داش این مشکلی ک کلاه سر میکنم یارو کچل میشه رو چطور حل کنم؟
مدش رو بگو و چ کارایی لازمه
.............................
Enhanced Lights and FX , Lanterns Of Skyrim - All In One - MCM Special Edition رو نصب کردم ولی بازی هنو بالا نیومده کرش میکنه
Printable View
داش این مشکلی ک کلاه سر میکنم یارو کچل میشه رو چطور حل کنم؟
مدش رو بگو و چ کارایی لازمه
.............................
Enhanced Lights and FX , Lanterns Of Skyrim - All In One - MCM Special Edition رو نصب کردم ولی بازی هنو بالا نیومده کرش میکنه
skyUI نصب کردی ؟نقل قول:
وقتی هنوز بازی بالا نیومده کرش میکنه احتمالا یه پیش نیاز رو رعایت نکردی . با boss یا loot مرتب کن و ارورهایی هم که میده رو ببین چیه
بعد هم یعنی چی کلاه سر میکنی طرف کچل میشه . عکس بزار اگه میتونی
Enhanced Lights and FX وقتی توی فومود Moonpath و No Taverns رو فعال میکنم کرش میکنه وگرنه اگه غیر فعال باشه کرش نمیکنه
این که دیگه طبیعیهنقل قول:
جدا انتظار داشتی مو از زیر کلاه خود هم بزنه بیرون ؟ :n02: دیگه اسکایریم در این حد پیشرفته نیست . یعنی در واقع این کار رو نمیکنن چون موها از بالای کلاه هم میزنه بیرون و کلا قاطی پاتی میشه .
شاید البته مودی باشه که درست کنه این قضیه رو ولی به هر حال فکر نمیکنم خوب کار کنه اگرم باشه .
به قول معروف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو مگه مود Moonpath داری ؟ لازم نیست فعالش کنی اگه نداری . No Taverns رو هم لازم نیست فعال کنی . اون مال این موده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه من دیده بودم یه مود رو ولی نتونستم استفادش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این استفاده کن شاید جواب بده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا یه ویدیو دیدم سریع بین magic و اسلحه change میدادن چجوریه hotkey هاش :n13: بازی رو دستش نیست تموم کردم بازیرو با مود شروع میکنم یه سری مودا دیدم اصن دهنم وا موند :n02:
آقا یه سوال این legendry هست فایل جداشو بره آپدیت ندارین بازیو من ورژن اولیاشه :n02:
نسخه لجندری بخوای بشه باید اپدیت 13 رو با تمام DLC ها جدا جدا بگیری و روی هم کپی کنی که همون نسخه لجندری رو بگیری بهتره به نظرم .نقل قول:
Medusa Drakul armors رو نصب کردم رفتم پیش صندقه ولی کلید میخاست ... کلیدش از کجا پیدا کنم :|
واس چی برای من صندقه تو یخ گیر کرده بود ولی تو عکسا تو یخ نبود؟