مرسینقل قول:
1 . مهم نیست بر چه اساسی سورت میشه . مهم نظمی هستش که به وجود میاد . میتونه بر اساس الفبا هم سورت بشه
2 . میتونم ستون رو بر اسا الفبا سورت کنم . مشکل من اینجاست که نمیتونم ردیفها رو بر اسا ستون مذکور سورت کنم
Printable View
مرسینقل قول:
1 . مهم نیست بر چه اساسی سورت میشه . مهم نظمی هستش که به وجود میاد . میتونه بر اساس الفبا هم سورت بشه
2 . میتونم ستون رو بر اسا الفبا سورت کنم . مشکل من اینجاست که نمیتونم ردیفها رو بر اسا ستون مذکور سورت کنم
سلام
یه فایل ورد هست که مربوط به گزارش پروژه هست .همه اعداد وارد شده تو این فایل ورد به صورت انگلیسی هست . میخوام همه این اعداد به صورت فارسی تبدیل شن . چطوری میشه این کارو کرد ؟
سلامنقل قول:
menu file -> option -> advanced -> show document content -> hindi ro entekhab konid (در آفیس 2007 روی دایره آفیس سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید)
به این صورت همه اعداد یکباره فارسی میشه
البته یه روش دیگه هم هست که باید به صورت دستی اعداد رو انتخاب کنید و فونت هایی که با -F شروع میشند انتخاب کنید ولی این روش در حال حاضر به کار شما نمیاد چون روش اول با سرعت و با یه تغییر کوچک همه اعداد شما رو فارسی میکنه ولی روش دوم بصورت دستی باید این کار و انجام بدید:n01:
امیدوارم براتون مفید باشه
موفق باشید
اگر خواستید میتونید برام بفرستید یا میل کنید تا براتون اصلاحش کنم:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.وقت شما بخیر. میشه لطفا بفرمایید چگونه میشه سطح زیر منحنی ها را با استفاده از اکسل با هم مقایسه کرد؟ من چند تا منحنی دارم که باید در فضای دو بعدی انها را بر اساس اندازه مرتب کنم. خیلی ممنون
سلام.وقت شما بخیر. میشه لطفا بفرمایید چگونه میشه سطح زیر منحنی ها را با استفاده از اکسل با هم مقایسه کرد؟ من چند تا منحنی دارم که باید در فضای دو بعدی انها را بر اساس اندازه مرتب کنم.منحنی ها به شکل پروانه یا پاپیونهایی هستند که باید مساحت زیر انها مقایسه شوند و دراصل منحنیهای مربوط به یکی از متغیرهای راه رفتن در انسان می باشند. خیلی ممنون
میشه لطفا یکی از اساتید بفرماید چگونه میتوان سطح زیر یک منحنی را با استفاده از نرم افزار اکسل محاسبه کرد? بنده میخواهم چندتامنحنی راباهم مقایسه کنم تا متوجه بشوم کدام بزرگتر و کدام کوچکتر است. این منحنی ها به شکل
پروانه می باشند. خیلی ممنون.منتظر لطفتون هستم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
چطور میشه قسمت راهنما با Legend یک نمودار رسم شده در اکسل ویرایش کرد؟ فقط اسمشو میخوام عوض کنم ولی نمیشه؟!
سلام
2 ردیف سلول رو خالی کردم
الان میخواهم یک خط وسطش بکشم
ببنید محصولات 6 نوع هست.
میخواهم بنویسم بزرگ محصولات
بعد زیرش خط کشی بشه و تقسیم بشه بر اساس گرم
سلام
2 ردیف سلول رو خالی کردم
الان میخواهم یک خط وسطش بکشم
ببنید محصولات 6 نوع هست.
میخواهم بنویسم بزرگ محصولات
بعد زیرش خط کشی بشه و تقسیم بشه بر اساس گرم