ی چیزی رو امروز تو شهومون تست کردم تو خیابون های اصلی و فرعی زیادی سرعت تست کردم فورچی نهایتش یک مگ .از قرار معلوم ایرانسل فعلا ایم روزا پوکیدهنقل قول:
فرستاده شده از هواوی میت 8
Printable View
ی چیزی رو امروز تو شهومون تست کردم تو خیابون های اصلی و فرعی زیادی سرعت تست کردم فورچی نهایتش یک مگ .از قرار معلوم ایرانسل فعلا ایم روزا پوکیدهنقل قول:
نقل قول:
بیشتر توضیح میدین..... چجوری میخواد های وب سرویس بده ؟ از کی ؟ سیم کارت قراره بده ؟
اینترنت TDD-LTE به روستاها و مناطق محروم زمانشو نمیدونمنقل قول:
Sent from my LT25i
به به به
ایرانسل مشهد پینگ با سرورهای داخلی 1100 تا 1200
سرعت دانلود هم از سرور ایران 60 کیلوبایت
TDD هست؟؟؟نقل قول:
یا 4G معمولی؟؟؟
فکر کنم 4G معمولی هست
Tdd هستنقل قول:
Sent from my LT25i
کد شارژ ایرانسل رو به اشتباه به جای *144*رمز# ,145 زدم. الان هم میگه شارژو استفاده کردین.هم تو خطم اصلا شارژ نیست.لطفا کمکم کنید
در فاز اول و فعلی سرویس LTE FDD است بر روی فرکانس 800 مگاهرتز .نقل قول:
بله سیم کارت ارائه میشود و توسط دانگل یا مودم می توان از شبکه استفاده کرد.
اولین مرحله سرویس در اختیار روستاها قرار میگرد تحت عنوان پروژه ملی USO که در اکثر استان ها به صورت رسمی (با حضور وزیر ارتباطات ) و یا غیر رسمی در همین دهه فجر افتتاح گردید و تا سه ماهه آینده تکمیل خواهد شد.
اطلاعات بیشتر در خصوص سرویس و مودم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارد.
با توجه به نصب تجهیزات در مراکز استان ها و شهرستان ها در فاز های بعدی امکان ارائه سرویس در شهرستانها نیز وجود خواهد داشت.
نقل قول:سرویس فعلی LTE FDD است .نقل قول:
ایا ایرانسل وایرلس هم داره؟؟؟؟؟؟؟/
میشه 4جی را جایگزین adslکرد؟؟؟؟؟؟
با تشکر از اطلاع رسانی شما این تاپیک به همین مناسبت ایجاد شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من تو برنامه ایرانسل من دیروز خط رو 10 تومن موجودی داشتم 4 تومن اینترنت خریدم الان رفتم تو همون برنامه ایرانسل من میبینم موجودی زده 0 ریال که باید حداقل 5 تومن باشه
این دیگه چه جور شه ممنون میشم یکی تو ضیح بده چه خبره:n36:
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟نقل قول:
- - - Updated - - -
بر چه اساس میگین fdd هست؟ مدرک دارین؟نقل قول:
سلام دوستان میخواستم در کنار سرویس ای دی اس الی که دارم صرفا برای دانلود کردن یه مودم 4جی بخرم از دوستانی که تجربه استفاده از مودم E3372 (که خود ایرانسل میفروشه) دارن،میخواستم در مورد تجربشون با این مودم چندتا سوال بپرسم
سرعتش چطوره؟نهایت سرعت دانلودی که ازش گرفتین چقده؟پایداریش چطوره؟سازگاریش با ویندوز 10 خوبه؟کلا توصیه میکنین که بخرمش؟
ممنون میشم تجربه کاریتون رو در اختیار بنده قرار بدین :n40::n40::n40:
جواب رو توی این تاپیک ببینیدنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل باید اسم اینترنتش رو بذاره اینترانسل ! فقط داخلیه پینگ و سرعت سرور خارج و تک کانکشنش افتضاحه .
دوستان در این باره کسی نظری داره؟نقل قول:
دایمی رو بسته محدودیت داره ولی مکالمش خوبه.جزیره نداره. کلا دایمی باید بهتر ساپورت شه که انگار نمیشه
کلا این چند روز کل اینترنت شده اینترانت بخاطر بعضی چیزا:n09:نقل قول:
بعد ازینم که انتخابات مجلس
این ور سال که مالیده شد حالا تا اون ور سال خدا بزرگه:n10:
من بیچاره که مجبور شدم پول اضافی بدم سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت بگیرم:n27::n27:
با سلام
یه سیم کارت ایرانسل گرفتم اما فقط به شبکه نسل دو وصل می شه در حالیه گوشیم نسل چهاره.
وقتی توی قسمت جستجوی شبکه می رم دو تا شبکه پیدا می کنه یکی نسل دو و یکی نسل سه. اما وقتی میزنم که به نسل سه وصل شه می گه رجیستر نشد. توی نقشه ایرانسل هم نگاه کردم منطقه ما تحت پوشش نسل سه و چهار هست. به نظرتون چه کار کنم؟
منطقتون تازه زیر پوشش رفته؟ میگی رو نقشه هست. اطرافیانت میتونن وصل شن؟ حالت شبکتو تو گوشی بزار فقط LTE یا wCDMA جدا جدا چک کن. سیمتم با حالت شبکت رو یک یا دو ست کن. احتمالا سیمت رو اسلاتیه که فور جی نداره. بزارش رو اون سیمنقل قول:
تست 3g لواسان
سرور داخلی
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام دوستان یه مودم e3372 ایرانسل دارم دانلودش اولاش خیلی خویه تا 6 مگابایت بر ثانیه میره امام بعدش مداوم قطع و وصل میشه انتن دهی هم عالیه -52 دسی بل و هر چهار تا انتن 4G هم پره و کم هم نمیشه به نظرتون مشکل چیه ؟؟ عجیب کلاقه شدم مبتدی هم نیستم خدایی راهنمایی کنید دمتون گرم
سیگنالت خیلی خوبه اما باید منطقه و محل مصرف کننده بررسی بشه همینجوری نمیشه چیزی گفتنقل قول:
Sent from my LT25i
یعنی باید چکار کنمنقل قول:
تجربه یکی از دوستان ایرانی از اینترنت کره جنوبی در سال ۲۰۱۰:
(چون ما در سال 2010 به کره رفتیم و ایران در اون زمان بیشتر اینترنت خانگی دیال آپ داشت خیلی این سرعت بسیار بالا برامون جالب بود.
اینکه چرا کره جنوبی پیشتاز سرعت اینترنت هست شاید یک مقدار به فرهنگ مردم کره بر میگرده. مردم کره کلا خیلی دوست دارن کارها سریع انجام شه و به قول خودشون فرهنگ بللی بللی (빨리 빨리) در اونجا حاکمه. به خاطر همین فرهنگ، تقاضای سرعت اینترنت بالا در اونجا زیاده و باعث شده در دهه اخیر کره جنوبی در صدر جدول سرعت اینترنت دنیا باشه.
اما سرعت معمول اینترنت خانگی در کره چقدر هست؟
معمولا سرعت اینترنت خانگی 100 مگابیت در ثانیه هست. یعنی حدود سرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه. یعنی شما یک فیلم سینمایی با کیفیت خوب رو می تونید در یک دقیقه دانلود کنید. البته این اینترنت معمولی هست و شما با بیشتر خرج کردن سرعت بیشتر از این می تونید دریافت کنید.
امتیاز خیلی مهمتر نسبت به اینترنت ایران نامحدود بودن این اینترنت هست. یعنی شما می توانید تمام فیلم ها و سریالهای موجود در اینترنت رو دانلود کنید بدون هیچ محدودیت!
و چون این اینترنت نامحدود هست تعدادی از خانه ها حتی روی وای فای خانه هاشون رمز نمی گذارن و شما راحت می تونید در خیابان از این اینترنت ها استفاده کنید.(
----------------
حالا در ایران ملت باید سر ۵ گیگ حجم اضافه تو سر کله هم بکوبن. یه شرکتی مثل ایرانسل هر کاری دلش بخواد انجام میده و کسی هم نمیتونه چیزی بگه. یه روز بسته ۱۰ گیگی فعال میکنه یه روز اون بسته رو میبنده بسته ساعتی میاره. یه روز ساعتی رو میندازه اون طرف بسته ۲۰ گیگی میاره. دوباره بسته ۲۰ گیگی رو حذف میکنه بسته دیگه میاره. مردم هم که مجبورن به هر سازی که این شرکت میزنه برقصن. معنی ترول رو با ایرانسل فهمیدم:n02:
خدایی هرکس هر چی می دونه کمک کنهنقل قول:
شما نمیخاد کاری انجام بدی چون شما نمیتونی باید شرکت اراعه دهنده بررسی کنه اگر مثلا power eror داشته باشه باید دکل microveiw اضافه کنهنقل قول:
Sent from my LT25i
بله من دوسال قبل چین - پکننقل قول:
بودم سرعت تو هتل که بودیم حدودا سرعت 160 مگ بود تو خیابونا هم اکثرا وافای هاشون رمز نداشت
Sent from my LT25i
دوستان کسی از اینترنت ماهواره ای اطلاعاتی نداره
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
تجربه منم سال 2014 کره جنوبی همین بود. یعنی منم رفتم :n24: ولییییی شما اینم در نظر بگیر کره 99000 کیلومتر مربعه. کمی بیشتر از استان قم وسعت داره.البته این که خواستن توانستن هم هست حرفیه. ولی وسعت این مملکت خودمونم که ثروتمنده واقعاااا زیادهنقل قول:
من تا حالا با این مودمها کار نکردم. چاره ای جز سعی و خطا نداری. وارد تنظیمات مودم شو و انواع تغیرات رو امتحان کن. نوع سکوریتی. حتی رمز باز.اگه مودم یو اس پی بدون وای فای هست تا جایی که میتونی باد سعی و خطا کنی.نقل قول:
البته میتونی سیم رو به گوشیت وصل کنی و ببینی دانلود تو گوشیتم همین داستان رو داره یا نه. شاید اینجوری چیزی گیرت اومد که اشکال از کجاس
چی قطع و وصل میشه؟نقل قول:
شما که می گی آنتن همیشه پره؟
مناطق دیگه تست کردی؟ همین مشکل رو اونجا هم داشتی؟
اگر از کابل افزایشی استفاده می کنی حتما با کیفیت باشه. کابلهای افزایشی usb3 خیلی خوبه.
اگر دانگل خاموش روشن میشه احتمال زیاد مشکل پاوره.
دوست عزیز منم یک دانگل 3g وای فای دار ایرانسلو داشتم اوایل و مشل شما بعضی وقتا قطع ووصل می شد تا اینکه اونو زدم توی یک شارژر دیگه ای درست شد من فکر کنم مال منع تغضیه برقشه عوضش کن یا بزنش تو یک usb دیگه ای
در ایران ممنوع هست .. ولی در کشور افغانستان ازاد و قانونی از طریق ماهواره یاهست و اپراتور اتصالات!نقل قول:
یعنی موبایل ها به اسمون وصل میشن؟ برد میده؟ دکل و bts نمیخاد؟ یا ایستگاه زمینی میگیره به. دکل ها میده
اين مودم جديد ايرانسل با تكنولوژي جديد اومده خوبه يا نه ؟؟؟ يه مودم 4 جي واي فاي برند ديگه بخريم كه هر سيمكارتي بشه استفاده كرد بهتره يا اين مودم جديد ايرانسل سرعت و سرويس دهيش بهتره؟؟؟؟
اسم مودم چیه؟
سرور داخلی
با adm سرعت 2 مگابایت
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
دیشب زیاد تعریفی نداشت.....سرعتش نوسان زیاد داشت.....سه شبی بود که عالی بود