اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.:31:
من خودم قبل از ماکس نت همارا بودم سرعت درسته ثابت بود (نه دیگه خط راست بشه :31:)نقل قول:
اما میزان دانلود با سرعتی که از 22 تا 28 نوسان داره خیلی بیشتر از اونی که 14 باشه ولی نوسان نداشته باشه:27:
برای من 14 نبود.دقیقا 16 بود.آخه همه چیز که سرعت نیست.کیفیتش برای من مهمتره.نقل قول:
نوسان اینم از 22 تا 28 نیست.از صفر تا 28 هست.به نمودار خودت یه نگاهی بکن.:46:
شما با تورنت که مشکلی نداشتی؟
چجور دقیقا 16 میشه؟نقل قول:
downstream من رو دقیقا 128 بسته بودن نویز هم که همیشه هست و صفر نمیشه:31:
با تورنت مشکلی نداشت.الان هم مشکلی با تورنت ندارم
ولی با این سرعت اصولا تورنت به نظر من خودکشیه واسه همین زیاد تورنت دانلود نمیکنم:31:
نقل قول:
کسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی یییییییییییییی نمیدونه اینننننننننننن یعنی چیییییییییییی:41::41:
dns ها رو دست کاری نکردی ؟ ((البته نمیدونم به مشکل شما ربط داره یا نه :31:))نقل قول:
اینم مال من . البته از اونجایی که خط صاف شده گذاشتم دانلود کنه . برای ینکه اعتبارم نره زود عکس رو گرفتم و از دانلود برداشتم .نقل قول:
سرعتش از 15.95 تا 16.3 بود.حالا دقیق دقیق 16 هم نباشه ثباتش خیلی بیشتر از مین نت بود.نقل قول:
فکر کنم خودشون یه ذره(چند کیلوبایت)بیشتر از 128 بسته بودن که با احتساب نویز و مسافت به گیرنده سرعت 128 برسه.
پورت های تورنت هم الان همش برام بستس و هیچ پورتی رو نمیتونم فوروارد کنم.اگه امکان داره یه عکس هم از تست پورت نرم افزار موتورنت(Utorrent) بزارین.واقعا شرمنده خیلی زحمتتون دادم:31:فقط میخام بدونم مشکل از منه یا همه اینطورین.مسئله نوسان سرعت رو زحمتشو کشیدین گذاشتین.فقط مونده تورنت.
:11::11::11::11::11:
شما مرند هستین؟اگه اینطوری باشه که از مرکز شما یه سیم بکشم به خونمون وضعیتش خیلی بهتر میشه.فکر کنم ایراد از مرکز مخابراتیه(ولی با همارا اینطوری نبود)ممنون:11:نقل قول:
تقلب نکننقل قول:
نمودار من بین بازه 0.00 تا 1.00
ولی نمودار تو بین بازه 00.00 تا 25.00
معلوم که نوسانات کم رو نمودار تو خط راست میکشه
خیر من در مرند نیستم . معلومه مرکز مخابراتی شما آشغال ترین مرکز ماکس تو تبریزه . فقط وضعیت شما در ماکس اینجوریه . لطفا به ماکس توهین نکنین . پورت های تورنت برای همه ی یوزر های ماکس بازه ( بجز شما ) . سرعت همه اندکی نوسان داره می تونیم بگیم نداره ( بجز شما ) . پس ما چکار کنیم . لطفا مرکزتون رو بگید تا هیچ کس تو اون مرکز از ماکس سرویس نگیره . :27:نقل قول:
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خیلی واسم خنده داره که جزیی نگاه می کنین . سرعت مودم شما 100 مگابیت هست ( از اون گرون ها ) . مال من 12 مگابیت ( از اون ارزون ها ) . 25 درصد من با 1 درصد شما برابری داره ؟:27:نقل قول: