سلام--- تشکر--نقل قول:
تا حدود زیر350 چه پیشنهادی میدهید---
- - - Updated - - -
سلام--- تشکر--نقل قول:
سلام--- تشکر--نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام--- تشکر--نقل قول:
بهترین انتخاب بین 9650 پایونیر و کنوود 7056 و کنوود 8019 ( همشون bt هستن ) کدومشون هست به نظرت ؟ کنوودها خیلی تفاوت دارن باهم ؟
سلامنقل قول:
بین 8019 و 7056 تنظیمات هیچ فرقی نداره اما 8019 از لحاظ ظاهری خیلی بهتره از 7056 .پایونیر هم فکرشو دیگه نکن چون پخشاش کیفیت ساخت قدیم رو نداره همه اشغال شده.پخش خوبش الان p99 .
- - - Updated - - -
چیزی نیس قاطی کرده خیلی وقته :n02:نقل قول:
زیر 350 برای کامپ سری m line گلیدن توصیه میشه.
سلامنقل قول:
ببخشید ولی من اشغال ترین کواکی که دیدم تا الان همین جی بی ال بود که نه صدا داره نه به قیمتش می ارزه هرکی هم که داشته یه ریز تیوتر میسوزونده. اشکال به نظر من از باند شماس :n02:
تعویضش کن لذتشو ببر.
واقعا توی هیچ چیزی جز قیافه بین 8019 و 7056 فرق نداره ؟ حتی یه کوچولو ؟؟؟ تنظیمات و امکانات و همه چی یکیه ؟
سلام ببخشید قسمت دوم سوالتون رو من متوجه نشدم با 600 700 میخواید هم پخش و 4 کانال بخرید و هم کامپ ؟ این بودجه واسه چیه ؟نقل قول:
بین این انتخابای پخش من 8019 یا 7056 رو انتخاب میکنم.
الان آمپ چهار کانال قدیمی و ساب دارم باند هم دارم میخوام تا 700 تومن یه جفت کامپ برای جلو و یه پخش بگیرم . منظورم این بود . من الا دقیقا بی 7056 و 8019 موندم اگر تفاوت فقط قیافست خب 8019 خیلی شیک تره . 8019 پنل برقیه دیگه تنها تفاوت همینه ؟نقل قول:
دقیقا درست میگی باند اشغالیه هرکی بخره پشیمون میشه ی سیستم کیفیتی میخوام چی پیشنهاد میکنیدنقل قول:
سلام
دوستان من حدود 500 تومن دارم و میخوام با این هزینه یک سیستم صوتی که کیفیت صدای خوبی بهم بده بخرم
خیلی از دیسک استفاده نمیکنم.همیشه فلش میزنم
زیبایی قیافه پنل و انیمیشن برام مهم نیست،بیشتر کیفیت و امکانات مهمه
یک صدای شفاف و خوب میخوام.که بتونم با اهنگهای مورد علاقم صدا رو بالا ببرم
هرچی هم بیس بهتری بده خب بهتر
برای هد یونیت به نظرتون تا 250 تومن بزارم خوبه؟
چه گزینه ای پیشنهاد میکنید؟
اما یک چیزی بهم معرفیکنید که صدای خوبی بده،اکولایزر خوب داشته باشه و فرمتهای صوتی رو ساپورت کنه
در مورد این سیستم هم نظر بدین
هدیونیت: پایونیر 175
باند: جی بی ال 938
آمپ سونی تا زیر 200 چه مدلی رو نمیدونم دقیق .502 خوبه؟کم نمیاره؟
سلامنقل قول:
با 500 تومن نمیتونی قطعات با کیفیت خوب بگیری . یکم هزینت رو بیشتر کن و کم کم خرید کن تا بهترین نتیجه رو بگیری.
با 300 تومن میتونی x400کنوود برداری و با 280 همین حدودا فکر کنم باند e69xهلیکس.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نه فرقی نداره تنها فرقی که من دیدم 8019 دارای 7باند اکولایزر هستش و 7056 دارای 13 باند اکولایزر .نقل قول:
- - - Updated - - -
نه فرقی نداره تنها فرقی که من دیدم 8019 دارای 7باند اکولایزر هستش و 7056 دارای 13 باند اکولایزر .نقل قول:
بودجه چقدر هستش ؟ماشین چیه ؟چه لوازمی دارین داداش گلم ؟نقل قول:
با 4کانال تنها که کارت راه نمی افته.کامپ و باند بزنی به امپ ساب رو هواس که :n13:نقل قول:
با 700ت هم اگه شما پخش بر فرض 7056 رو بخری 500ت خرید کامپ 200ت اصن توجیحی نداره نبودش بهتر از بودنشه کم کم بودجه رو افزایش بده کامپ بخر بعدش.
8019 7باند اکولایزر داره 7056 13 باند .دیگه هیچ فرقی نداره.
سلام با 500ت که نمیشه به همه ی اینا رسید اگه میتونین بودجه رو افزایش بدید اگه نه که من پیشنهادم همین پخشی که گفتین و باند 6965 v2 پایونیر و یه امپ ارزون 2کانال پایونیر یا کنوود تهیه کنین.نقل قول:
اما تحقیق کردم 8019 هم 13 باند اکولایزر داره . مطمئن هستین ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز. من پخش X400 دارم و خلاصه وار براتون تنظیمات رو توضیح میدم البته دانسته های من صرفا بر اساس تجربه شخصی هستش.نقل قول:
فیلتر HPF که کارش تنظیم فرکانس کامپ و کواک شماست یعنی خروجی صدای پخش شما به طرف آمپ فرضا فرکانس های 100 به بالا هستن. میتونین بذارین روی Through و از روی آمپ تنظیم کنید HPF رو و هم میتونین این کارو نکنین.
فیلتر LPF هم که کارش تنظیم فرکانس ورودی به کانال ساب هست و ترجیحا اونو بذارید روی Through و از روی آمپ فرکانس LPF ساب رو تنظیم کنید.
Bass Boost هم که از اسمش مشخصه میتونین بر حسب نیاز تنظیمش کنید ولی تجربه من میگه پخش X400 باید این گزینش روی 2 باشه.
Loudness که کارش افزایش صدای میدرنج هست یه جورایی و اون هم به نظر من روی 1 باشه مناسب هست.
Fader و Balance هم کارشون تنظیم صدای استیج جلو و عقب و چپ و راست هست.
Subwoofer Set و Subwoofer Level هم که واضح هست تنظیم شدت صدای ساب و خاموش و روشن کردن ساب هست. Subwoofer Level رو به نظر من روی حداکثر 5 یا 7 بذارید و گین آمپ رو تنظیم کنید.
یه گزینه دیگه هست که معنی بازیافت صدا رو میده درست معادل انگلیسیش یادم نیست اونم بهتره روشن باشه.
در نهایت تنظیم باندهای 1 تا 5 اکولایزر هست که اون سلیقه شماست ولی چون Loudness روشن هست و تا حدودی صدا بم میشه بهتره باند 2 رو روی -3 بذارید.
بنده شخصا با این اکولایزر موزیک گوش می کنم:
باند 1: 0
باند 2: -3
باند 3: 3
باند 4: 0 تا 2 بستگی به آهنگش داره
باند 5: 0 تا 3 بستگی به آهنگش داره
سوالی بود در خدمتم.
الان این پایونیر حدود 160قیمتشهنقل قول:
این باندها هم حدود 190
با حدود 150-200 نمیشه ی آمپ در حد همینا بزارم روش؟
این قطعات که گفتم کیفیت خوبی ندارند؟
سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه یه چیزای دیگه میمونه اگه لطف کنید بهم بگید
یکی اینکه تنظیمات دستی اکوالیزر چطوریه اگه بخوام مثلا به دلخواه خودم صدای زیر و بم رو اضاف یا کم کنم چطوری میشه . الان من روی یوزر گذاشتم که همون فلت میشه چطور دستی کم و زیادش کنم؟ دیفالتهای دستگاه رو نمیگما .
دوم این پخش خیلی رنگ داره برا تنظیم پنل رنگای دیفالتش رو نمیگم دستی هم میشه رنگ انتخواب کرد یه بار یه جا خوندم ولی نمیدونم چطور میشه . فقط میدکنم یجورایی باید رنگای ابی و سبز و قرمز رو ترکیب کرد ولی کجاش نمیدونم ؟
نصاب برام ساب رو ووفر رو رو حالت ریورس تنظیم کرده بود من برگردونم رو نرمال حالا هر چی میگردم نمیتونم اون قسمت که مربوط به ریور یا نرمال بودن ساب ووفر هست رو پیدا کنم اون کجاست ؟
با سلام مجدد. لطف نیست وظیفست چیزی که میدونیم رو در اختیار بقیه دوستان قرار بدیم.نقل قول:
تنظیمات دستی همون طور که گفتم باند 1 تا 5 هست که باند 1 فرکانس های خیلی پایین مثل بیس رو تنظیم می کنه و باند 2 تقریبا میشه گفت بم بودن صدا رو تنظیم میکنه، باند 3 صدای میانی هست و باند 4 و 5 هم فرکانس های بالا. همشون از لول -7 تا 7 قابل تنظیم هستن. خودتون یکم بازی کنید باهاشون دستتون میاد چی به چی هست مثلا یکیشو تا آخر زیاد کنید برا تست ببینید این باند دقیقا صدا رو چه شکلی میکنه و با ترکیب اونا یه صدای باب میل خودتون از پخش تحویل بگیرید. برای تنظیم حالت ساب حتما باید یه LPF بدید به پخش یعنی LPF پخش روی Through نباشه. بعد میبینید که به گزینه ها اضافه میشه این آپشن. در مورد رنگ ها دقیقا نمیدونم چیه جریانشون من که رنگ یخی رو استفاده می کنم که توی گزینه ها هست.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با سلام مجدد ماشین پژو پارس پخش 8650bt و امپ 5602 پایونیر و ی ساب باکس اکتیو بونکادیو که چند سال پیش خریدم کیفیتش با اینکه چینی هست راضی کنندست و کوبش خوبی داره و کواک جی بی ال 696 الان میخوام فعلا دو جفت کامپونت و ی امپ چهار کانال با بودجه حدودا 2 تومن خریداری کنم ممنون میشم ی سیستم کیفیتی که پرتاپ صداشم بد نباشه بهم پیشنهاد کنیندنقل قول:
سلامنقل قول:
من خودم دارم هنوز درس پس میدم ولی باید با توجه با مدل ماشین و انتظاراتتون از صدا و مهمتر از همه میزان هزینتون قطعات رو انتخاب کنید و بنظرم اینده نگری هم داشته باشید.
یه پخش انتخاب کنید که سه جفت خروجی صدا داشته باشه برا ساب و استیج جلو و عقب که بعدا پشیمون نشید چرا اینا رو نداره حداقل قیمت هم همون 300 تومن هست حالا بسته به سلیقتون از برند پایونر یا کنوود میتونی انتخاب کنی
باند هم یه چیز با کیفیت بگیر .. کم کم خرید کن ولی قطعات خوب بگیر
اگر بخوای فقط یه چیزی ببندی که صدات رو بیشتر کنه اصلا لذت موسبقی گوش کردن تو ماشین رو متوجه نمیشی.
این قطعاتی که نوشتی رو من نمیشناسم ولی خب میتونی با 500 هم یه پخش و باند و امپ بگیری ولی کیفیت و دوام قطعات کلا دیگه تعطیله
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم ولی باز هم بهتره با خود شرکت پایونیر یا خدمات پس از فروشش صحبت کنید.
سلام مراحمیدنقل قول:
هر دو جزو پخشهای خوب هستند اما من نظر شخصیم همیشه با کن وود بوده غیر از پایونیر سریه PRS
به نظر من 7056 بگیر.صدای خوبی میده.
برای جلو هم بدون شک یه جفت کامپوننت گلیدن SQX165 با قیمت 700 تومن و یه آمپ خوب مثلا RS100C4 واقعا صدای عالی بهتون تحویل میده.
سلام دوست عزیز.نظر لطف شما بزرگوار هست.:n16:نقل قول:
به نظر من هم صدای خوبی نمیده t696 اگر نظر بنده رو بخواهید غیر از پخش آمپ، T696 رو بفروشید، دو جفت کامپوننت یه امپ 4 کانال و یه ساب 10 یا 12 تهیه گنید با همون 5602 هم درایوش کنید.بدون شک نظرتون نسبت به صدا و کیفیت و تفکیک تغییر خواهد کرد. :n06:
سلامنقل قول:
M165 گلیدن 360 تومن یکی از خوش صدا ترین و در عین حال خوش قیمت ترین کامپوننتهای موجود بازار هست.
7056نقل قول:
SQX165 البته اگر تموم نشده باشه چون فقط یه جفت موجود داشت شرکت.نقل قول:
پیشنهاد من:نقل قول:
دو جفت کامپوننت M165 جفتی 360
آمپ 4 کانال ML95.4 قیمت 650
ساب RS12 قیمت 390 تومن
پک برق 100
کابل اسپیکر متری 4800
کابل RCA جفتی 35
تو این تاپیک هم عکسهای نصب این برند رو میتونید مشاهده بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از لطفت و جواب کاملت حمید جان لطف میکنی شمارتو برام ارسال کنید
خواهش میکنمنقل قول:
pmکردم براتون
سلام
دوستان برای هد یونیت چون کیفیت صدا برام خیلی مهمه به الپاین 140 رسیدم
الان داشتم چک میکردم دیدم مدل الپاین 150 هم هست که از نظر شکل مثل 140 هست
قیمتی هم نزدیک هستن.میخواستم بپرسم از نظر کیفیت و امکانات فرقی میکنن؟
اخه 150 مال سال 2014 هست اما 140 مال 2013
تو این حدود قیمتی یعنی رنج 300 چیز بهتری از نظرکیفیت صدا سراغ دارین؟
برای این هد یونیت چه باندی ببندم؟
خودم تو فکر جی بی ال 938 با یدونه امپ سونی دو کانال هستم که جمعا بالاتر از 300 نشه
سلام به آقا حمید عزیز.
تصمیم گرفتم یه سیستم کیفیتی برای سمند ببندم.در مورد سیستم های sq خیلی وارد نیستم ولی یه مقداری هم نسبت به بودجه ای که دارم تحقیق کردم و به نتایجی هم رسیدم و می خواستم از نظرات و راهنمایی های شما هم بهره ببرم.
وسایلی هم که در نظر گرفتم در حال حاظر اینا هستند که اگه خدا بخواد کم کم شروع کنم بگیرم.در ضمن من گرگانم و اینجا هم دسترسی زیادی ندارم پس باید از تهران بگیرم همه رو:
1.برای استیج عقب : Helix esprit E62
2.برای استیج جلو : تصمیم رو همون e 62 بود که فکر کنم چون 16 سانتی هست نشه گذاشت(اگه راهی داره که بشه ممنون میشم راهنمایی کنین که جلو رو هم e 62 ببندم) در غیر این صورت مجبورم Helix e 42 ببندم.فقط سوایم اینه که اگه e42 ببندم هم به نتیجه مطلوب می رم یا نه؟
3.سـاب ووفر: Helix precision p 12 w
4.آمپلی واسه سـاب ووفر هم تصمیمم رو این چند مدل هست که کمک میخوام ازتون که کدوم رو انتخاب کنم:
_ Helix match ma10 fx
_Hertz hcp1d
_Jbl gto 1201.1ii
اگه مدل دیگه ای هم در نظر دارین ممنون میشم که راهنمایی کنید(چون بودجه زیاد ندارم)
5.آمپلی برای کامپوننت ها هم نتونستم تصمیم بگیرم ازتون میخوام که کمک کنید با بودجه مناسب بهترینش رو بگیرم
6.برای پخش هم که الان یه 7150 دارم که فکر نکنم مناسب باشه و تصمیم دارم سیستم و که کامل کردم با یه مدل خوب از الپاین عوض کنم.
ازتون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم
سلامنقل قول:
من تو پخشهای الپاین خیلی وارد نیستم.ولی فکر کنم 150 بهتر باشه.
برای اسپیکر هم اگر بدون امپ مد نظرتون هست و خیلی دنبال بیس نیستن e69X هلیکس انتخاب خوبیه.
سلامنقل قول:
ورودتون رو به جمع صمیمانه و گرم p30World خیر مقدم عرض میکنم:n16:
برند هلیکس برند خوب و خوش صدائی هست اما تا زمانی که گلیدن نباشه.با وجود گلیدن هلیکس سریه اسپریت یه پله عقب میمونه.
در هر صورت اگر پیشنهاد من رو قبول کنید هم کیفیت و هم قدرت رو براتون تضمین میکنم.
استیج جلو باید 10 نصب کنید اما با کمی برش راحت سایز 13 هم نصب میشه.
پیشناهد من سریه کامل Mline گلیدن هست
استیج جلو کامپوننت M130 قیمت 350
استیج عقب کامپوننت M165 قیمت 360 تومن
آمپیلی 4 کانال Ml95.4 قیمت 650
ساب ووفر M12 قیمت 230
امپ ساب 5602 پایونیر قیمت 320
پک برق استریت وایرز گیج 7 قیمت 100
کابل RCA هم جفتی 35 که دو جفت لازم دارین. یک جفت هم داخل پک برق هست
کابل اسپیکر متری 4800 گلیدن اصل آلمان
کابل ساب هم متری 9500 گلیدن اصل آلمان
پخش هم 7056 کن وود قیمت 580 تومن حدودا.
جمع کل حدود 2.750.000 تومن.
حسنی که گلیدن داره:
1- قدرت RMS اسپیکرهاش بالاتره
2-با توجه به امپدانس 3 اهمی توان بیشتری ار آملیفایر دریافت میکنه و از طرفی امپدانس اسپیکر با امپدانس کابل جمه میشه و امپدانس کل 4 اهم میشه که بهترین کیفیت صدا رو به شما تحویل میده.
این پیشنهادم من هست.
مرسی اقا حمید گل:n16:
پس کم کم شروع میکنم همینا رو میگیرم.فقط اینکه این سیستم از لحاظ تفکیک صدا چطوره و میتونه راضی کنه منو؟سبک آهنگامم سافت راک و کلاسیک راکه.(تو مایه های پینک فلوید و...)
خواهش میکنم. به امید خدانقل قول:
کامپوننت کارش تفکیکه.همهخ نوع سبکی رو جواب میده خیالت راحت. اگر میتونی برای کامپ بیشتر هزینه کنی RS165 بگیر. جفتی 500 تومن. 30% کیفیت صدات افزایش پیدا میکنه.
آتفاقا الان خواستم همین و بپرسم.همین rs165 میگیرم.فقط اینکه 16 سانتی دیگه.نه؟اگه اره اینکه واسه استیج جلو کدوم رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
ساب ووفر m 12 هم باید باکس جدا درست کنم یا یه باکس دارش رو که 500 قیمتشه بگیرم؟اگه برا ساب مورد مناسب تری هم هست ممنون میشم بگی.
چون تیکه تیکه میگیرم وسایلو سعغی میکنم که خوب بگیرم.
سلام صبح دوستان بخیر و شادینقل قول:
بله ندیم جان 16 هست و کاملا استاندارد.
اگر میتونی بیشتر هزینه کنی M12VB رو بگیری خب باکس فابریک یه چیز دیگه هست. متریال بهتر ،طراحی بهتر و زیباتر،پورت تیون شده و بیس بسیار عالی.
قیمت باکسش هم 510 هست.
تو این رنج قیمت M12VB بهترین انتخاب هست.
من پیشنهاد میکنم حالا که داری خورد خورد میری جلو ابتدا آمپ و باکس رو باهم بگیر ضرر نمیکنی.:n06:بعدا متوجه میشی:n02:
مرسی حمید جان.
بابک هستم(نمیدونم چرا به اسم ندیم ارادت دارم:n02:)
منم به پیشنهادت گوش مدم:n01: به امید خدا تا چند روز دیگه فعلا آمپلی رو میگیرم.بعدشم M12VB.باقی رو هم بعد اینا کم کم میگیرم.
راستی این از قلم افتاد:واسه استیج جلو m130 رو که گفتی بهترین مورده و اینکه چند سانتی هست؟اگه مورد دیگه هم بهتر از این هست واسه جلو بگو که اون رو بگیرم.
مرسی از وقتی که واسه ما میذاری.:n16:
درود.در کامپ های شرکت گلیدن از اسمشون میشه متوجه شد چه اندازه ای دارند.نقل قول:
اعداد در اسمشون:
165 همون 16.5 سانتی
130 همون 13 سانتی
100 همون 10 سانتی
سلام دوستان من یه چند وقت میش یه پایونیر 2750 خریدم رو جعبش زده که با usb میشه گوشی رو به ضیط وصل کردم ولی گوشی خودم که سامسونگه و یه گوشی هواوی که وصل میکنم نمیشناسه ارور 19 میده گوشی ها هم اندروید 4 و 5 هست البته یه سونی اریکسون وصل کردم خوند
با درود خدمت دوستان گلم خصوصا آقا حمید و سعید عزیز که بیشتر زحمتها رو دوش این عزیزانه.
اول بگم که بودجم کمه و کارمندی.
ماشینم پراید 111 صفر که بدون پخش تحویل گرفتم.
طبق بررسی و مطالعه صفحات قبلی به نتایج ذیل رسیدم که از شما میخوام کمکم کنید تا تصمیم نهایی رو بگیرم.
حالت اول :پخش kenwood x400 به همراه باند Helix e69x توی این حالت دیگه بودجه برا امپ نمی مونه
حالت دوم : یه پخش ارزونتر بدون سی دی مثل JVC Kd-x120 به همراه Helix E69x و یه آمپ دو کاناله Kenwood
نکته اخر اینکه نسبت به برندهای پایونیر و JBL به دلیل تفاوت قیمت جهانی با قیمتهای داخل ذهنیت خوبی ندارم و به نظر فیک هستن و نمایندگیهای فروش اونها هم یه جور دور زدن قانون برای وارد کردن اجناس تقلبیشونه که عمده وارداتشون در کنار معدود واردات اجناس اصل هست.
با تشکر
سلامنقل قول:
زنده باشی بابک جان.
بسیار عالی. در مورد سایز که سعید جان گفتند. یه پیشنهاد وسوسه بر انگیز. جلو رو ازM130 شیفت بده به RS130.قیمتش 485 هست.اختلافش 135 تومنه ولی بهتره این کار رو بکنی.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
لطف دارید شما.
به نظر من حالت اول رو انتخاب کن. جی وی سی پخش خوب نداره.کن وود صدای جا افتاده تری داره.با E69 هم خوب میشه.
نبود امپ مشکلی ایجاد نمیکنه؟نقل قول:
سلام--نقل قول:
برای پراید نخواستم باشم کامپونت بندازم وکواسیکال بندازم برای طاقچه عقب زیر 350 چی پیشنهاد می دهید--نه بم بم می خواهم نه صدای خشک وفلت وبی روح یک چیز همه کس پسند ---
سلام کاربر گرامی.نقل قول:
ممنون از شما که لطف دارید.نه مشکلی ایجاد نمیکنه.
وجود آمپ که برای هر سیستمی ضروریه ولی دیگه بود و نبودش بر میگرده به خود شخص که اهل صدای بلند باشه یا نه.
من خودم همین کواک رو دارم رو پرشیا با پخش آلپاین.بدون آمپ حجم صداش خوبه ولی برای مواقعی که حس و حال میاد و میزنی تو جاده و میخوای ولوم بدی که صدا دیستورت میشه و ....البته نه فقط برای این کواک بلکه هر کواکی باشه هم همینه چون توان خیلی کمی به اسپیکر میرسه.
به نظرم شما همین ست رو انتخاب کن و نصب کن.به خاطر نو بودن کواک باید بریک این بشه (همون اب بندی خودمون:n02:) تا این بریک این بشه شما بودجه اوکی کن که یه امپ براش بگیری.ارزونترین گزینه پایونیر 3602 هست حدود 160 تومن.
آمپلی فایر هم میخوای بعدا نصب کنی یا کلا بدون آمپلی فایر؟نقل قول:
Gladen MC609 حدود 320
Helix Espirit E69X حدود 280
خیلی ممنونم از شما حمید جان و همینطور آقا سعید.
حمید جان پیشنهادات کلا وسوسه برانگیزن:n10:
فکر کنم حسابی تو خرج برم ولی ارزشش رو داره.باید شروع کنم کم کم بگیرم همه رو.بابت راهنمایی هات خیلی ممنونم :n16: