فکر نکنم بشه کاری کرد ما الان دوماهه این مشکل رو داریمنقل قول:
فرشاد هم مثل شما رنج ایپیش خوب بود الکی رفت تخلیه کرد به خیال اینکه بهتر میشه بعد از رانژه مجدد افتاد روی 2.185.2x
Printable View
فکر نکنم بشه کاری کرد ما الان دوماهه این مشکل رو داریمنقل قول:
فرشاد هم مثل شما رنج ایپیش خوب بود الکی رفت تخلیه کرد به خیال اینکه بهتر میشه بعد از رانژه مجدد افتاد روی 2.185.2x
فعلا مخابرات تا خرخره ظرفیتو پر کرده , حتی تک رقمی ها پینگشون شده 200نقل قول:
تنها در یک صورت میشه 2.185 باشید و پینگتون خوب باشه اونم اینه که ایپیتون ازاد باشه که غیر ممکنه , الان مخابرات همه کاربرای جدیدو محدود میکنه کم کم داره سراغ قدیمی ها هم میره
الان بین اونایی که محدود شدن 37 عالیه واقعا
نه همین هفته قبل بود خودش 100 تا کامنت گذاشت که آی پیش قفل شده روی 37 ، نمیدونم چه کار کرد درست شد ولی پیگیرش کرد تا درست شد ! درست شدنی هست اما ما کسی رو نداریم متاسفانه کارمونو راه بندازه :n27:نقل قول:
شایان من 37 دارم میگم بده ! قبول نمی کنی که ! نه پینگش خوبه نه دانلودش بابا :n27: بدترین خودشه ... :n21:
سرویس 512 دارم که دان رو 1400 گذاشتن روزا 100خورده ای دانلود میکنه شبا 30-40 تا ، البته پیش میاد ولی کم که شبا 80-90 دانلود کنه.نقل قول:
من و فرشاد توی یه گروهیم هر اتفاقی بیفته واسه دوتامون میفته , بله اول روی 37 بودیم ولی اداره دیتا منتقلمون کرد روی 2.185 , به اختیار خودمون نرفتیم کهنقل قول:
همه اینا دست ساختمون دیتاست
الانم باز ممکنه منتقلمون کنن یک رنج دیگه
ولی اون موقع که 37 بودم از هر لحاظ عالی بود , حتی دیشب دوستم 37 بود که چک کردم کیفیت نتش بیست بود
تست با ای پی 37
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور اروپایی
سرور امریکایی
مسلمون ها منم میگم پینگش خوبه ولی به درد بازی آنلاین نمیخوره ! امتحان نکردید هنوز ! واسه تورنت هم خوب نیست ! بدرد وبگردی میخوره آی پی 37 و لاغیر !!!! :n21: 2.185 طلا هست ... :n28::n35: هم پینگش خوبه و بدون نوسان هم سرعت تک کانکشنش یکه :n28:
من با 37 در ایکس باکس وان بازی انلاین میکنم :n02:نقل قول:
بازی داریم تا بازی ! بعضی از بازی های آنلاین تا 70 نفر هم میشن اون وقته مشخص میشه نتت بدرد میخوره یا نه ! با سرورهایی چه کشوری بازی می کنی و پینگت چنده ! لگ نداری توی بازی ؟؟؟ :n13:نقل قول:
من که لگ دارم ! :n28::n28:
خوب این ترفند چی هست؟نقل قول:
بدتر از تایتان فال که چندین نفر انلاین میشن تازه بگو با چه دستگاهی بازی میکنی اگر ایکس باکس وان یا پلی استیشن 4 داری یوزرتو پ خ کن با هم بازی کنیم :n10:نقل قول:
با اروپایی ها من بازی میکنم این روس ها همه جا تار زدن با این حال پینگم 95 در صد مواقع روی 90 هست من لک ندارم با ایکس باکس وان بازی میکنم
خوش به حالت لگ نداری کانکشن من لگ و تایم اوت خالصه توی بازی ! یک دفعه پینگ از 100 میره 250 و توی هر بازیی میرم کیک میشم! :n03: :n34::42::sq_3: من تایتان فال بازی نمی کنم متاسفانه !:n36: حالا فرشاد ملاک چیه که مثلا کاربرها یه عده روی 37 و یه عده هنوز باز هستن ! مثلا ملاک تحصیلات و شغل و قد و این جور چیزاست :n08:والله ... مثلا چه ملاکی هست که کدوم کاربرها باید روی کدوم آی پی باشن و یه عده هم آی پی آزاد باشن :n37:
بابا باز شما خوبین که ،ما که اکانت کاهش پینگ میزنیم تو بازی پینگمون 250 هست بعد یدفعه میبینی ادما گیر میکنن یدفه غیب میشن نگاه میکنی میبینی پینگ 700 شده:n31:
سرويست چيه؟دان استريمت چنده؟نقل قول:
دوستان هنوز مخابرات شبانه رایگان داره!؟ دیشب زدم رو دانلود از حجمم کم کرد نتم تموم شد!!!
شماره آیپی ibsng رو بدید اگه ممکنه...!
من تعجب ميكنم چطور بعضيا انتظار دارن كه مثلا دان استريم 2مگ و سرويس 2مگ سرعت 500كيلوبايت بگيرن!
بدتر از اين بعضيا دان استريمشون روي 1مگه و سرويس 2مگ گرفتن اونوقت ميگن سرعتمون اسمي هم نيست
وقتی مخابرات لاشی بازی درمیاره از کاربرای چه انتظاری داری؟نقل قول:
حدودا چقد از حجم میبره؟نقل قول:
من دوتا بازی میکنم هر دست حدودا 30 تا 50 مگ میبره
پینگم تقریبا بین 130 تا 200 در نوسانه با تایم اوت
ولی میشه بازی کرد
سرویس من 1مگه دان استریمم 2مگه تعجب نداره که
5و10 شبانه ندارننقل قول:
شما كه مبين خاوران هستينقل قول:
پینگ خراب شده الان ؟ :n13::n13:
آي پي فقط 2.185!نقل قول:
اين آي پي 5 كه مياد كيفيت مياد پايين ولي 2.185 يه چيز ديگه است:n02:
تست الان:
خدا نگهش داره واست :n02: مال من بدبخت تایم اوت ... :n28: پشتیبانی که میگه لاک نیستی فقط یه چند روز اینطوریه برای بعضی کاربرها ولی درست میشه صبر کنی ولی باور ندارم این همش دورغ میگن :n23:نقل قول:
البته شاید خودش دستکاری کرده باشه بدتر شده ! از شانس بلند ما هست کلا از مخابرات تایم اوتش به ما رسیده:n20:
خيلي تفاوت دارن آي پي ها با هم ، چند دقيقه قبل تر 5.233 بود سرعت تك لينك 10 كليوبايت بود پينگ هم 250 با تايم اوت زياد!نقل قول:
ولي خب روزهاي تعطيل رو هم نبايد غافل شد الان همه نشستن دارن استفاده مي كنن.
محمد ipتو آزاده هنوز بزار رو ipهاي 2.185.2x و 2.185.9x و 2.185.8x قفل بشي اونوقت ببينم نظرت در مورد 2.185 چيه:n09:
رئيس اداره ديتا عوض شده احتمال بازگشت نامحدود ها در آينده وجود داره
..........................:n20:
به هیچ وجهی دیگه نامحدودا برگشته نمیشننقل قول:
این طرح سراسری و کل استان ها نامحدودا رو برداشتن به جز تهران و یه شهر دیگه (البته مخابراتو میگم )
هیچ ربطی هم به رییس اداره دیتا نداره (دستور از بالاس:n10:)
شما تا حالا دیدید نون ارزون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویسم دو مگ تو جشنواره گرفتم دان استریم روی 2496 بسته شدهنقل قول:
والا حجم رو دقت نکردم ولی باید همین حدودا باشهنقل قول:
اینترنت افتضاحه افتضاح، پیجم باز نمیشه،لعنت بهت مخابرات به اونایی که تو مخابرات باعث میشن این نت بی کیفیت بدست ما برسه و درکل همه اونایی که باعث میشن:n21:
در کل شانسیهنقل قول:
نه به این که نشه پیج باز کرد
نه به این که با نت 1 مگ سرعت 450 داشته باشی اونم با بهترین پینگ
اونایی که ایپیشون مشکل نداره مودمو چند بار ریست کنن درست میشه
ما که رفتیم روی 2.189 سرعت خوبی داره ولی تک کانکشنش 512هست صفحاتو خیلی سریع باز میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اونایی که ایپیشون محدود شده و سرعت و پینگشون خرابه دلیلش تراکم بیش از حد کاربر روی یه رنج ایپی خاصه
انقدر تراکم بالاست و ایپی هم محدوده که من گاهی اوقات که ریست میکنم چند بار پشت سر هم یک ایپی واسم میاد
برای درست شدنش هم باید ایپی ازاد باشه که کاربرا پخش بشن وگرنه این تعداد زیاد کاربرو روی هر رنجی بندازن سرعت و پینگ خراب میشه
سلام.
دوستان توجه کنید که انجمن و تاپیک ها محل چت نیست !!!!
لطفاً به حق بقیه کاربران احترام بگذارید!!
مرسی
اینقدر که اینجا همه درگیرن و تبدیل شده به مکان چت تا مخابرات خوزستان تاپیک ها دیگه خبری نیست توجه هم کنی هیچ نکته مثبتی هم تو هیچ پستی پیدا نمیشه یک ماه پیش گفتم یک ای اس پی خوب برای سرویس وایرلس تو اهواز معرفی کنید انگار نه انگار ...
كل حرفهاتون صحيحه در كل هيچ چيز مثبتي اينجا نيست، چت روم بچه هاي خوزستانه:n02:نقل قول:
فقط يه نكته اي هست كه يه تاپيك ديگه هست با عنوان اينترنت استان خوزستان شما بايد اونجا مطرح كنيد اينجا مختص سرويس دهنده adsl مخابرات خوزستان هست.
لينك: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید آقا میلاد خواستم ببینم پست های من و شایان کجاش اسپم بوده که حذف شده؟!نقل قول:
بنده یه سوال از شایان در مورد adsl مخابرات استان خوزستان پرسیدم چون هر دومون در یک گروه هستیم و هر اتفاقی برای یکی از ما افتاد برای اون یکی هم همون اتفاق میفته
خوشحال میشم دلیلش رو بدونم
ببخشید پست شما اسپم بوده اونوقت شما داری ما رو متهم میکنی؟نقل قول:
اینجا تاپیک مخابرات استان خوزستان هست نه تاپیک اینترنت استان خوزستان
حالا وقتی ایپیت قفل شد میفهمی چقدر نکات مثبت اینجا گفته شده :n02:نقل قول:
فعلا که ایپی شما ازاده پست های ما هم مایه دردسر و چشم درد شما
به قول معروف میگن سوار که از حال پیاده خبر ندارد :n09: