بابا جان وایمکس :5: چیه فقط adsl من خودم 512 دارم .سرعتش از وایمکس خیلی زیاد تره:21:
Printable View
بابا جان وایمکس :5: چیه فقط adsl من خودم 512 دارم .سرعتش از وایمکس خیلی زیاد تره:21:
شبکه وایمکس ایرانسل قابلیت موبیلیتی یا همان سیار بودن را دارد اما به دلیل مجوز ندادن از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در حال حاضر این امکان میسر نیست. البته قرار است سال 92 این امکان برقرار شود
دوستان میخوام یه موضوع جالب از اپراتور دوم یعنی ایرانسل بگم
این اپراتور چند وقتی هست که شروع به ارائه دادن اینترنت بیسم کرده و من یکی از مشترکینش هستم من برای پرداخت هزینه اینترنت وایمکسم از طریق اینترنت پرداختش کردم ولی سیستم هنگ کرد نفهمیدم چی شد دوباره پرداخت کردم بعد فهمیدم که 2بار پولو ریختم خلاصه من 2 تا 11300 ریختم که یکیشو بدهکار بودم یکیشم که باید تو حسابم میرفت به عنوان بستانکار ولی وقتی به قسمت بستانکاریم نگاه کردم دیدم 8500 بعد زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری میشه بعد به حسابتون برگشته میشه گفتم باشه دستتون درد نکنه بعد خلاصه یه هفته بعد زنگ زدم گفتن جوابش نیومه بعد 3 روز بعد زنگ زدم گفتن ما دوباره واستون فرم پیگیری پر میکنیم گفتم باشه بعد دوباره یه هفته بعد زنگ زدم گفتن پول به حسابتون برگشته رفتم چک کردم دیدم نه همون 8500 بعد زنگ زدم گفتن ما دوباره فرم پر میکنیم این سومین کد پیگیری بود که به من میدادن بعد یه هفته بعد زنگ زدم گفتن هنوز جوابش نیومه دوباره تجدید پیگیری زدن بعد دوباره یه هفته دیگه صبر کردم دیگه کفرم داشت در میومد نه از 2800 از این که چقدر مملکت هرکی هرکیه خلاصه من الان 5 تا کد پیگیری دارم ولی هنوز داستان من ادامه داره هنوز که هنوزه پول برنگشته به حسابم کلا 1 ماه و نیمه که الافم . اینارو گفتم که دوستان حواسشون به بستانکاریشون باشه که این اپراتور دزد پولتونو هاپولی نکنه
تو ایران 2 تا اپراتور داریم یکی همراه اول یکی ایرانسل اولی که کلا به درد لایه جرز میخوره دومی هم که دست کمی از اون نداره ولی اگه بخواییم یکیشو انتخاب کنیم مجبوریم ایرانسل رو انتخاب کنیم چون از بین بد و بدتر باید بدو انتخاب کنیم .
در ضمن ایرانسل گاهی اوقات اس ام اس کاملا فارسی رو 16 کم میکنه اینم یه نوع دزدی دیگه . کلا خر تو خره
سلام خدمت دوستان نم پسر خالم ازتون این سوالو پرسید ولی جواب ندادین منم سر همین کارم گیره
.
وایمکس ایرانسل ساعات رایگان داره؟
.
اگر بخوام سرعتمو از 128 به 256 ببرم از طریق اینترنت میشه؟؟؟
.
اگر نه چه چیزایی لازم دارم تا طرح تعرفرو عوض کنن؟؟؟؟؟/
ممنونم بای بای...:20:
ولی ما تا به حال با همچین مشکلی مواجه نشدیم. در ضمت چرا از طریق کارت شارژهای موجود در بازار پرداخت نمیکنی؟ اینطوری که امن تر و بهتره که؟
بله درسته میشه با کارت شارز پرداخت کرد ولی وقتی کارت شارژ رو میخری 5000 تومن 300 400 مالیات کم میشهنقل قول:
کلا تقریبا هزار تومن باید مالیات بدی
در ضمن من برای یکی از آشناهامو هم چک کردم دیدم 700 تومن الکی از بستانکاریش کم کرده معلوم نیست واسه چی کم میکنه این یعنی چی
هرچی هم زنگ میزنی 707 میگه چشم پیگیری میشه ولی..........
خیر ساعت رایگان ندارهنقل قول:
از توی حساب کاربری میشه طرح تعرفه رو تغییر داد (البته من 512 دارم و قبلا نامه دادم بهشون در مورد 128 اطلاعی ندارم)
فکر کنم در مورد 128 هم بشه تعرفه رو توی حساب عوض کرد...ولی اگه نشه نهایتا یه نامه میخوان که فکر کنم باید ایمیل کنی
تهیه کردن نامه هم کای نداره من خودم نامه رو درست کردم!!! با ms world یه نامه سربرگ دار ساختم و یه مهر بی ربط هم زدم زیرش
پیشنهاد دوستانه: اگه میتونی ADSL بگیر بهتره!! من تنها به دلیل قابلیت جابجا کردن وایمکس دارم ازش استفاده میکنم....اگه جای ثابتی بودم هیچوقت ADSL رو رها نمیکردم
سلام دوستان
من جدیدا وایمکس گرفتم یعنی همین عید فطر 128 اعتباری 6 ماهه طرحشه با تخفیف مودم نصف قیمت ماهانه 3 گیگ ... ولی متوجه نمیشم این حجم چطور محاسبه میشه یعنی کلا در ماه من 3 گیگ حق استفاده دارم و اگه تمام شد باید تا ماه بعد صبر کنم یا نه 6 ماه رو کلا روی هم حساب میکنه یعنی 18 گیگ مصرف (که ممکنه توی 3 ماه مصرف بشه) .... یه چیز دیگه من وارد حساب که میشم یه عدد نوشته مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت) 412.002 این یعنی چقدر؟ این چه نوشتنیه من همش 2 روزه راه افتاده اینترنتم سرعتشم که بهترین حالت 12 یا 15 ممنون میشم راهنمایی کنید
هر ماه سه گیگ داری و اگه تموم بشه میتونی حجم بخری که هر گیگش میشه 6500نقل قول:
کل استفاده دوره جاری همیشه یه عدد بیربط بوده واسه من ولی پایین صفحه نوشته "برای اطلاع از حساب های ویژه خود" توی اون باقی ماده حجمت رو مینویسه(یه عدده که باید تقسیم بر صد کنی تا حجمت به مگابایت بدست بیاد)
اگه اونجا هم نبود توی"جزییات تماس" رو نگاه کن
نقل قول:
ممنون از پسخی که دادی ... ولی یه چیزو متوجه نشدم اون عددی که توی حسابهای ویژه گفتین نوشته باقی مانده از حجم ترافیک رایگان (این رایگان چیه دیگه؟) بقیه ستون ها صفر هستن حالا اگه مثلا این عدد تا پایان این ماه مصرف شد واسه ماه بعد خودش دوباره 3 گیگ شارژ میکنه؟ چون 6 ماهه گرفتم ... اگه ازش باقی بمونه و مثلا وسط ماه آینده تمام بشه تکلیف چیه؟ البته اینطوری که این داره کیلو کیلو ازش کم می کنه تا یه هفته دیگه تمومه حالا خوبه دانلودم نمی کنم هیچی