سلام دوستان.
السی دیه n82 قیمتش حدودا چقدره؟؟؟
Printable View
سلام دوستان.
السی دیه n82 قیمتش حدودا چقدره؟؟؟
سلام :دی
گلم؟ توی پست 4807 پاسخت رو دادم که...:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4606949&postcount=4807
فکر کنم یه چیزی میان 70 - 80 تومانی باشه. اگه ببری نمایندگی برات تعوض کنه ال سی دی اصل میندازه. اما اگه بدی دست مغازه دار، تضمینی نیست که به جای ال سی دی با کیفیت یه نوع مزخرفش رو به کار ببره...:10:نقل قول:
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
سلام بچه ها یه شکلی داشتم خواستم راهنماییم کنین.
الان من 256 مگ فضای خلی توی مموری کاردمه ولی وقتی یه فایل مثلا 10 مگی رو میخوام از طزیق send to انتقال بدم بعد از چند ثانیه مینویسه : can not copy the parametr is incorrect
برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟
مشکل از defragment نیست؟
با عرض سلام و ادب
من یه مشکلی در نصب برنامه همراه بانک ملت نسخه 3.2 اون دارم ... هنگامی که مراحل نصب رو طی می کنه به اواخر کار که می رسه ارور Registration failed رو می ده؟؟؟؟!!! این برنامه jar می باشد.
تشکر می کنم
سلام دوستان ! من یه ان82 دارم که ورژنش 30 هست به نظر شما به ورژن 31 آپدیت کنم یا 35 ؟ یا اصلا آپدیت نکنم ؟!
ورژن 35 که ازش خیلی بد میگن ... همون 31 بهترهنقل قول:
سلام دوستان ! من یه ان82 دارم که ورژنش 30 هست به نظر شما به ورژن 31 آپدیت کنم یا 35 ؟ یا اصلا آپدیت نکنم ؟!
فایل Jad رو تست کنید !نقل قول:
با عرض سلام و ادب
من یه مشکلی در نصب برنامه همراه بانک ملت نسخه 3.2 اون دارم ... هنگامی که مراحل نصب رو طی می کنه به اواخر کار که می رسه ارور Registration failed رو می ده؟؟؟؟!!! این برنامه jar می باشد.
تشکر می کنم
والا من که کاملا گیج شدم !!! چندجا خوندم که تو ورژن 35 GPS زودتر کانکت میشه یا مثلا سرعت منو ها بهتر شده و البته یه سری میگن کیفیت دوربین پایین میاد !! بالاخره چی کار کنم ؟! آخه با عقل جور در نمیاد که ورژن 35 که از 31 و 30 جدیدتره ، ازشون بدتر باشه !!
سلام دوستان
كسي ميدونه قاب اورژينال اين گوشي واقعا گير مياد يا نه ؟
من چند جا پرسيدم گفتن نگرد نيست .
تهران گيرم مياد ؟
میگم رییس دستت درد نکنه این رو به من دادی.نقل قول:
اما اصلا معلوم نیست توی این برنامه من باید کدوم رو انتخاب کنم تا فارسی هم داشته باشه، بعد کدومها رو تیک بزنم تا دانلود بشه و...
بابا تو رو خدا یکی یه لینک درست درمون و فارسی و حسابی از ورژن 31 بگذاره ما بگیریم دیگه.
دستتون درد نکنه. خدا خیرتون بده.:10: