نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.نقل قول:
من كه زمان گرفتم نهايتا 6 ساعت جواب ميده چه شما 1ساعت و نيم بزني به شارژ و چه 5 ساعت.
نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.نقل قول:
من كه زمان گرفتم نهايتا 6 ساعت جواب ميده چه شما 1ساعت و نيم بزني به شارژ و چه 5 ساعت.
اگه لینک مستقیم میخوای برو تو کار torrentنقل قول:
ولی اگه اکانت رپیدشیر و یا از این قبیل داری یه سر برو تو warez-bb (با پسوند org) عضو شو که بهترین جاست. من خودم از این سایت بیشتر از 60 تا بازی pc با حجم بین 2 تا 10 گیگ دانلود کردم
ظاهرا مدل SLIM هم ههک شده
کسی میدونه کی میشه هکش رو گیر آورد؟
World's first Xbox 360 Slim h@ck. 2nd video by C4E, Team Xecuter & Team Jungle
کد:http://www.youtube.com/watch?v=hVjvY_JI3PI
بچه ها خبری از کینکت نشده چون من حدود یک ماه پیش از کسی پرسیدم گفت 1 ماه دیگه میاد
نه هنوز خبری نبیدهنقل قول:
کینکت توی آمریکا 4 نوامبر ، توی اروپا 10 نوامبر و توی باقی کشور ها 18 و 20 نوامبر عرضه میشه ، الان هم 13 اکتبر هست .نقل قول:
[HTML]http://www.xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=24[/HTML]نقل قول:
البته نیاز به ثبت نام داره.
این جا هم هست لینک هاش مستقیمه
[HTML]http://forum.b a z i c e n t e r.com/showthread.php?t=33302[/HTML]
جدی؟ یعنی باتری شارژی هم جواب نمیده؟ مارک باتریت چی بود؟ فکر کنم امید جان انیژایزر داشت فکر کنم ولی امروز که تلفنی صحبت کردیم گفت خوب جواب نمیده.نقل قول:
نه ميثم جون اگه 15 ساعت بود كه خيلي خوب بود.
به نظر من با این اوصاف همون پلی اند کیت شارز بهتره ۵ ساعت هم جواب بده خوبه ۲۰ دقیقه میزنیم تو شارژ ۳ ساعت بازی میکنیم:5:
نه ميثم جان من اين كيت هاي پلي اند شارژ رو گفتم كه نهايتا 5.6 ساعت جواب ميده.(آشغاله!)نقل قول:
اتفاقا به نظرم تنها چاره همون باتري شارژي هست من 1 جفت گرفتم 4000 تومن به اسم CFL با 1 شارژر كه شد 3 تومن.
14 ساعت ميزنم به شارژ و دقيق 1 هفته ي كامل بازي ميكنم بي دردسر.من روزي متوسط 6.7 ساعت بازي ميكنم ديگه حساب كنيد.مي خوام 1 جفت ديگه هم بگيرم.دوستان هركي خواست ازين مارك بگيره خوبه:CFL
دوستان میشه توی یه پست کامل توضبح بدین که چطور میشه راحت به live وصل شیم و از بن شدن هم جلوگیری کنیم؟
میدونم ban wave داره نزدیک میشه ولی یه راهنمای کامل می خوام
یعنی بیشتر در مورد اینکه بن نشیم میخوام بدونم چه مواردی لازمه که اجرا بشه؟
بعد یه سوال دیگه
چطور بفهمم که ARCADE من دماش رفته بالا یا داغ کرده؟
چون من هردفه که بدنه اش رو دست میزنم گرم نیست ولی گزاشتمش زیر میز (از 3طرف تقریبا راه هوا داره) ولی بازم میترسم ( یعنی جا ندارم براش!)
در آخر
من یه فلش silicon power دارم که xbox اون رو configure نمیکنه
هیچ راهی برای این مشکل نیست؟
ممنونکد:http://www.silicon-power.com/product/pro_detail.php?main=10&sub=40&pro=101&sub_v=&currlang=utf8
بن ویو بیاد رد بشه همگی میریم لایو ایشالا یه مدت می زنیم به رگ بن ویو هم بیاد جملگی بن میشویم چه خیالیه آپدیت میاد از بن میاییم بیرون باز روز از نو روزی از نوع البته همه اینا احتمال هست از مایکی هیچ چیزی بعید نیست ولی قبلا که ملت بن شده بودن با آپدیت جدید این از بین رفت معلوم نیست تاریخ تکرار بشه ولی اگه به فرض مثل سابق باشه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
زیاد حساس نباش نکات ایمنی رو خوب رعایت می کنی
راهی نیست کانفیگ نمیشه دیگه ساپورت نمیشه دلیلشم اینه های اسپید نیست یه فلش خریدنی هستی جای تو باشم 16 گیگ یا 32 گیگ میگیرم کینگ مکس (مارک های دیگه هم ساپورت میشه ولی کینگ مکس 4 گیگ 8 گیگ و 16 گیگش رو خودم تست کردم کانفیگ می کنه تضمینی:46:)
اگه مایه اشو داری 32 بخر چون 16 بخری از 16 کامل نمی تونی استفاده کنی ولی اگه 32 داشته باشی از 16 گیگ ممکن می تونی استفاده کنی البته نمی دونم 32 چنده ولی باید یکم بسنجی ببینی 32 بگیری به قیمت 40 50 می صرفه یا 80 - 90 بدی هارد ایکس باکس بگیری. ولی خوب هارد به نظر با صرفه تره 16 گیگ کجا و 120 گیگ کجا
کدوم با صرفه تره؟
ELITE
یا
ARCADE + 120gb hdd
الایت :46: به شرط اینکه جنس درست بدن دستت و مادربورد ایناش هم جاسپر باشهنقل قول:
بچه ها حواستون جمع کم کم گرون میشه ایکس باکس دسته اینا می خواین بخرین یا ایکس باکس بجنبین یا هم که کلا صبر کنید تا آبا از آسیاب بیفته
خیالی نیستنقل قول:
اگه گرون شد فعلا با همین PC بازی میکنیم تا وقتی که SLIM ههکش بیاد
کجای داشبورده که ویبره ی دسته رو خاموش میکنه؟؟؟
نیم ساعت !!؟؟؟ :18: رو چه حسابی اونوقت عزیز ؟!نقل قول:
شما با مراحلی که میلاد جان گفتن مشکت حل شد ؟نقل قول:
نقل قول:باطریتون چیه ؟ مشخصات کامل رو بدی بهتره.نقل قول:
:31: تو چرا دیگه داداش , خودت که صبح تا شب دستت تو کاره میدونی Play&Charg Kit چقدر مزخرفه !!نقل قول:
دکمه ی X وسط دسته رو بزنید بعد وارد پنجره ی Setting بشید بعدش هم فکر کنم تو گزینه Performance یا Notification این گزینه باشه.نقل قول:
salamسامان
مشخصات باتریم اینه:
Energizer-2450 MAH-recharge-AA
چقدر بزنم تو شارژ؟بعد چقدر دووم میاره؟مر30
مقدار زمانشارز به شازرت بستگی دارهنقل قول:
من عین همینو دارم یه هفتست کار میکنم هنوز هم کار میکنه با یه شارز خریدنی دقت کن چینی نباشه کره یا سنگاپور باشه
خب چقدر زدیش تو شارژ که 1 هفته برات کار کرده؟نقل قول:
سلام.
دوستان گيم جديد واسه 360 چي اومده؟
البته فيفا 11 و اون يكي فوتباله رو ميدونم.
ميثم جان قرار شد چند تا بازي تاپ معرفي كني.
ممنون
سلام دوستان
من ميخوام يه قاب اضافي واسه كنسولم بگيرم و بعد رنگش كنم
ميخواستم حدود قيمتش رو بدونم (ترجيحا سفيد و كاركرده)
ممنون
اینا جدیدا :نقل قول:
medal of honor
castlevania:lords of shadow
enslaved
dead rising 2
NBA 2k11
سلام. قاب سفید که ارزونه فکر نکنم بیشتر از ۲۰ تومن باشهنقل قول:
سلام دوستان
من ميخوام يه قاب اضافي واسه كنسولم بگيرم و بعد رنگش كنم
ميخواستم حدود قيمتش رو بدونم (ترجيحا سفيد و كاركرده)
ممنون
بله حمید جان اینا بازی های جدید هستن که ۲ تای اولی خیلی قشنگ بودن به نظرمنقل قول:
اینا جدیدا :
medal of honor
castlevania:lords of shadow
enslaved
dead rising 2
NBA 2k11
من که ۴ ساله دارم باتری الکالاین میخرم :31:نقل قول:
تو چرا دیگه داداش , خودت که صبح تا شب دستت تو کاره میدونی Play&Charg Kit چقدر مزخرفه !!
معذرت می خوام اینجا کسی هست که تو کار دانلود dlc بوده باشه؟
سابقا یه مدت استفاده میکردمنقل قول:
با jdownloader
آدرساش رمزگذاری شده و دیده نمیشن
دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه
من میخوام بدونم الان بهترین باتری شارژی و شارژر موجود در ایران چیه ؟
قیمتاشون چندن ؟
ممنون
سلام. انیژایزر هست . از دیگه با شارژرش کمتر از ۱۸ تومن نیستنقل قول:
دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه
من میخوام بدونم الان بهترین باتری شارژی و شارژر موجود در ایران چیه ؟
قیمتاشون چندن ؟
ممنون
البته نرم افزارهایی هستند که لینک ها رو extract می کنهنقل قول:
دوتا بازی خیلی قشنگ و ناب هم تا دو هفته دیگه میاد :نقل قول:
fallout new vegas
fable III
این بازی هم قشنگه بازیکنی حال میده :
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
اینی که بعضی وقتا صدا گیر می کنه تو بازی مشکل از خود بازی هست یا دی وی دی بازی؟ مثلا بعضی وقتا داره می گه مثلا " بعد از اون برو برو برو برو برو برو ... اون جا" یعنی برو رو صد بار می گه و صداش ایراد داره ( بعضی وقتا اینطوری میشه)
ایول fallout جدیدنقل قول:
اینی که داری میگی یعنی با pc دانلود میکردی ؟نقل قول:
الانم میشه؟
سلام
من یک ایکس بوکس گرفتم
که دی وی دی های کپی نمیخوره
کسی هست منو راهنمایی کنه
ببینید من قبلا هم عرض کردم خدمت همه دوستان , یکسری مشکلات هست که خودتون باید تست کنید و بسنجید از کدوم قسمت هست !نقل قول:
چون یکسری از مسائلی که پیش میاد در قسمت های مختلف میتونه یک مورد داشته باشه !!
مثلا Error Disc Clean هم میتونه مربوط به خرابی Optic درایو باشه , هم خرابی دیسک باشه , هم خرابی و ناقصی Source باشه ,
هم خوب Patch نشدن باشه . خب برای این که متوجه موضوع بشیم باید خودمون موارد رو تست کنیم.
الان شما باید بازی رو روی یه Flash Ram یا هارد بریزید ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا نه . اگه درست نشد باید بازی رو عوض کنید.
سلام دوستان من يه فلش سيليکن پور 16 گيگ گرفتم کانفينگل کردم موقع نصب بازی ارور ميده که ديسک کثيفه!
منم فکر اول فکرک اردم که موشکل از بازی با ديسک هايه ديگه هم امتحان کردم بازم همون مشکل رو دارم !...
با سلام. دوستان من دی وی دی 9 گرفتم و بازی رو روش رایت کردم با برنامه Xbox creator با سرعت 2 ولی تو مرحله 10 بازی گیر کرد و یکبار که درش اوردم دوباره گذاشتم دیگه اجرا نمیکنه و میگه دیسک کثیفه؟!!!!
سرعت رایت تو نحوه اجرا بازی تاثیر داره ؟ فکر میکنید علت چیه ؟
سلامنقل قول:
تلفظش اکس باکس هست :31:
خوب باید بدی برات کپی خور کنن که هزینش 6 تومانه
از کجا مگه خریدی دستگاه رو ؟
با فلش دیگه امتحان کردی ؟نقل قول:
بازی های دیگه رو تست کننقل قول:
این بازی رو هم تو هارد نصب کردی ؟
کامل نصب شد ؟
من مدل آرکد رو دارم که هارد نداره براش هاردم نگرفتم. یک بازی دیگرو رایت کردم اصلا اجرا نکرد. اینجوری ادامه بدم خیلی به ضررم میشه !به نظرتون علتش چیه ؟ نوع دی وی دی یا سرعت رایت ؟نقل قول:
مشکل از دی وی دیته سعی کن با کمترین سرعت ممکن هم رایت کنینقل قول: