نقل قول:
این نسخه فکر کنم برای xbox و ps3 منتشر شده ولی کسی از دوستان
در مورد عنوانی به اسم Resident Evil 5: Lost in Nightmares خبر داره
فکر کنم یک نسخه کلاسیک از بازی باشه که باز هم برای xbox و ps3 منتشر شده
یا باید بشه.
Printable View
نقل قول:
این نسخه فکر کنم برای xbox و ps3 منتشر شده ولی کسی از دوستان
در مورد عنوانی به اسم Resident Evil 5: Lost in Nightmares خبر داره
فکر کنم یک نسخه کلاسیک از بازی باشه که باز هم برای xbox و ps3 منتشر شده
یا باید بشه.
این پست چون توی صفحه قبلی بود گفتم شاید کسی اونو نبینه.نقل قول:
دوستان من به شدت به کمک نیاز دارم. اگه میشه در اون مورد که گفتم یکمی توضیح بدین و همین طور سیو کامل بازیو بذارین.
نقل قول:
Resident Evil 5: Lost in Nightmares خودش یکی از DLC های Gold Editation هست. داستان بازی هم مربوط به همون جایی که جیل و وسکر سقوط میکنن هست.
در ضمن اون دوستی هم که از DLC =رسیده بود میتونه DLC ها رو از طریق لایو دانلود کنه.
آقا این Gold Editation که می گفتید ما رو به دنیای اویل 1 می بره هنوز نیومده؟ واسه xbox360 منظورم هست ها ؟؟؟ من کل شهرمون رو زیر رو کردم ولی پیدا نکردم!!! لطفا اگر تو سایت اینترنتی واسه فروش هست آدرس بگید تا بخرم . ممنون
وحید جون این سیو بازی من.نقل قول:
این میندوز لیو کارارو سخت کرده...یه دوستی صفحات خیلی قبل توضیح داده بود در مورد چگونگی اعمال سیو می گردم پیدا می کنم
کد:http://plunder.com/8e10933dda
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
هنوز سایتها واسه فروش نذاشتنش و لی الترناتیل اتیشن اومده و به قول خودشون قراره محیط فضای سری های اول رو داشته باشهنقل قول:
آقا این Gold Editation که می گفتید ما رو به دنیای اویل 1 می بره هنوز نیومده؟ واسه xbox360 منظورم هست ها ؟؟؟ من کل شهرمون رو زیر رو کردم ولی پیدا نکردم!!! لطفا اگر تو سایت اینترنتی واسه فروش هست آدرس بگید تا بخرم . ممنون
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
هنوز سایتها واسه فروش نذاشتنش و لی الترناتیل اتیشن اومده و به قول خودشون قراره محیط فضای سری های اول رو داشته باشهنقل قول:
من منظورم همون اویلی هست که بعد از اویل 5 اومده و جزو DLC های بازی هست و جیل به فکر خاطرات گذشتش می افته و بازی میره تو محیط اویل 1
اومده یا نه؟؟
مثل اینکه اومده چون یکی از دوستان من می گه که دارم بازی می کنم ولی تا خودم نگیرم نبینم مطمئن نمی شم .
نقل قول:
نه دوست عزیز این ربطی به نسخه Golden Edittion نداره یک محیط دیگه ای رو ترسیم میکنه
تا اونجایی که من از سایتهای معتبر خارجی اطلاعات گرفتم.
آقا یه پرسش؟!
چرا داستان این مجموعه بازی این قدر از هم گسیخته هست؟
اینو توی پوشه سیو بازی کپی کردم ولی وقتی توی بازی رفتم هیچی سیوی نبودش و مراحل بازی هم بازی نبودش:13: فکر کنم به خاطر این windows live هستش. اعصاب مارو این به هم ریخته:41:نقل قول: