چند سوال در مورد ester و sama
سلام به دوستان، من تک تک پستها رو از اول تا آخر خوندم، حالا چندتا سوال دارم:
نقل قول:
سلام من ایستر خریدم با هزینه مالیات و ارزش افزوده و بیمه و .... شد 119800 تومان .
خیلی راضیم.
یک نقایصی نسبت به sama at-200 داره که به زودی (امیدوارم به زودی باشه) قراره با اپدیت جدید برطرف بشه که در اون صورت اختلاف امتیازش با سما واقعا معنا دار میشه.
وقتی وارد انجمن مربوط به پشتیبانی ایستر در سایت پرشیا دیجیتال میشم و می بینم به تک تک دغدغه ها و مشکلات کاربران رسیدگی میشه و پاسخ می دهند خیلی لذت میبرم.
البته پاسخها گوناگون است گاهی راهنمایی فنی گاهی دعوت به انتظار اپدیت جدید و گاهی هم صادقانه می گویند که مثلا فلان مشکل مانند عدم پشتیبانی از صدای ac-3 نیاز به تجهیزات سخت افزاری دارد و رفع نمی شود . مطمئنم اگر برخی موارد مانند تبلیغات مناسب- داشتن نمایندگی شهرستان های مختلف -داشتن هو لو گرام طرح شبنم یا گواهی مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک را داشته باشند با چنین محصولی(ester-t15) به زودی تمام بازار گیرنده های دیجیتالی ایران را تصرف خواهندکرد. امیدوارم درآن روز باز هم همین اندازه خاضعانه با مشتریان رفتار کنند.
باتشکر از irandvbt عزیز که راهنمایی هایش باعث شد انتخاب خوبی داشته باشم
سلام جناب ksadi شما ایستر رو اینترنتی خریدین؟ الآن از خریدتون راضی هستین؟ مشکلی که تو این مدت ازش دیدین چی بود؟ میشه یکم دقیقتر و با جزییات بیشتر توضیح بدین؟
نقل قول:
جناب irandvb-t گیرنده سما چطوره بخریم
می بخشید شما آخر سر چه گیرنده ای گرفتین؟ الآن از خریدتون راضی این؟ میشه یکم در مورد نقاط ضعفو قوتش توضیح بدین؟ در کل نظرتون راجع بهش چی هست؟!
نقل قول:
این ایستر نمایندگی فروش تو تهران نداره ؟ جایی ندارن از تهران بفرستن ؟ مرجع خرید رسمیش همون سایتش هست ؟
ممنون میشم سما رو هم یک تست بکنید و نتیجه رو بگید ببینم بین این دو کدوم بهتر هست
واسه نتایج و مقایسه هم لطف کنید یکم سریعتر ممنونتون میشم
جناب simon فکر کنم شما ester خریدین... خیلی دوست دارم بدونم الآن بعد این مدت نسبتا طولانی که گذشته مشکلی ازش دیدین یا نه چه در مورد playerش چه کیفیت خود گیرندش؟! در کل رضایت دارین ازش یا نه؟ نحوه خریدتون چطوری بود؟
ببخشید که تمام سوالامو یه دفعه پرسیدم. خواستم زیاد شلوغ نشه
بی نهایت ممنون میشم اگه جواب بدین
و اگه دوستان دیگه ای هم که ester یا sama خریدن در موردش توضیح بدن و تجربشونو منتقل کنن بی نهایت سپاسگزارشونم