دارند و اپدیت کردن میتونن لطف کنند بگند مزیت یا معایب اپدیت کردن توی این مدل چیه؟
آپدیت ها معمولا تفاوت خاصی ایجاد نمیکنن.نقل قول:
سلام دوست عزیز( x-zarbat).شرمنده که نتونستم تو پیام خصوصی جواب سوال شمارو بدم چون ارسالهای من کمتر از 20تا ست برای همین سیتم اجازه ار سال پیغام خصوصی رو به من نمیده . اما جواب سوال شما باید بگم ازاین مدل من راضیم توی این یکسال اصلا اذیتم نکرده البته به قول قدیمی ها گوش شیطون کر.شاید باور نکنی چون موقعیت من طوری که منزل ما به خاطر موانع انتن نمیداد بردم رو میله انتن پشت بوم وصل کرم الان 5تا چراغش روشنه وبا 20 متر کابل به پشت کیس وصل کردم و البته یه جوری بسته بندیش کردم که بارون وبرف داخلش نره . هنر نزد ایرانیان است وبس
واااااااااااااای چرا سرعت روزا دیگه اینجوریه؟
سرعت دانلودم : 14 یا 20 که دیگه اخرشه:n03:
سرعت های شما ها دیگه پایینه؟
اره منم سرعتم کمهنقل قول:
اما اگه از سرور داخلی سرعتت خوبه وی پی ان ایرانی بخر سرعتت میاد بالا
منظورتون سرعتتون کمه ست دیگه نه؟:n02:نقل قول:
تا چند میاد مثلا؟؟؟
خوب از کجا بخرم؟ ادرس میدی؟:n12:
بله واقعا تفاوت داره این مودم با مودم های خود مبین نتنقل قول:
البته مدلش همون BM632w هست ولی خب قدرت سیگنال گیریش خیلی بالاتر رفته
نقل قول:
تو انجمن پرشین تولز بچه ها میفروشن :n02: