از کدوم سرویس استفاده می کنی؟!:18:نقل قول:
Printable View
از کدوم سرویس استفاده می کنی؟!:18:نقل قول:
تازه پارس اومده بود شهرمون از اولین نفرا بودم که گرفتم پهنای باند کلی فقط بین عده ی کم تقسیم میشد فقط برای یکی دو روز این طور بود سرویسم 1مگ!
نقل قول:
بخاطر مسائل مربوط به چاهرشنبه آخر سال بستن
حتی یاهو مسنجر و خود سایت یاهو هم دچار مشکل شده
داشتیم برادر؟ :31:نقل قول:
همینجام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
خدائیش ما کی فحش دادیم؟ آخه این چه حرفیه؟ :13: اگه چیزی گفتم فقط واسه خنده و شوخی بوده و بس ،
ما مخلص همه ی بچه های پی 30 هستیم ،
بیا ببین دانیال هم تائید میکنه :
:40:نقل قول:
نقل قول:
بابک غلط بکنه شمارو مسخره بکنه حسین خان :13: قصد فقط شوخی بود و نشوندن یه لبخند کوچولو رو لب بچه ها ، نه خدایی نکرده مسخره کردن ، ما کی باشیم شمارو مسخره کنیم :19:
اگه سوء تفاهم شد ببخش :40:
-----------------
میگم بچه ها؟ دیدید گفتم تا سیزدهم ترافیک رو رایگان میکنه ؟ :31: :16::16:
سلام دوستان
من میخام مودمم رو عوض کنم
به نظر شما Linksys WGA 120N چطوره؟
فکر کنم دیگه تهش باشه!
البته جزو لیست برند های پارس نیست
میخاستم بدونم بهترین و پایدارترین مودمی که الان هست چیه؟
قیمتش هم مهم نیست.
میخام این مودم هم کابلی باشه و هم بتونم باهاش Access Point درست کنم برای استفاده WiFi
ممنون
بعید بود این حرکات از پارس انلاین اونم به مدت 13 روز :31:نقل قول:
ولی خوشحالم چون فکر میکنم 13 روز عید همینجا هستم و میتونم فول آرشیو آهنگ های سایت گنجا رو بگیرم ( فکر کنم بالا 100 گیگابایته) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافرت هم که برای من تو ایام عید زیاد ضرورت نداره چون همه جا شلوغه و دردسرهای احتمالی وجود داره و اگر هم قرار باشه جایی برم برای بعد 20 فروردین برنامه ریزی میکنم که راحت تر بشه سفر کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديشب از بيرون اومدم ديدم 2 تا سرباز دم در خونمون هستن گفتم ديگه گرفتنم!
خونمون نزديك بزرگترين پارك شهره درگيري ها خيلي شديد بود ولي عوضش سرعت خوب بود:31:
بابا این همه نیاین بگین چقدر دانلود کردید..... بچه های همسایه دارن کودتا میکنن .....
دوستان بین ساعت 1 تا 7 سرعت شما چطوره؟