ببخشید اما اون قسمتی که بولد شده قسمتیه که از اونجا مربوط به شعره قبلی می شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی از شعرا قشنگن و در ضمن اگه نصفه بزاریشون معنیه واضح نمی دن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا تو این تاپیک از این شعرا خیلی زیاده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم چرا این یکی نظرتونو جلب کرد .... در هر صورت از این به بعد بیشتر دقت می کنم جنابه مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
وعده ديدار در اولين پرتو مهر اونقل قول:
در نهانخانه ی جانم گل یاد تو درخشید عطر صد خاطره پیچید باغ صد خاطره خندید یادم آمد که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم پر گشوديم از ان خلوت دلخواسته گشتيم ساعتي بر لب اب جو نشستيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشاي نگاهت اسمان صاف وشب ارام بخت خندان و زمين رام شب و صحرا و گل و سنگ همه دل داده به اواز شباهنگ يادم امد تو
من و ماه و ستاره ها
مانده ام چه بپوشم
لباسم كهنست
و دلم ميگيرد
كه در مهماني او
من لباسي ديبا
در برم نيست
.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]