سلام من رو گوشيم swiss managerرو نصب کردم
ولی ديگه هيچ برنامی رو نميشه runکرد حتی main muneکمکم کنید
Printable View
سلام من رو گوشيم swiss managerرو نصب کردم
ولی ديگه هيچ برنامی رو نميشه runکرد حتی main muneکمکم کنید
1- وقتی برنامه های سیس رو نصب میکنیم توی مموری مسلما یه سری فایل و و چیزای مربوط به رجیستر توی مموری خود به خود ریخته میشه. میخام بدونم از برنامه های نصب شده چیزی توی خود گوشی یا اون درایو مخفیش ریخته میشه یا نه و همه چیز با مموری پایان می پذیره:20:
2- همین سوال 1 رو دارم در مورد برنامه های جار.
3- چکار کنم که بعد از نصب و آن اینستال کردن برنامه ها ( چه سیس په جار) دیگه هیچ اثری باقی نمونه و روی پرفورمنس سیستم اثر نذاره
با تشکر:40:
zhina_gian عزی صفحه قبل در مورد اپدیت با برنامه Seus گفت.
دوستان کسی هست در مورد این برنامه و چگونگی کار با اون توضیح بده؟
ممنون.
سلامنقل قول:
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.
چه اروری میده؟نقل قول:
ببین اون اول های تاپیک خیلی در مورد این قضیه بحث شده. حتی تو امضای دو نفر به نام های Ramin2020 و hamed1987 لینک آموزشش هست.نقل قول:
یه سرچ کوچولو بکن اگه پیدا نکردی بگو تا بهت بگم چون حالشو ندارم الان مفصل توضیح بدم.
شرمنده و موفق باشی.:10:
سلام
می خواستم بدونم قیمت p990i چنده ؟ چه نو و چه دست دوش ؟
ممنون میشم .
ممنون دوست گرامی. میدونی راستش من خیلی وسواس دارم مشکلمم اینه که دلم میخواد هر برنامه ای که میبینم نصب کنم و یهو هم به دردم نمیخوره پاکش میکنم.نقل قول:
شما چیکار میکنین. آخه دائم هم نمیشه مستر ریست کرد. آیا واقعا پرفورمنس به نحو قابل توجهی پایین میاد یا میشه ازش گذشت؟
خوب دوستان بالاخره میتونید لذت صدای بلند رو توی هندزفری های P990 احساس کنید:8::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مواظب گوشهاتون باشید:21:
حالا چرا 2 تا 2تا پست میدی ؟
در صمن اگه گوشیتون آپدیت نشده باشه ممکنه که مشکل پیش بیاد . البته تست نشده ولی معمولا میشه !