SZ1000W
DZ940
DZ840
1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX
Printable View
SZ1000W
DZ940
DZ840
1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX
نقل قول:
مدل 7500 یا 75000 ال جی هم داریم؟
اون چطوره؟قیمتش چنده؟
اینی که می فرمایید به نظرم تلویزیون هست نه سینما. تو سینماهای ال جی همچین مدلی نیست.نقل قول:
اگه منظورتون تلویزیون است اطلاعی از کیفیتش ندارم اما قیمت:کد:http://goldiran.ir/pc-15.htm
47LE7500 : 2.190.000
55LE7500 : 3.990.000
کد:http://abharishop.com/index.php?categoryID=54
از این سوئچ ها تو ایران پیدا میشه؟3 in 1 Out Optical Digital Audio Selector
سینما خانگیم یه ورودی داره ولی من 3 تا خروجی اپتیکال صدا دارم..اگه کسی اطلاع داره ادرس و قیمت فروشندرم بده
بله سینما خانگی به دی وی دی پلیر و بلندگوها میگن.نمیشه بدون پلیرش بگیرید چون دی وی دی پلیر و آمپلی فایرش با هم هستن و بلندگوی بدون آمپ هم به هیچ دردی نمی خوره.نقل قول:
می تونید از سینماهای شرکت ال جی انتخاب کنید مثل مدل 870 و یا از شرکت سونی مثل 640 و یا از شرکت فیلیپس مثل 3540
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
تفاوت به نوع بلندگوها و تفکیک صدا بر می گرده البته فرق 940 و 840 جزئیه.نقل قول:
sz1000 سینمای خوبیه.
دوستان من سینمام رو که 1311 هست 80 زیر قیمت خریدش می فروشم :sad:
2-3 روز هم نیست که گرفتم و با نو هیچ فرقی نداره
متاسفانه 2 روز هست که وقتی ازش استفاده می کنم سر نیم ساعت سردرد شدید می گیرم!:sad:
به نظر میاد این سینما بدرد اتاق 12 متری من نمی خوره و نیاز هست که توی یه هال نسبتا بزرگ نصبش کرد. نمی دونم خودم که خیلی ناراحت هستم ولی چاره ای نیست. اگه کسی میخواد بگه برای شهرستان ها هم با باربری ارسال می کنم.
اگه کسی خواست PM بده عکس هم براش میندازم
فقط زود بگید چون خونه ما یه مقدار در و پنجرش مشکل داره و عرض یکی دو هفته قطعات خاک می گیره
نمی خوام این جوری بشه و قبلش می خوام ردش کنم
برای کسایی که می خوان بگیرن واقعا عالی و با نو خداوکیلی هیچ فرقی نداره.
هیچ مشکلی هم نداره و تا 24 ساعت هم فرصت تست می دم
شما زياد عجله نكن! ميشه با تنظيمات از شدت صدا كم كرد.نقل قول:
ياد حرفهاي جناب برزين افتادم كه ميگه اگر اهل موزيك هستيد و جا نداريد ميكرو هاي فاي بخريد.
نقل قول:
پس من به اون 47 اینچ خیال میکردم سینما میگن.:31:
حالا این سینما که میگن بزرگیش چقدر هست؟یه عکس واضح اگر دارید بزارید.
از بانه بگیریم 2 میلیونی رو میشه ارزونتر گرفت؟میگن نصف هستش قیمت ها اونجا.
کلا یه تلویزیون با 800 تومن از بانه بخایم بخریم کسی میدونه چی خوبه؟
سلام.
رایان جان اون سینمای sony e-970 رو به من 1700 گفتن.البته با توجه به اینکه من تهران نیستم و قرار ه که واسم سفارش بدن
و همینطور با توجه به اینکه پولم نقد نیست و میخوام شرایطی بگیرم،همچین بعید نیست که تقریبا 300 تومن با اون 1400 که شما گفتین
تفاوت داشته باشه.
منتها من میخوام ببینم به نظر شما ارزش داره که واسه این سیستم این هزینه رو بکنم.آخه بعضی از دوستان نظرشون این هست که اکثر
مدلهای سونی مدلهای تجاری هستن و بعضی هم که هزینه کرده بودن و خریده بودن(نه این سیستمو)بعد از خرید متوجه شده بودن که
اون چیزی که میخواستن نبوده.به قول یکی از دوستان حتی وقتی اکولایزر رو عوض میکرده تغییر و تفاوت زیادی رو حس نمیکرده.
حالا میخواستم ببینم به نظر شما این مدل هم جزء مدلهای تجاری سونی هستش که سونی در اصل پول برندشو میگیره یا اینکه
واقعا ارزش این هزینه رو داره.متاسفانه چون مشتری مدلهای گرون قیمت کمه ،اینجا این مدل رو ندارن که من بخوام تست کنم.
و فقط سفارش میگیرن.به هر حال فقط میخوام که واقعا ارزششو داشته باشه که با خیال راحت خریداری کنم.
با تشکر
سونی محصولات حرفه ای هم داره ولی توی ایران وارد نمیشه.به عبارتی هرچی توی ایران ببینی محصولات تجاریش هست.نقل قول:
این سینما به نظر من 1400 هم ارزش نداره چون شما با 1400 می تونی یه سیستم خیلی بهتر بگیری.قیمت جهانی این سیستم نباید از یک میلیون بیشتر باشه.
شما اگر می خوای تا این مقدار هزینه کنی به نظز من بیا و یه سیستم حرفه ای تر جمع کن.