رفتم مخابرات داره ميگه پورت خالي برا سرويس برنا يا مهارت نداريم ..... ميگه اول پول سرويس مورد نظرتو پرداخت كن بدش هر وقت پورت خالي شد كه حدود يكي دو ماه طول ميكشه بدش بهت ميديم ......!!!!
مگه طرح هم به پورت مربوط ميشه ؟؟؟؟
Printable View
رفتم مخابرات داره ميگه پورت خالي برا سرويس برنا يا مهارت نداريم ..... ميگه اول پول سرويس مورد نظرتو پرداخت كن بدش هر وقت پورت خالي شد كه حدود يكي دو ماه طول ميكشه بدش بهت ميديم ......!!!!
مگه طرح هم به پورت مربوط ميشه ؟؟؟؟
:n04: بهش میگفتی چه ربطی داره؟!!نقل قول:
من تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم!! مگه میشه؟ سرعت رو باید زیاد کنن خط رو که نمیخوان رانژه کنن که پورت خالی بخواد!
حالا دیگر دوستان اگر اطلاعی دارند بگن ولی به نظر من حرف مفت زده
ي دختري بود كه رفتم پيشش داشت با تلفن حرف ميزد 10 دقيقه بعد از اينكه صبحت تاش تموم شد اين زر رو زد .... خودمم تعجب كردم اين حرف رو زد .... ديگه اينقدر با بي حوصلگي صحبت كرد ديگه چبزي بهش نگفتم ..نقل قول:
البته من مخابرات سرا ميدون رفتم اونجا سوال كردم . گفتم اونجا هم پشتباني ميكنن... اونجا ك شما آدرس دادي ديگه وقت نكردم برم ....
و
سرش شلوغ بوده پرت و پلا گفته یا واقعا بی سواد بوده.... رفیق حتما همون خیابون بهشتی رو برو... مرکز فروش و پشتیبانی اصلینقل قول:
نت مخابرات کل کاشون همون جاست... یه وقت کوچولو بذار حتما یه سر بزن.. امیدوارم کارت درست بشه:n12:
بچه ها كسي ميدونه دستگال ديجيتال xvision , تو كاشون كجا ميشه خريد ؟؟؟؟
از همه هم معذرت ميخوام كه اين سوال رو تو اين تاپيك پرسيدم ...
بچه هاي كاشي كسي ميدونه جواب بده
اون بهشتی فکر کنم فقط برا زرین هست فکر نکنم برا اون دو طرح جدید کاری بکنن و میگن برو همون مخابرات مرکزی
باید بهشون میگفتی که الان داری و میخوای ارتقا بدی احتمالا فکر کرده کاربر جدید هستی
کلا اینا که تو مخابرات (و البته بقیه اداره های دولتی) به اندازه ارزن سرشون نمیشه من خیلی تعجب میکنم وقتی تو یه داره به یه ادم با اطلاعات برخورد میکنم
در مورد ایکس ویژن به مغازه کنار شیرین چشمه (تقریبا روبروی همون 2030 هست که میخوای بری) هست فکر کنم داشته باشه نداشت ازش بپرس راهنماییت میکنه یا اصلا فکر کنم بهش بگی برات بیاره
سلام میگم چند تا سوال؟
الان داخل شاهین شهر مرکز گلدیس کسی خبر داره برای کاربر جدید مهارت یا برنا میدن یا نه؟
خیلی مهمه چون 2030 اصلا با 128 جواب نمیده بهم! سرعتش خیلی به نظرم کمه.
من الان طراحی وب می کنم برای کارم 2 مگ یا بیشتر می خوام!
ممنون میشم جواب بدید!
بعد یه سوال دیگه!
توی سایت خود مخابرات نوشته این سرویس ها دارای حداکثر سرعت یعنی 3 مگ هستن! حالا می خوام ببینم برای دریافت این سرعت باید نامه خاصی داشته باشیم یا بدون نامه هم میدن؟
بعد سرعت آپلودش چقدره حدودا؟ دانلود چی؟
یه چیز دیگه@
الان مودم خدودا قیمتش معمولی معمولیاش چنده؟ خیلی ساده باشه! بدون وایرلس با 1 اترنت!
خیلی ممنون! یکم پراکنده شد ولی چه کنم دیه؟:n06:
مخابرات نامحدودم میده یا همش حجمیه؟؟
طرح نامحدود ندارننقل قول:
چرا اینجوریه امروز سرعتش داغون با قطعی هر دقیقه 10 بار :n21: