منظورتون اینه کهه لرزش حس می کنبد یا با فشردن گاز نرمی ندارهنقل قول:
در هر صورت همونطور که فرمودند تمام مسیر سیم گاز رو چک کنید تا زیادی کشیده و یا تماسی با جای اضافی نداشته باشه لرزش موتور از تنظیم نبودن یا مشکل از دسته موتور ها نیز ممکنه حس بشه
Printable View
منظورتون اینه کهه لرزش حس می کنبد یا با فشردن گاز نرمی ندارهنقل قول:
در هر صورت همونطور که فرمودند تمام مسیر سیم گاز رو چک کنید تا زیادی کشیده و یا تماسی با جای اضافی نداشته باشه لرزش موتور از تنظیم نبودن یا مشکل از دسته موتور ها نیز ممکنه حس بشه
سلام . بنده متوجه سوال ایشون شدم چون برای خودم پیش اومده . وقتی گاز میدیم درست مثل اینه که پا گذاشته باشیم روی ماشین ریش تراشی روشن یعنی ویبره داره پدال گاز . بنده یک بار این مشکل برام پیش اومد بعد از تعویض تسمه تایم اما متوجه نشدم علتش چیه . بعد از یکی دو هفته هم خودش برطرف شد . جواب ایشون رو ندادم چون راهِ حلی برای این مشکل ندارم چون نمیدونم علتش چیه تا علاجش رو پیدا کنم :20:نقل قول:
اتفاقا 2 ماه پیش تسمه تایم عوض کردمنقل قول:
خیلی لرزش نداره
بعضی وقتا اینجوری میشه
اگزوز با جایی تماس نداشت
سیم گاز رو چه طور چک کنم؟:D
کجاس دقیقا؟
سلام دوستان .جسارتاً اگر وقت داشتین تجربه هاتون در مشکل فنی ماشین و دلیلش و چگونگی برطرف کردنش رو در این تاپیک درج کنین گرچه به اختصار . با تشکر
سلام
1- ماشین پراید دوگانه کارخونه ای 40 هزار تا کارکرد بعضی وقت ها بد روشن میشه یعنی با 2-3 تا استارت روشن میشه. وقتی گرم باشه معمولا راحت روشن میشه. علت چی میتونه باشه؟
2- نحوه گریسکاری بلبرینگ ها چطوره و از چه نوع گریسی باید استفاده بشه؟!
ممنون
باطرینقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام دوست عزیزنقل قول:
بد روشن شدن به عوامل مختلفی بستگی داره ،
عمده ترینش باطری ، اگه مشکلی نداشت باید نشون تنظیم موتور بدی دستگاه بزاره
بلبرینگ های چرخ جلو که اصلا گیریس نمیخوره اگه منظورت جرخ عقبه که میتونید از گریس نسوز که فله ای هم میفروشن البته از جای معتبر باید بگیرید خیلی بهتر از این گریس پلمپی هاس
شاید دوستان نظر دیگه ای داشته باشن اما تجربه به من ثابت کرده که اینا بهترن :n16:
سلامنقل قول:
چون گفتین بعضی وقتا لرزش داره مشکل از سیم گاز نیست.
شما باید به مرور زمان متوجه بشین که چه مواقعی لرزش موتور زیاد میشه.
سلام .نقل قول:
همونطور که دوستان گفتند اول سرهای سربی باتری و بستها و سر سیمهائی که به بستهای باتری وصل شده رو تمیز و براق کنید و محکم وصل کنین تا برق افت نداشته باشه و ضعیف نشه .
عوامل دیگه :
1- کم بودن فشار سوخت پشت انژکتورها که علتش یا ضعف پمپ بنزین یا خرابی رگولاتور فشار بنزین هست .
باید فشار سوخت رو با فشارسنج اندازه بگیرین که آیا در حد استاندارد هست .
فشار سوخت اگه کم باشه مصرف میاد پائین خصوصاً در شهر اما ماشین کم جون میشه و دیر روشن میشه
2- باز بودنِ بیش از حدِ دهنه ی شمعها .
3- وایرشمع با مقاومت زیاد ( در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو مفصل شرح داده شده ) .
4- بنزین غیر استاندار یا نامناسب با موتور ماشین .و غیره
================================
گیریس فروشها میدونند چه نوع گیریسی مناسب هست .
بهتره مارک معروف و امریکائی یا اروپائی یا ژاپنی یا کره ای باشه .
بگین گیریس بلبرینگ چرخ میخوام
روش نوشته
wheel bearing grease
شمع ها رو تازه عوض کردم !نقل قول:
وایرها هم بسته به طولشون مقاومتشون از 1300 تا 3000 آمپر بود.
ماشین دوگانه سوزه و بیشتر گاز مصرف میکنم!!! :n27: میتونه مشکل از این باشه؟!
باتری رو هم باید چک کنم. اما از قبل یه کم گریس سر سیم ها زدم که سولفاته نشه. ایراد نداره؟!