دوستان مخابرات ارومیه در حال حاضر سرویس اینترنت نامحدود میده ؟ اگه آره که برم سرویسم رو نامحدود کنم . زنگ زدم 2020 خبر نداشتن . پهنای باندم داره تموم میشه
Printable View
دوستان مخابرات ارومیه در حال حاضر سرویس اینترنت نامحدود میده ؟ اگه آره که برم سرویسم رو نامحدود کنم . زنگ زدم 2020 خبر نداشتن . پهنای باندم داره تموم میشه
ما از امور مشتركين خيابان امام گرفتيم، ميتونيد اونجا بگيريدنقل قول:
رفتم نامحدودش کردم سرعت اینترنت به شدت پایین اومد :n27: شاید رفتم 512 کردم شاید یه مقدار سرعت بالا رفت :n23: ولی نامحدود از همه چی برای من بهتره اصلا با محدود نمیتونم کار کنم . خدایی مکس نت عالی بود خدا لعنتتون کنه :n03:
اینم از وضعیت فعلی :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=301ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=297ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 296ms, Maximum = 301ms, Average = 298ms
speedtest.net هم باز نمیشه !
سرویس نامحدود گرفتی از مخابرات ؟ سرعت دانلود اینارو تست کن بهمون بگو لطفا :دینقل قول:
فعلا مخابرات اینترنتش داغونه ، درست شد تست کن خواهشا .
نه من زنگ زدم مخابرات گفت کل مشکل کندی سرعت سراسری هست واسه کله ایرانه.الان من هم که 256 دارم از 10 بیشتر نمیشه.
آره دیدم با محدود نمیتونم کار کنم و دو برابر پهنای باند کم میکنه مجبور شدم ارتقا بدمنقل قول:
به روی چشم
الان که اصلا speedtest باز نمیشه ولی دانلود حدودای 10 kb/sec هست که باید حول و حوش 32 بهم بده . یعنی وضعیت فجیعه :n02:
من الان از 20 اسفند اینترنت مخابرات گرفتم با 256 محدود متوسط سرعت 15 بود الان شده 10 :n27: شب گذاشته بودم برای دانلود فقط 300 مگ دانلود کرده بود !نقل قول:
دیشب وضع داغون بود ، الان مشکل ظاهرا حل شده تست کن :دینقل قول:
speedtest رو هم بیخیال شو با IDM دانلود کن :دی
من همین الان Maxnet CRA512 گرفتم. 1 ماهش شد 22 تومان. بد نیست. راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با idm سرعت دانلود چقدره؟نقل قول:
بخوایم معدل بگیریم ، 50 کیلوبایتنقل قول: