دوست عزیز این چ جوابیه آخه شما ملاک سایت ایران خودرو قرار میدی؟ دیگه همه دیدیم و میدونیم پارس elx بهتر از 206 میره مثل زانتیانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز این چ جوابیه آخه شما ملاک سایت ایران خودرو قرار میدی؟ دیگه همه دیدیم و میدونیم پارس elx بهتر از 206 میره مثل زانتیانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه که می شه باید اصولی باشه . مگه الان elx صفرش گیر میاد که می گی از 206 بهترهنقل قول:
قبول بهتر . چند تا صفر می تونی بیاری . این مقایسه معلومه که مشکل داره .
من یه سوال دارم ازتون . اگه elx الان تولید می شد . از کجا معلوم که همون کیفیت قبل رو داشت ؟
همین 206 با مدل 85 چقدر تفاوت تو کیفیت و ... داره ؟
blue 2006
دوست عزیز شما ننوشتید تو ماشینای صفر نوشتید 206 از همه بهتره منم گفتم نه اینطور نیست پس نمیدونم بحث سر چیه الان؟اون اقا هم در مورد 206 کارکرده تیپ 2 سوال کردن من از کجا میدونستم شما بحثت رو ماشینای صفره !نقل قول:
حتی شتاب ال 90 تو صفر تا صد از 206 بیشتره بخاطر ضرایب دنده سنگین 123 بر عکس تو 4-5 راحت میخوره از 206
بلهنقل قول:
متوجه هستم
البته اگه دقت کرده بودین من شتاب پارس xum رو فقط نوشتم .
مقایسه هم همیشه باید رو خودرو های صفر باشه چون در خودرو های کارکرده شرایط بین دو خودرو مثل هم و هم مدل می تونه کاملا متفاوت باشه ولی این موضوع تو خودرو های صفر کمتره .
در مورد درگ و ... هم شخصا راننده رو عامل خیلی مهم می دونم .
البته منم باید ذکر می کردم مقایسه بین خودرو های صفر هست .
blue 2006
206 با اینکه الان کیفیتش از قبل پایینتر اومده و یه مقدار مدلش پیره، ولی از هرلحاظ بالاتراز سایر ماشینای ایرانه،نقل قول:
و بنظر من 206 خودروییه که اشتباهی تو ایرانخودرو بر خورد [emoji19]
با اینحال هرکسی سلیقه ای داره و انتخاب خاص خودش رو
206، وی8ه من اصلا کپ نداره با کولر گرفتن، چ شروع حرکت ، چ تو خرکت، البته من تو حرکت کلاچ میکیرم بعد روشن میکنمنقل قول:
پشیمون شدم از خریدم حیف پارس رو دادم چی گرفتم
تیپ 5 با دو درب رنگ البته تصادف نیست درب حیاط هنگام خروج گرفت درها رو دادن رنگ کرد ماله یکی از دوستامه مدل 92 هم هست خودش ثبت نام کرد میخواد بفروشه مدل 90 بگیره اصرار داره موتوری 90 بهتره چند فی میخوره ؟
مال شما پدالت سیمیه چون مال من برقیهنقل قول:
خوب مسلما تحقیق برای همچین مواقعی گذاشتن حالا برای ی سری مهم نیس کشش و شتاب موتور میرن از قصد تیپ 2 میگیرن ولی برای شما ک مهم بوده تیپ 2 اصلا جالب نیستنقل قول:
سلام دوستان عزیز، وقت بخیر
برا تقویت کیفیت صدای پخش206های جدید، چ پیشنهادی میدین؟ که البته پرخرج هم نباشه