برای من یه دو ساعتی قطع بود ... الان وصل شده
Printable View
برای من یه دو ساعتی قطع بود ... الان وصل شده
نقل قول:
به احتمال چند آنتن نزدیکتون هست و مودم بین اونها جابجا میشه. اگه فرکانس خاصی براتون جالب نیست و کیفیت و قدرت سیگنال رو ضعیف میکنه که بهترین راه تماس با پشتیبانی و کمک گرفتن از اونها هست. اونها میتونن نزدیکترین و بهترین آنتن رو از روی نقشههاشون پیدا کنن و بعد فرکانسهای اضافی رو پاک کنن که همیشه به اون آنتن وصل بشید.
نقل قول:
بهترین راه برای دیدن برنامههای مزاحم آنلاین لیست برنامههایی هست که خودشون رو بصورت اتوماتیک با ریستارت ویندوز اجرا میکنن. چیزهای مزاحم رو میشه از همونجا حذف کرد. برای برنامهها هم میشه توی فایروال عدمدسترسی به شبکه رو تنظیم کرد که مطمئن بشیم به هیچ وجه به اینترنت وصل نمیشن.
در مورد وعدههای دولت (چه قدیم و چه جدید) هم دو نکته مهم هست:
اولی این هست که حتی خودشون هم میگن وعده میدهیم. هر وقت گفتن عمل کردیم، حسابه.
دوم هم اینکه حتی اگه عمل هم بشه اون اینترنت بعدش تازه میره دست عوامل توزیع که فکر کنید یکیش مبیننت باشه که بجای ارزون کردن، فقط محدود میکنه و گروونتر.
احتیاج به تماس با پشتیبانی نیستنقل قول:
از تنظیمات مودم وارد تنظیمات وایمکس شو و برو به قسمتی که فرکانس ها رو دستی وارد می کنی فرکانس اولیه و ثانویه رو محدود کن به همون فرکانسی که می خوای. اینطوری دیگه نمی تونه بقیه فرکانس ها رو جستجو کنه
الان مبین نت توی تهران سرویس دهی یش چه طوره ؟
سرعت دانلود و آپلود شو روی سرعت تعرفه میبنده ( چه ساعت رایگان و چه غیر رایگان ) ؟
البته آپلود هم برام مهمه، خسته شدم از دست اینترنت مخابرات و آپلود مضخرفش ، بعد 2 ساعت نتونسته یه فایل 10 مگی اتچ کنم :n21:
نقل قول:
شدنی که هست ولی وقتی خرج نداره که از پشتیبانی راحتتر و سریعتر میشه اطلاعات درست رو درآورد. اینجوری باید با سعی و خطا، هر دو فرکانس دلخواه یا همون فرکانس درست رو پیدا کرد.
من خوب توضیح ندادم، من فقط یک فرکانس گزاشتم و بقیه رو پاک کردم اما اگه مودمم رو به یک طرف دیگه بچرخونم فرکانس خودبخود عوض میشه.
مثلا من 3449000 رو فقط گزاشتم، حالا اگه مودم رو به طرف شرق بزارم فرکانس میشه 3459000 و دو فرکانس دیگه هم که اصلا جواب نمیده و خودبخود تبدیل به 3459000 میشه.
با 3459000 بیشترین قدرت و کیفیت سیگنال رو دارم اما به دلیل اینکه خیلی ها بهش وصل میشن بدترین کیفیت و سرعت رو داره(کیفیت و سرعت تقریبا نصف میشه)
حالا من میخوام بدونم چه تنظیماتی باعث میشه این خودبخود عوض کنه فرکانس رو در ضمن با پشتیبانی قبلا تماس گرفتم هیچی نمیدونستند.
سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!
آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟
سلام مرسی از دوستی که جواب من رو داد خیلی لطف کردین
پس همه با دانلود شب مشکل دارن !!! عجب ، من فردا با پشتیبانیش تماس میگیرم که مطمئنم جواب سربالا میدن!
آقا الان سمت ما فقط فیبر نوری هست واسه مخابرات موندم چی کار کنم ! مخابرات خراسان باید آمارشو بگیرم ببینم دانلود رایگان داره یا نه !
راستی رفتم تو سایت ایرانسل طرح 2 گیگ شش ماه با 12 گیگ ترنسفر دار میده 106.000 هزار تومن ! یعنی نسبت به مبین نت 60 هزار تومن ارزون تر و همون طرح دقیقاً!
تازه 1 تا 7 صبح هم دانلود رایگان داره ، به نظرم این بهترین گزینه ست برای من اگه ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی مخابرات بگمانم طرح 1 ساله میده که دانلود شب هم باهاشه و من پرسیدم فقط 1 مگ میده نه 2 مگ!
شرکتهای دیگه هم نمیتونم بگیرم چون فقط مخابرات میشه ! اگه ایرانسل خوبه که بگیرم ، راستی راهی نداره این مبین نت بهتر شه؟! یا کمی صبر کنم یک دو هفته ؟
خدا لعنتشون کنه الان خواستم برم تمدید دیدم الکی حجم اضافی به مردم قالب میکنن تا قیمت رو بالا ببرن ماشالله هرجی مسئولین عوض میشن نظارت هم هیچ تغییری نمیکنه.(این جا همه چی درهمه:n09:) متاسفم واقعا.نمیدونم تا کی قراره قربانی بی نظارتی بشیم
نقل قول:
برام جای سئوال شد که اگه تنها یه فرکانس وارد کردین، چطور مودم میتونه باقی فرکانسها رو پیدا کنه؟!؟ منظورم این هست که اگه توی بخش Expert Scan Mode فرکانسها رو دستی دادین که منطقاً باید فقط همونهایی که وارد شده رو پیدا کنه. یعنی اگه یکی باشه که فقط همون یکی و اگه دو تا یا بیشتر باشه که از بین اونها انتخاب میکنه. حالت هوشمند رو هم که ندیدم کسی استفاده کرده باشه.
ولی اگه واقعاً فرکانس یکی هست و خودش میفهمه که فرکانس دیگه چی هست، به نظرم یه دلیل میتونه داشته باشه و اون هم اینکه از سیستم اطلاعات میگیره. یعنی خود مودم به تنهایی نمیتونه چیز بیشتر از اونچه شما بهش میگید رو بفهمه. توی مودمهای مدل هواووی توی بخش تنظیمات پیشرفته یه بخش هست به اسم CWMP که مال WAN Management Protocol هست. این بخش منطقاً کارش این هست که بشه باهاش مودم رو از راه دور تنظیم کرد. من که همیشه خاموشش میکنم. اگه مال شما خاموش نیست که برای تست، خاموشش کنید و بعد مجدد تغییر فرکانس رو تست کنید. با وجود اطلاعاتی که دادین این تنها حدسی بود که میتونستم بزنم.
نقل قول:
فعلاً این اضافه حجم اجباری رو فقط برای سرعت دو مگابیت گذاشتن. به نظر دیدن هم مشتری این سرعت زیاد شده و هم تمام کسانی که میگیرنش هدفشون دانلود شبانه هست و سراغ دانلود روزانه نمیرن. یعنی خواستن با این کار مشتریها رو مجبور به استفاده و دادن هزینه بیشتر بکنن.
نه فایده ای نداشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم. اسم يا لينك از برنامه اي كه تمام نرم افزارهايي كه از اينترنت استفاده ميكنن رو ليست كنه و اجازه دسترسيش تحت كنترل باشه؟؟؟؟نقل قول:
net limiter 3نقل قول:
توی انجمن پرشین تولز یکی از بچه ها یه کابل مودم رومیزی میفروشه که وصل میشه به فندک ماشیننقل قول:
یعنی میتونی بیرون از خونه هم ازش استفاده کنی
نقل قول:
توی Windows 7 برنامهای در دل ویندوز هست که به احتمال توی Windows 8 هم باید باشه. راحت و بدون نیاز به نصب هست.
اول Windows Task Manager رو اجرا کنید. بعد توی برگه Performance گزینه Resource Monitor که پائین پنجره هست رو اجرا کنید. توی این برنامه یوتیلیتی میتونید برنامههایی که به اینترنت هستن رو ببینید.
اما برای دیدن برنامههای Autorun که اول اجرای ویندوز خودشون رو فعال میکنن و ممکنه بعضیهاشون بیاجازه شما به اینترنت وصل بشن هم از این برنامه کوچیک و مجانی استفاده کنید. با کمک این برنامه اونها رو پیدا کنید و حذف کنید.
نکته مهم: چیزی که مطمئن نیستین چی هست رو پاک نکنید که برای ویندوز مشکل ایجاد نشه.
کلاً این سایت برنامههایی داره که مثل جعبه کمکهای اولیه هستن و هیچ کاربر کامپیوتری نبایستی بدون اونها بمونه.
میمونه حذف دسترسی برنامهها به اینترنت که چون نگفتین فایروال کامپیوترتون چی هست، فعلاً نشد چیزی بگم.
نقل قول:
چیز خاصی نیست و فقط یه مبدل برق هست. برای مثال مودم BM635 برق ۱۲ ولت ۲ آمپر مصرف میکنه. اگه یه مبدل مناسب که نوسان برقش کنترل شده باشه رو داشته باشید که راحت میتونید توی ماشین هم ازش استفاده کنید.
چیزی که این وسط مشکل هست، ضعف سیگنال و وصل شدن به دکل آنتن هست که در حال حرکت بدتر هم میشه. من امروز عصر چون کامپیوتر رو حدود یک ساعت خاموش کردم، مودم اتوماتیک قطع شد و برای وصل شدن مجدد با وجود سیگنال بالای ۷۰ درصد و RSSI منفی ۷۱ باز بیشتر از نیم ساعت طول کشید.
نقل قول:
برام عجیب هست چون من خودم از پشتیبانی دو فرکانس گرفتم و باقی رو پاک کردم. بعد از اون دیگه همیشه فقط به یه دکل وصل میشه و یه BSID ثابت رو میبینم.
شاید بشه با کور کردن فیزیکی مسیر دکلهای مزاحم کاری کرد که به دکل مناسب وصل بشه. مثلاً جابجایی بین پنجرهها (شمال یا جنوب و غرب یا شرق) و یا حتی استفاده از مانع فلزی. البته این به شرطی هست که محل و زاویه دید همه دکلهای منطقه رو بدونید. با سئوال از پشتیبانی شاید بهتون جواب بدن.
از بین طرح های نامحدود مبین نت کدوم از نظر سرعت بهتره ؟؟؟ کسانی که تست کردن خواهش میکنم راهنمایی کنن
من نامحدود 1مگ 8-8 دارم سرعتش خوبه 130 ثابتهنقل قول:
نه 512 رو هم گرون کردننقل قول:
همین 1 ماه پیش که قیمتارو چک کردم 512 6 ماه 12 گیگ رو 80 تومن میدادن ولی الان که چک کردم کردن 15 گیگ 105 هزار تومن
با سلام امروز از امور مشترکین لیست تعرفه جدیدرو گرفتم چند نمونه رو مینویسم چطورن:
یه ماهه 128 2گیگ قیمت 8000 تومن
یه ماهه 512 2گیگ قیمت 10000 تومن
شش ماه128 12 گیگ قیمت 54000 تومن
به نظرتون چطورن؟ قیمتشون خیلی عالیه سرعتش چطوره ؟
برای استفاده بریا خونه و مغازه کدوم مودمشو پیشنهاد میدین؟
در مقایسه با رایتل سرعتش چطوره؟
نقل قول:
اگه یک جا ثابت هستید همون مبین براتون مناسب هست در ضمن میتونید هم چک کنین که منطقتون از نظر سیگنال مناسب باشه در غیر این صورت میتونید مودم رو پس بدین
رایتل که کلا از آسمون افتاده با این قیمتاش بیشتر برای کسانی که استفاده خیلی معمولی از نت دارن و در حرکت هستند و هم چنین برای استفاده تبلت و موبایل در بیرون خونه مناسب هست
با اینکه مبین مثلا اسپانسر طلایی نمایشگاه الکامپه ولی توی نمایشگاه هیچ سرویس ویژه یا تخفیفی نداشت:n27:
فقط یک کاغذ به مشترکین دادن که یک گیگ رایگان داره:n22:
کسی میدونه چطوری باید ازش استفاده کرد؟
1مگ نامحدود رو قبلا 2تا داشت (1به 10 و 8تا8)
الان هر دو هست ولی توی توضیحات 8تا8 ننوشته که 8تا8 هست!یعنی چی؟فرق کرده؟
پس چرا تو سایت این قیمتا نیست؟نقل قول:
سلام کدوم از 3 مودم رو میزی میزان قدرت دریافت وایمکسش بیشتره؟؟
مودم 3 انتنه ها خوبن؟؟؟
مطمئنید این قیمت ها رو امروز پرسیدید؟نقل قول:
این قیمت ها خیلی قدیمی هستن. مال دوران خوش مبین نته.
آرش جان اصلاً بحث نوع کابل نیست. منطقه ای که ما هستیم یه جایی تو حومه ی تهرانه که اهالیش زیاد در بند اینترنت نیستن و اینترنت رو چیز بیخودی میدونن. برای همین شرکت های خصوصی طرفش نمیان. خود مخابرات هم خیلی وقت نیست سرویس میده.نقل قول:
تقریبا همه شون یه جورن.البته این تجربه شخصیه خودمه و با هر دو مدل 632 و 9200 کار کردمنقل قول:
ولی یه چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که نسخه فریمور و نوع کانفیگی که روی هر مودمی هست فرق میکنه
مثلا من با 3 تا مودم تبدیلی کار کردم.دوتاشون حدودا در یه حد بودن ولی اینی که الان دارم سیگنال دهی فوق العاده ای داره
RSSI: -60 Signal Stereng:100% (Strong) CINR: 20db
البته اینم بگم که این کانفیگ و فریمور رو 20 تومن براش هزینه کردم ولی خب خوب چیزیه :n02:
و سرعت روزانه حدودا روی 260 270 کیلوبایته.(ولی خب شبانه م داغونه :n28:)
کجا هست حالا اینجا؟ :n02:نقل قول:
اخه شنیدم اون 3 انتنه ها زود میسوزه...نقل قول:
2 تا از دوستام هم داشتن تو 2-3 ماه اول سوخت عوضش کردن...
ایستاده ها رو میزی انتن براش کجا گیر میاد همون جای انتنی که داره...
من برام میران انتن دهی وایمکس مهمه که خوب انتن بده...
نقل قول:
اون یه قلم رو بخاطر جابجایی کادرها از قلم انداخته بودم. هر بار که تغییر میدن، مدام جای کادرها رو هم عوض میکنن. انگار هنوز یاد نگرفتن که اشتراکها رو نسبت به مدل و سرعت و حجمشون مرتب کنن و بنویسن.
نقل قول:
هنوزم هم توی لیست هستن. مدل CB43 بیست و چهار ساعته ۱ به ۱۰ هست با قیمت ۶۸۶۰۰ تومن. اشتراک CB2302 هم ۸ صبح تا ۸ شب هست و ۱ به ۴ با قیمت ۵۵۰۰۰ تومن.
نقل قول:
مگه مبیننت برای تنظیم و فریمویر پول هم میگیره؟ مدل جدید هست؟
نقل قول:
بحث سوختن 9200 رو نمیدونم چون دستم نرسید که بخرم. اما اگه بحث خرابی رو کنار بذاریم توی تست ازش خیلی خوشم اومد و قدرت خوبی داشت.
در مورد آنتن اکسترنال هم چند بار اینجا بحث کامل شده و حتی آدرس سایتهای خارجی با انواع آنتهای خوب و درجه یک رو معرفی هم کردیم. اما هنوز ندیدم کسی بگه که تونسته توی ایران آنتن اکسترنال بخره. شاید تنها راه فعلی خرید از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا دبی باشه. البته اگه اون هم راحت باشه.
کسی از این وضعیت جدید مبیننت که میخواد سیستم موبایل 4G راه بندازه، خبر کاملتری داره یا نه؟ یعنی فقط بخش اینترنت رو میخواد بیاره یا مثل ایرانسل میخواد کامل موبایل رو ساپورت کنه؟ هرچند به نظرم اگه اون هم مثل وضعیت وایمکسش باشه که واویلا هست.
یعنی این انتن به مدل رو میزی ایستاده نمیخوره؟؟نقل قول:
و
جای .... سایت دی.جی.کالا هست
فعلا بصورت آزمایشی قراره تو تهران روی چندتا دکل امتحان کنن ولی بعید میدونم خودش بعدا بخواد موبایل 4G ارایه بده. احتمالا این کار را داره برای همراه اول انجام میده (40 درصد سهام مبین نت مال همراه اوله)نقل قول:
اره میدونم هست ولی قبلا وقتی موس رو روش میذاشتی یه توضیح میومد که 8تا 8 هست ولی الان هیچ توضیحی نداره!نقل قول: