راستی چند نمونه از این برنامه ها که با پورت بالا کار میکنند معرفی کنید تست کنم.
Printable View
راستی چند نمونه از این برنامه ها که با پورت بالا کار میکنند معرفی کنید تست کنم.
منظورم پورت های اینترنت است که نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر ها و P2P ها استفاده می کنندنقل قول:
نقل قول:به جای ان AAAAA ها یک عدد 3 تا 5 رقمی تا عدد 60000 بزار بعد کپی کن تو ادرس بار بعد میگه پورت بازه یا نه.کد:http://www.utorrent.com/testport.php?port=AAAAA
البته باید قبلش اگر بلدین پورت را در فایروال سیستم و روتر (در صورت تنظیم از داخل روتر) بدین
اگر بلد نیستین باید فایر وال ویندوز و روتر را برای چند لحظه قطع کنید.
چون دیدم بعضی انتی ویروس ها مثل کسپر هم الکی گیر میدن اگر دارین در ان لحظه غیر فعال کنید تا جواب درست را بدهد.
پس باید خیلی خوش شانس باشی چون پورتهای تورنت و آپلود سنترهای آسیا تک توی یکی دو تا منطقه بیشتر بازنقل قول:
نیست. به نظر من انتخاب آی اس پی مثل انتخاب هندونهاس باید تا یه درصدی تو انتخاب دقت کنی و بقیشو بسپری به شانس
قبلنا كه darvish1900 خيلي از آسيا تك تعريف ميكرد نميدونم چرا اينطوري شده آسيا تك.نقل قول:
به نظر من بهتره درخواست جمع آوري بدي. و از يه شركت ديگه بگيري اينطوري خودتو راحت كردي.
در ضمن شما كه دانلودت زياده خوب نامحدود بگير.
فن آوا و شاتل و سپنتا خوبه.فن آوا رو ميدونم نامحدود داره ولي اون دوتا رو نميدونم.
نقل قول:
شاتل محدودیت حجمی داره ولی از 1 تا 7 شب و جمعه ها مجانی میده(بدون نیاز به زدن یک پسورد دیگر)
سپنتا 3 جور سرویس داره
1-بدون محدودیت حجمی که مشخص است
2-- ساعتی که یه اعضای هر ساعت یک هزینه را می گیرد
3- محدودیت حجمی که مشخص است
سرعت سرويس 256 سپنتام، براي چهارمين روز متوالي پايينه.هنوز هم جواب درست و حسابي نگرفتم كه چرا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من اصلا مشکل پورت ندارم برنامه های دیگر بجز تورنت یا یو تورنت رو میخواستم تا ببینم پورتهای دیگه چگونه هت. با اینها هیچ گونه مشکلی ندارم و براحتی دانلود میکنم
پس يا فن آوا يا سپنتانقل قول:
داتک محدودیت دانلود نداره. میتونی از اون استفاده کنی. من هنوز هم از آسیاتک راضی هیتم . گفتم بستگی به منطقه داره
نقل قول:
پینگت که بد نیست سرعت آپلودم هم خوب