اندیشه پورت مخابرات :نقل قول:
128 محدود سرعتش 70 هست
الان هم 1 مگ دارم سرعتش 160 هست فیکس
توی ساعت رایگان هم واسه من همین قدره (مرکز 6)
Printable View
اندیشه پورت مخابرات :نقل قول:
128 محدود سرعتش 70 هست
الان هم 1 مگ دارم سرعتش 160 هست فیکس
توی ساعت رایگان هم واسه من همین قدره (مرکز 6)
سلام من مرکز 5 هستم پیش شماره 551نقل قول:
آقا این 2020 چرا اینطوری میکنه حالا شروع نکرده داره دروغ تحویل مردم میده !!! من دو سه روز پیش زنگ زدم گفتن به خط شما می تونیم ADSL بدیم الان من رفتم از شرکت قبلیم درخواست جمع آوری دادم زنگ زدم برای ثبت نام میگه کی همچین حرفی زده ما به خط شما در حال حاظر سرویس نمی تونیم بدیم
نه عزیز احتیاجی به این کار نیستنقل قول:
این مشکل حجم کم کردن تو ساعات رایگان رو بعضی از یوزر ها همچنان هم هست دوست عزیز منم منکرش نمی شم ولی حجم رو بهش بر می گردونیم مطمعن باشید بودن یوزر هایی که متوجه شدن و ما باهاشون چک کردیم و بهشون حجم رو برگردوندیم و اینکه مشکل رو بررسی و رفع کردیم و البته ممکنه یوزر هایی باشن که خودشون متوجه این قضیه نشده باشن و البته ما هم خوب متوجه نمی شیم اینا رو گفتم که احیانا شبه ای به وجود نیادنقل قول:
دوست عزیز همونطور که می دونید مرکز 5 شلوغ ترین مرکز رشت هست چون حجم فروش زیاد بوده متاسفانه یا خوشبختانه تمامی پورت ها فروخته شده البته تقریبا در 2 روز قبل که اعلام کردن دیگه به مرکز 5 فعلا نفرشید تونستن پیش شماره 560 رو راه اندازه کنن و مطمعنا باقی رو هم در سریع ترین زمان راه اندازه می کنن البته امیدوارم که بکنن و ما شرمنده نشیم :n01:نقل قول:
بفرمایید اینم داستان جدید تمدید موقت برداشتن چی اضافه کردن قرار نیست چیزی بهتر بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه و مخابرات ، یکی از اون یکی بدتر . سگ زرد برادر شغاله . هر دو شون دروغ میگن . فقط این وسط وقت و هزینه ی کاربر با این شرکت ها و پیمانکارهای درپیت هدر میره و منابع دولتی و بیت المال که میره تو جیب آقایون .
دیتا قطع میشه ، سرعت دیال آپه
مخابرات میگه کار اندیشه هست و اندیشه میگه کار مخابراته ، هیچ کس هم نیست رسیدگی کنه :n21:
من میخوام از بین شرکتهای شاتل و پارس آنلاین و کادوس و فن آوا و البرز، اینترنت بگیرم. به نظر شما کدوم بهتره؟(از هر لحاظ)یه سوال دیگه هم در مورد ترافیک نامحدود دارم. آیا درسته که توی نامحدود سرعت افت پیدا میکنه؟(اگه اینطوره پس محدود بهتره دیگه؟)
من زنگ زدم به این 2020
طرف گفت نامحدود ارائه نمیدن !!
خب اگه اینجور باشه که به درد نمیخوره !! :n24:
آره گفتن تا چند ماه دیگه میدیم لامصب سرویساشون هم کامل نیست میگه باید 2 مگ 10 گیگ بگیری من میگم 3 گیگ میخوام میگه نمیدیم 1 مگ بردار 5 گیگ نمیدونم 6 ماهه میدیم مرکز 5 هم که مشخص نیست کی پورت خالی میاد دستشون خلاصه حال مارو گرفتننقل قول:
های وب یا شاتل بخر خیال خودت راحت کن -- قید اندیشه مخابرات بزن ( البته چک کن ببین با پیشماره ات ساپورت میکنن یا نه )
فن آوا هم تحقیق کن چطوره
نقل قول:
شاتل خوبه،های وب هم بستگی به مرکز و شهرتون داره،مثلا" مرکز مخابراتی ما تو چالوس خلوته،این تستای من:نقل قول:
دوستانی که میخوان برن سمت اینترنت مخابرات (( 2020 )) یا همون آشنای اول
خودم در حال حاضر شرایطی پیش اومد تا از این اینترنت استفاده کنم
الان هم وصل شده512 محدود سرعت تا 120 میره (( با دانلود منیجر ))
این هم وضعیت پینگ
نقل قول:
^C
C:\Documents and Settings\Javad-A>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=111ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=109ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=45
اینم اسپید تستنقل قول:
C:\Documents and Settings\Javad-A>ping 4.2.2.2
Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=138ms TTL=52
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=139ms TTL=52
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=147ms TTL=52
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=125ms TTL=52
ساعت رایگان هم 1 تا 7 هست
ساعات رایگان هم تست میگیرم میزارم ببینم کاهش داره یا نه
خبر میدم :n16:
یه ماه اوله ؟ شاید به همون علته . یه چندماه بگذره بعدا باید نظر داد. ضحی هم همین جوری بود. مثل این میمونه که از چاله در بیای و بیفتی تو چاه. فعلا هر کی بهشون زنگ میزنه تمام مشخصات شناسنامه رو می گیرن تا بعدا پاپیچ شن که بیا سرویس ما رو بگیر وقتی خرشون از پل گذشت اونوقت معلوم میشه .:n21:نقل قول:
کاربر wooooow میخواستی تست ساعت رایگان مخابرات بزاری چی شد
یادم رفت شرمنده !! :n16:
اینم تست الان گرفتم
همانطور که گفتم تو روز سرعت رو 120 تا 140 هست نتیجه هم پست قبلی هست
تو شب سرعت به 81 محدود میشه (( 512 محدود )) و رو این مقدار فیکس هست
اینم تست همین الان گرفتم ساعت 2 شب (( 1 ساعت بعد از شروع ساعات رایگان ))
ساعت رایگان 1 تا 7 !!
دوستان برا شما هم اندیشه هر روز قوانین وضع میکنه ؟! :n09:
تو 1 هفته 2 بار تغییر کرد :n29:یه روز 1500 ریال جریمست !! فردایش میشه 750 ریال !! بعد تو صفحه قبل دوستمون عکس گذاشتن زده 1000 ریال !! الان من چک کردم 1500 شد باز !! چه گ.. دارن میخورن اخه ؟! :blink:
+
نمیفهم واقعا :n29:
+
ماده ی جدید :n21:
خوب دقیقا همین داستان ضحی کیشنقل قول:
تو روز سرعت تا 250 هست و شب هم همون سرعت واقعی ارائه میشه
ساعات رایگان هم 2 تا 7
بستگی به سرویست داره.نقل قول:
بعد از مدت ها یه تست گرفتیم :n30::n28:
ضحی کیش
سلام دوستان . 256 نامحدود اندیشه دارم خط 8
الان چند روز که موقع دانلود یا وبگردی یهو دیتا قطع میشه و هیچ سند و رسیوی ندارم، بعد چند دقیقه دوباره وصل میشه. زنگ زدم اندیشه میگه مشکل از ما نیست خط شما نویز داره! این اتفاق 5،6 بار در طول روز میوفته.... از دوستان کسه دیگه ای هم این مشکل براش بوجود اومده؟
منم همین مشکلو دارم از دو روز پیش ک موقت تمدید کردمیک ساعتم نتونستم استفاده کنم.زنگم زدم دقیقا همینو بهم گفت خطتتون نویز داره مشکل از ما نیست در خواسته کارشناس بدین :n27:
یه سوال دارممن دیگه نمیخوام از اندیشه خط بگیرم الان ک موقتوی فعاله اگه پولشو ندم بخوام از جای دیگه بگیرم دردسر میشه یا فقط خطتمجم میشه ؟
من هم 256 نامحدود دارم حدود 10 روزه که time out زیاد دارم. بعضی وقتها اصلا صفحه بالا نمیاد مرتب سرویسم قطع میشه. مرکز 5 هستم. دوستانی که دراین منطقه هستند واز اندیشه سرویس میگیرن هم این مشکل رو دارن؟آیا این مشکل مخابرات وهمه ispها هست؟
مشکل اندیشه و کلا مخابراته . من الان 4 ماهه این مشکلو دارم. این میندازه گردن اون ، اون میندازه گردن این. آخرشم میگن مشکل از ما نیست . سر و ته یه گ .... هستن. کم فروش و دزد. کافیه برید مشهد یا همین تهران . ببینید چه نتی دارن. :n21:
فکرمیکنید با تغییر isp میشه سرویسه بهتری گرفت؟ منظورم اینه که شرکتهای دیگه وضعشون چه طوره؟
این وضعیت سرویس 256 نامحدود منه ازاندیشه رشت
خدا به شما صبر بده عزیز :n28:نقل قول:
تغییر سرویس بدید و اگه درست نشد تغییر isp :n21:اندیشه سال 92 که شد کم کم گند زد :n21:
دوستان یک نگاهی به این بندازین
یک سوال هم داشتم
کسی در مورد البرز اطلاعاتی داره؟
وضعیت سرعت و قطعی و سرویس نامحدود شبانه چطوره؟
داداش حتما سرویس 1 به 10 ـه درسته؟نقل قول:
ماهی 28 می بگیری سرعت دانلودش حداقل دیگه 25-30 هست!
تنظیم مقررات یه سازمانیه که نه زورش به مخابرات میرسه نه به زیرساخت , اینم قراره از سال آینده عملی بشه (اگه بشه)نقل قول:
قابل توجه دوستان ثبت نام مرکز 5 اشنای اول چند روزه که شروع شده
این اشنای اول همون مخابرات هست ؟
مخابرات همون 2020 هست ؟
ادرس سایش ر.وکسی میدونه ؟
یه شعبه توی میدان فرهنگ هم زده (رشت)
اندیشه خط 5 سرویس 128 نامحدود
یه دو هفته ای هستش که اینترنت افت کرده بالاخص از 6 غروب به بعد
سرعت دانلود هم پایین اومده و مثل سابق همیشه روی 30 کیلوبایت نیست و در بعضی ساعات روی 16 میاد
بله پورت خود مخابرات رو میفروشهنقل قول:
شماره هم 2020 هست
اینم وبسایت
فعلا نامحدود ارائه نمیده
من خط اندیشه دارم دانلود نامحدود
با دانلود مشکل ندارم اما هر صفحه ای رو بخوام باز کنم 10 ساعت فکر میکنه بعد وصل میشه اونم با نصف سرعت یا 4 تا 5 کیلو خیلی اذیت میکنه کاری هست انجام بدم وبگردیم درست شه ؟
مثلا تغییر dns:n27:
256 نامحدود لاهیجان
اندیشه مرکز 2
سرعت دانلود هم بین 30 تا 70 متغیره هی میره بالا میاد پایین:n27:
بهترین سرویس 256 نامحدود تو لاهیجان کدوم شرکته؟
مال رشت رو 30 قفله خیلی وقته !!!نقل قول:
دوستان من تعریف آسیا تک رو شنیدم به نظرتون خوبه؟