دوستان استقلالی..برای دانلود اهنگهای زیبا و کاملا استقلالی به تاپیک زیر رجوع کنید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=300744
دوستان استقلالی..برای دانلود اهنگهای زیبا و کاملا استقلالی به تاپیک زیر رجوع کنید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=300744
گفت 8 تا با سر زدم...نقل قول:
ديشب تو نود خودش ميگفت 8تا زده؟
من احتمالاً دیگه از کمم کمتر بیام تاپیک، واسه همین اگه علیرضا اجازه بده، پیش بینی هام رو یه جا میکنم..
جدول امتیازهای پیش بینی ها رو هم که محمود زحمتش رو میکشه. (کارش درسته. دستش درد نکنه)
پیکان 0 - 2 استقلال
ذوب آهن 1 - 1 استقلال
استقلال 4 - 0 ملوان
فولاد 1 - 2 استقلال
بقیه رو احتمالاً برسم :31: اگه رسیدم که نتیجه هام رو اگه خواستم عوض کنم با علیرضا حتماً هماهنگ میکنم. اگه نه که همینارو واسم علیرضا زحمت بکشه ثبت کنه..
تو این چند وقت، خیلی به اینجا عادت کرده بودم. من از حدود تیرماه فعالیتم رو تو این تاپیک شروع کردم. تو انجمن ورزشی دوستای زیادی پیدا کردم. اشکاتونو پاک کنید ! کی گفته دارم واسه همیشه میرم. نه ! به این راحتیا نمیتونین از دستم راحت شین. هر وقت که بتونم، حتماً میام به تاپیک سر میزنم..
موفق و پیروز و سربلند باشید..
اوچیکتون، عماد :11:
عماد کم پیدایی مثل خودم
آقا یکی فایل 3gp اینا رو نمیزاره ما هم بتونیم دانلود کنیم؟نقل قول:
این کلیپو شبکه خبر هر 3 ساعت یکباردیروز میذاشت . حالا شما دنبال 3gp ش هستید.:دی
عماد امیدوارم هرروزاینجا ببینمت :10:
------------------------------------------------
بالاخره معلوم شد سیاوش به بازی میرسه یانه؟
هادی شکوری اونجا چیکار میکنه !؟نقل قول:
استقلال 2 - 1 پیکان
استقلال ۲ بر ۱ میبره
تیم فوتبال استقلال که صدرنشینی رقابتهای هشتمین دوره لیگ برتر را یدک می کشد تا پایان فروردین ماه سال آینده در ۷ دیدار به میدان خواهد رفت.
برنامه حضور تیم فوتبال استقلال در رقابتهای لیگ برتر ایران و مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا که طی ماههای اسفند سال جاری و فروردین ماه سال آینده برگزار می شود به شرح زیر است:
شنبه ۱۰ اسفند :
* پیکان قزوین - استقلال ( قزوین ) - ساعت ۱۴
چهارشنبه ۱۴ اسفند :
* ذوب آهن - استقلال ( اصفهان ) - ساعت ۱۵:۱۵
چهارشنبه ۲۱ اسفند:
* الاتحاد عربستان - استقلال ایران( جده ) - ساعت ۲۱ به وقت تهران
چهارشنبه ۲۸ اسفند :
* استقلال ایران - الجزیره امارات( تهران ) - ساعت ۱۵
جمعه ۱۴ فروردین ۸۸:
* استقلال - ملوان ( تهران ) - ساعت ۱۸:۴۵
سه شنبه ۱۸ فروردین:
* ام صلال قطر - استقلال ایران( قطر) - ساعت ۳۰ : ۱۹ به وقت تهران
یکشنبه ۲۳ فروردین:
* فولاد خوزستان - استقلال ( اهواز ) - ساعت ۱۸:۴۵
استقلال 3 پیکان صفر
ببخشید مریم شما چجوری میری ورزشگاه ؟! مگه میذارن ؟ نکنه مثل این آزادی میخوای مبدل بری ؟ استغفر ا..:31:نقل قول:
استقلال 2 - 0 پیکان
2-1 به نفع استقلاال
این اصفهانی ها هم شورش رو در اوردن با این کاراشون
به زور هم شده می خوان امتیاز بگیرن
براهمین بود که میگفتم دعاکنید سپاهان پیروزی رانبره چون اگرببره مدعی قهرمانی میشه .وبعدبازی باذوب آهن هم حسابی سروقت مامیاند طرفداراشون . متاسفانه جدول مسابقات هم طوری برنامه ریزی شده که به نفع تیم های دیگه است مثل ذوب آهن وپیروزی و سپاهان .
استقلال 1
پیکان 0
خدا کنه امیرخان اینو تو بازی شنبه بازی بده، ببینیم این چیه... اینجوری که ازش تعریف میشه فکر کنم حدس من درست بوده! چیز خوبیه !!نقل قول:
انقدربرای بازی کردن یک بازیکن عجله نکن الان مابرای آسیاهیچی نداریم .یعنی کل مشتمون بازشده غیرازاین دوتابازیکن. اون تیم ام صلال درپیت هم براخودش رفته بازیکن برزیلی درست وحسابی خریده اما هنوزمشتشو بازنکرده این تیم الجزیره هم به این راحتی سوبیس راتوبازیهاش نمی بره وتک وتوک میذاره بازی کنه .نقل قول:
لباس فرم برای کاروان استقلال
لباس فرم کاروان استقلال جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا با حمایت یک شرکت تولیدی کت و شلوار در هفته آینده آماده خواهد شد.
نمونه پارچههای شركت تولیدی كت و شلوار «گراد» بعدازظهر امروز برای انتخاب مسوولان این تیم جهت تهیه لباس فرم تیم استقلال برای شركت در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به تمرینات این تیم آورده شد.
كت و شلوارهای تیم استقلال در دو رنگ متفاوت برای اعضای كادرفنی و بازیكنان در نظر گرفته شده است تا آنها در سفرهای خارجی با لباسهای فرم و یكدست به ملاقات حریفان بروند.
درخشش رینالدو و روانخواه
درخشش و آمادگی بازیكن پرویی تیم استقلال و امیدرضا روانخواه از نگرانی امیر قلعهنویی به خاطر غیبت جانواریو كاسته است. رینالدو كروزادو و امیدرضا روانخواه دیروز در تمرینات استقلال به شدت آماده نشان دادند و در بازی دوستانه قسمت پایانی تمرین هم خوبی از خود به نمایش گذاشتند.
او و امیدرضا روانخواه به احتمال فراوان در قزوین در تركیب 18 نفره استقلال حضور خواهند داشت.
فابیو به الاتحاد می رسد
فابیو جانواریو این روزها در دو نوبت صبح و بعدازظهر جهت فیزیوتراپی به كلینیك دكتر نوروزی میرود.
او كه گفته میشد تا سه هفته قادر به همراهی استقلال نخواهد بود با تلاش تیم پزشكی استقلال به احتمال فراوان به مسابقه با تیم الاتحاد عربستان خواهد رسید. اما در دو مسابقه آینده استقلال در لیگ برتر حضور نخواهد داشت.
استقلال 2 - 1 پیکان
استقلال 4-0 پيكان
استقلال 2-1 پیکان
استقلال2 پيكان 2
استقلال 4- 0 پیکان
استقلال 1
پیکان 0
به نظر من هم باید قبل جام ملتها بهشون بازی بدیم تا ببینیم چند مرده حلاجند
راستی اقا قبلا این عزیز دل aqua وقتی پستا رو پاک میکرد یه اطلاعی میداد من دیشب یه پست دادم که میدونستم
پاک میشه و هی منظر بودم aqua برام پ.خ بده ولی نداد گفتم حتما پاکش نکرده ولی الان اومدم دیدم ای داد بیداد پاک شده
استقلال 1
پیکان 0
استقلال 2 پیکان 1
استقلال 2-1 پیکان
یا حق
به نظر میرسه دارن کرم میریزن... وگرنه روادید رو که حتما باید صادر کنن اما میخوان بزارن دقیقه 90 تا استرس به تیمهای ایرانی وارد بشه. باید سفارت ایران هم همین کارو علیه اونها انجام بده. هر چند بعید میدونم اینا سه سوت روادید تیمهای عربستانی رو ردیف میکنن میبرن تحویلشون میدن.نقل قول:
بزار بريزن!چه استرسي؟ ميخوان الان بدن ميخوان 30 ثانيه مونده به پرواز!اونا خودشون ميدونن اگه سر موقع ويزا رو ندن afc پدرشونو در مياره!حالا بزا بكشن خودشونو فعلا كه وقت زياده .نقل قول:
اين اولين بازيمون سخت ترين بازيمون تو مرحله گروهيه اگه امتياز بگيريم ديگه به اميد خدا حله!
نقل قول:
بالاخره 14 يا 15
ولي در زمان مربيگريه مرفاويه يه جورايي کمک حال تيم بود با پرتاب اوتايي که ميکردنقل قول:
ای کاش قلعه نویی بهش حال نمی داد و واقعا دستاش را قطع می کرد
البته از حق نگذريم اگه اوت زن خوبي نبود و دستاش قدرت نداشت تا حالا به تيماي بزرگ پايتخت نميرسيد
استقلال 3 پیکان 1
دوستان این کلیپو ببینید خیلی جالبه : دی
کد:http://www.2shared.com/file/4959580/8352c2e5/Ghermezha.html
استقلال 2 پیکان 1
این جدولو از کجا آوردی ؟نقل قول: