دوستان امروز Word 2010رو دانلود کردم(پک کامل)الان می خوام نصبش کنم این ارور رو میده:باید چی کار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان امروز Word 2010رو دانلود کردم(پک کامل)الان می خوام نصبش کنم این ارور رو میده:باید چی کار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره پاورقی می خواهم پایین تر بخورد و هم سطح نوشته آن باشد و این که د رکنارشماره یک خط تیره
به طور پیش فرض بخورد
مثلا
1-
2-
و در خود متن وقتی پاورقی می زنم کنار کلمه به جای 1 مثلا بخورد
(1)
سلام دوستان
من چه طور می تونم ترتیب متن پیش فرض ورد رو تغییر بدم:
یعنی وقتی ورد رو باز کردم متن راست به چپ باشه و زبان پیش فرض هم فارسی !!!
در ورد 2007
یه سوال دیگه :
من جدول کشیدم ولی وقتی می خوام محتویات خونه ها رو بنویسم تو هر خونه که می رم دوباره زبون انگلیسی و چپ به راست می شه
این رو چه طور حل کنم ؟
:31:
من یه مشكل عجیبی با فرمول تو MS word 2007 دارم
بعضی از فرمولها كه تو Word نوشتم موقع پرینت نمیافته با اینكه تو Print preview هست
باید بیام روش رایت كلیك كنم و Change to Inline رو بزنم، بعدش تو پرینت میافته ولی اگه فارسی باشه بهم میریزه
اگه ببرمش تو 2003 و از اونجا پرینت بگیرم می افتة ولی چون تبدیل به عكس میشه، خیلی بد تو پرینت میافته
شما سیستم عاملتون چیه؟نقل قول:
با توجه به اخطار مشخص میشه که ویندوز شما با ویندوزی که برای نصب ورد 2010 نیاز هست یکی نیست.
شما بایستی یکی از ویندوزهای 7 ، ویستا سرویس پک 1 ، ویندوز XP سرویس پک 3 رو روی سیستمتون نصب کنید.
شاد باشید :40:
روی هر فرمول کلیک کنید.نقل قول:
بعد از این عمل دکمه ترکیبی Crtl+Shift سمت چپ رو فشار بدید.
مشکلتون در پرینت حل میشه.
شاد باشید :40:
باید خود جدول را فارسی کنید به این صورت که در یکی از خانه های جدول کلیک راست کرد به table properties بروید و در تب table در قسمت table direction جهت جدول را Right to left انتخاب کنیدنقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
خیلی سریع جواب دادید ممنون فکر نمی کردم همین امروز جواب بگیرم راستی این کلید چکار می کند وچطور باعث حل این مشکل می شودنقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
از
Coustimes Quies
یک آیکون را آوردم که یک دایره رنگی است به نام
Line Colore
و با آن مثل برنامه نقاشی می توانم خط بکشم
خود این آیکن در کجای 2010 قرار دارد
من ندیده بودمش تاحالا
و دیگه اینکه آیا می توان به طور خودکار فاصله اولین خط پاورقی را از آخرین خط متن تعیین کرد مثلاً سه سانت باشد؟
سلام
من متنی رو در Notepad ذخیره کردم که متاسفانه الان با مراجعه به اون فایل در کمال تعجب دیدم متنم به این شکل دراومده:
pd7دوستان ایا راهی هست بشه این کلمات رو به متن اصلی برگردوند.نقل قول:
ُلIôخ6أ+ôبM¦Œٌ8xَ¢ٹPEl 26Fش&Hdn±L أ(O‡¹إZEvH&Fز
اًہ‘!aْ؟ؤ“8كS/)u±D‚Œپص‚ؤDس€dچذ,pXrZکپ5ّ6:é1 و…€8:ىُگ8~,>حٹ´¹شُxù6ëمû w/n´yW“6يë‡÷<ŒمjدéâJô„ëڈâَ"M( ع؛Dôسة„’8(±نZى/Xت~·ڈأ¹ذصجê
ëicŒ@ةأ¦ŒïEد}
ف`&UTژ±ى«Aطµ'ç÷\ ×ک`„»¥n?G}ƒب‚•8pفZ؟ة|cWل ²“`_„M‡«ءظ,qض‹قشة^¾Q§u<„“^ ôc¢بَtںX¼±%‡ï8U¼zˆذ~ي#ٌ#ـ 5÷N¼ک–إô
هر کس میدونه لطفا کمک کنه.
ممنون.
اگه متن فارسی رو توی نت پد به صورت ANSI ذخیره کنید متن این شکلی میشه. برای این که این طور نشه خود برنامه پیغام میده که اونو با این Encoding ذخیره نکنید و با UTF-8 ذخیره کنید تا این مشکل پیش نیاد.نقل قول:
متن ذخیره شده هم تا اونجایی که من می دونم دیگه درست نمیشه. البته راهکاری هست که الان یادم نمی یاد.
واسه لپتاپم تو قسمت کنترل پنل زده XP2002 حالال راه حلی نمیشناسید که بشه نصب کرد؟نقل قول:
شما سیستم عاملتون چیه؟
با توجه به اخطار مشخص میشه که ویندوز شما با ویندوزی که برای نصب ورد 2010 نیاز هست یکی نیست.
شما بایستی یکی از ویندوزهای 7 ، ویستا سرویس پک 1 ، ویندوز XP سرویس پک 3 رو روی سیستمتون نصب کنید.
شاد باشید