دوستان این فرق این 2تا برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این فرق این 2تا برنامه
بچه ها قيمت هارد ١ ترابايت اكسترنال سيليكون پاور چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بايد بررسي كرد اون كشويي هارد ps3 تا چند ميليمتر جا داره .نقل قول:
مشكلي پيش نمياد ولي start و stop دائم و پشت سر هم مضر هست . در ويندوز قابلیتی وجود دارد كه اگر هارد به مدت مشخصي استفاده نشه و بیکار بمونه spin-down بشه . البته ممكنه آنتي ويروس يا برخي از نرم افزار با دسترسی بي موقع به هارد باعث فعال شدن مجدد هارد بشوند كه بايد بنحوي تنظيم بشوند كه به هارد دسترسي نداشته باشند .نقل قول:
یک روشی در ویندوز و در مرحله پارتیشن بندی هست که در مواقعیکه به اطلاعات ذخیره شده بر روی هارد نیازی ندارید هارد unmounted و از دسترسی خارج بشه تا پس از spin-down شدن هارد بی جهت توسط نرم افزارها و آنتی ویروسها فعال نشه .
مدل armor a80 حدود 300 هزارتومن .نقل قول:
ببخشيد روش نوشته diamond d01.اين چنده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاید برای دوستان نحوه mount و un-mount کردن پارتیشنهای هارد جالب باشه که توضیح میدم .
اگر هارد را جدید خریدید پس از اجرای برنامه disk management اگر هارد not initialized هست ابتدا باید با انتخاب حالت mbr هارد initialize بشه ، سپس روی پارتیشن unallocated راست کلیک کنید و گزینه new simple volume را انتخاب کنید (اگر هارد از قبل پارتیشن بندی شده و letter دارد در این صورت به انتهای این توضیحات مراجعه شود) .
در مرحله specify volume size حجم مورد نظر را وارد کنید .
طبق عکس زیر گزینه mount in the following empty ntfs folder را انتخاب کنید .
طبق عکس زیر یه فولدر به اسم دلخواه و در مسیر دلخواه بسازید و ok کنید .
نوع فرمت هارد را ntfs انتخاب کنید (حتماً باید ntfs باشه) و allocation unite size را روی default بذارید . میتونید یه برچسب هم انتخاب کنید مثل movie . در نهایت دکمه next را انتخاب کنید .
پس از اتمام کار به مکانی که فولدر را ساخته بودید بروید . این فولدر در واقع هارد شما هست .
برای unmounted کردن این هارد طبق عکسهای زیر روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید .
سپس طبق عکس زیر پس از انتخاب پارتیشن mount شده دکمه remove را انتخاب کنید تا هارد unmounted شود . برای mount کردن مجدد هارد کافیست دوباره Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و همان فولدر قبلی را انتخاب کنید یا اینکه یک فولدر جدید (در هر مسیر دلخواه) بسازید و هارد را mount کنید .
نکته : اگر میخواهید پارتیشنی که از قبل ساخته شده و در my computer هم دیده میشه mount و unmounted کنید کافیست پس از انتخاب پارتیشن مورد نظر گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید و سپس دکمه remove را بزنید تا letter آن پارتیشن حذف شود در این صورت آن پارتیشن دیگر در my computer دیده نخواهد شد و برای mount کردن هم باید طبق روشهای بالا عمل شود (تست کردم اطلاعات از بین نمیره) نکته مهم دیگه این هست که این روش مختص پارتیشنهای NTFS هست .
ممنوننقل قول:
در مورد ps3 تحقیق کردم تا 750gb جا میشه دیگه نمیدونم چند میل هستش
راستی برای خاموش کردن هارد -هارده من وسترن هستش میگن ود هارد یه همچین امکانی داره ؟درسته؟یا به همین روش شما انجام بدم
یه مشاوره برای خرید هارد 2.5 اینچی اکسترنال بهم میدید!؟!؟
آیا توصیه میکنید سگیت یا وسترن بخرم!؟!؟
میشه چند مدل با قیمت معرفی کنید!؟!؟
حجم 750 یا 500
قیمت دیگه حدود 200 باشه
usb3 باشه-البته از اینا که usb2 هم ساپورت میکنه
شما چه مدلهایی پیشنهاد میدید!؟!؟
ممنون
این کار به چه دردی میخوره؟من الان تازه هارد خریدم باید حتما پارتیشن بندی کنم واسه افزایش سرعت کپی پیست؟چون سرعتم خیلی کمه.ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
والا اگر من جاي شما بودم اول تحقيق ميكردم كه محفظه هارد ps3 حداكثر تا چند ميليمتر گنجايش داره و بعد از اون هارد با حداكثر حجم ميخريدم بطوريكه مشكلي براي وارد شدن در محفظه هارد نداشته باشه .نقل قول:
اگر هارد اكسترنال هست كه با برنامه WD smartware ميتوان تعيين كرد كه هارد پس از چه مدت بيكاري به حالت standby بره . اگر هارد اينترناله كه خود ويندوز اين قابليت را داره .نقل قول: