سلام . این آپدیت جدید رو نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی های جدید رو اجرا میکنه یا با نصب این آپدیت دیگه بازی های کپی اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . این آپدیت جدید رو نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی های جدید رو اجرا میکنه یا با نصب این آپدیت دیگه بازی های کپی اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دوستمون گفتن که عزیز جان !!!نقل قول:
تا زمانی که به صورت رسمی Release نشده بهتره update نکنید .
با سلام به تمام دوستان عزیز
من یک کمک از دوستان می خواستم
من پس فردا تولد برادر م هست می خوام برای تولدش یک xbox 360 بگیرم
می خواستم از دوستان اهل فن بپرسم که الان بهترین مدل و با صرفه ترینش چه مدلی هست؟
با تشکر از تمامی دوستان.
بله اجرا میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
فعلا Xbox 360 Fat Eliteنقل قول:
سوال خودم:
موقع خرید، به چه نکاتی باید توجه کرد؟
اصل بودنش رو از کجا میشه فهمید؟ و ضمنا اصلش ساخت کجا هست؟
گارانتی دارش گیر میاد؟
برای اطمینان از اصل بودن محتویات داخل جعبه به چه چیزایی باید توجه کرد؟
و ضمنا بورس فروش xbox کجاست؟
ممنون
--------------------------------------------------------
با اجازه اساتید،نقل قول:
من همین سوال رو چند صفحه پیش پرسیدم و نتیجش این بود:
ارزون ترین: arcade
با صرفه ترین: elite
بی صرفه ترین (البته فعلا) ولی جدیدترین: slim
با این توضیح که همشون همه بازیها رو یکجور اجرا میکنن.
برای قیمت و توضیحات تکمیلی به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید
1-به نظر دوستان با -- شدن ps3 الان xbox بگیرم بهتره یا ps3 ?
2-xbox elite الان چند قیمته؟
salam به همه
من دیشب یه بازی ای گرفتم که پرینت روی دیسکش خیلی ترتمیز بود.اومدم خونه دستمو زدم به دیسکه دیدم دستم رنگی شد.پرینته
هنوز خشک نشده بود.گذاشتم یه کم هوا خورد،خشک شد.میخواستم بدونم اگه دیسکو بذارم تو درایو مشکلی پیش نمیاد؟یعنی درایو که گرم میشه نزنه رنگو پس بده رو لنز؟
ممنون
سلام.من ال سی دی 32 سونی دارم..
ارزش داره کابل HDMI بگیرم تو بازی کیفیت قابل توجهی داره....(من که فکر نکنم داشته باشه ) نظر شما ؟
بله که تاثیر داره کیفیت عالی و بدون نویز کابل HDMI رو با کابل معمولی من دیدم کیفیت بیشترهنقل قول:
به شرطی که یک کابل اصل خریداری بشه توی بازار کابل با قیمتهای ارزون زیاده که اصلا پیشنهاد
نمیشه من خودم دوتا کابل اصل که آلیاژ به کار رفته درشون طلا هستش رو خریداری کردم هر کدوم
32 هزار تومن اسلامی :27: دارم کلی با کیفیت تصویر روی xbox , ps3 حال میکنم.
میشه سریع جواب بدید.میخوام بازیش کنم.مر30:20:نقل قول:
سوال خوبیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازیهای ههک شدش به فراوونی xbox هست؟
من تا جایی که دیدم بازی هاش دونه ای 1500 هستن
ولی خوب اونا رو روی فلش و اینا میرین
به زیبایی x360 نیست که قاب و دیسک باحال داشته باشه
ولی انصافا اگه من الان x360 نداشتم بخاطری بازی های انحصاری هم که شده Ps3 می گرفتم
احیانا دستتون خیس نبوده؟نقل قول:
salam به همه
من دیشب یه بازی ای گرفتم که پرینت روی دیسکش خیلی ترتمیز بود.اومدم خونه دستمو زدم به دیسکه دیدم دستم رنگی شد.پرینته
هنوز خشک نشده بود.گذاشتم یه کم هوا خورد،خشک شد.میخواستم بدونم اگه دیسکو بذارم تو درایو مشکلی پیش نمیاد؟یعنی درایو که گرم میشه نزنه رنگو پس بده رو لنز؟
ممنون
نقل قول:
salam به همه
ممنون
اگه خشک باشه فکر نکنم دیگه تر بشه. کنسولم اگه نتونه بخونه اروره کلین دیسک میده. پس مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
فقط کیت ههک PS3 حدود 30 تومن قیمتشه. قیمت خودش هم که از xbox بالاتره
کجا 1500 میدن؟ اگه همشون این قیمت باشه که خوبه
من چند جا رو دیدم که بسته به نوع بازی از 1500 تا 5000 میفروشن!
اساتید محترم:
جریان 3 چراغه شدن xbox چیه؟!
ببین عزیز انتخاب با خودتونهنقل قول:
شما دو سه تا از شماره های مجله بازی رایانه یا دنیای بازی بگیر یازی هاشو ببین (خوب هارو)بعد ببین بازی خوب بیشتر کدوم داره:10:
باید وضع مالی خودتم ببینی
دانگلی هم که باهاش هکیدن تو ایران خیلی باحالش نیست فامیل من چند روز باهاش کار کرد دانگل سوخت باید خوبشو بگیری چون دست سازن
بازی هاشم( کپی پلی استیشن)همه جا نیست تو شهر های بزرگ خوب پیدا میشه باید دانلود کنی که اونم adslایران خیلی بده dial up هم نگو
اگه میتونی دو تا کنسولم بخر یا یکی شو بخر بعدا اگه تونستی اون یکی رو
قیمتم ندارم
من میگمx360رو حالا بگیر چون هم خودش و هم بازی هاش ارزونه بعدا تونستیps3روبگیر
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
این یه ارور معروف بود که بیشتر به خاطر گرم کردن کنسول پیش میومد خیلی وقت ها هم برای چیز های عادی که زیاد توضیح نمیدم .در بیشتر مواقع هم قابل برگشتن نبودنقل قول:
این مشکل تو برد های قبلیx360بود خریدنی اگه دقت کنی و با برد جاسپر بگیری امکان سه چراغه شدنش1%هستش که من خودمو با کنسول میکشم هر روز ولی آخ نمیگه
تو این مدل جدیدم صفره انقدر که اصلا چراغ سه چراغه نزاشتن:31:
در کل حل شده مشکلی نیست
salam
من باتری شارژیه دستم داره تموم میشه.چند ساعت بذارم تو شارژ تا کامل شارژ بشه؟بعد تا کی دووم میاره؟:20:
کمک من میخوام این برنامه رو نصب Xbox Backup Creator ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون مربوط به نوع باتری بستگیدارن. روی باتری بخون 1350 MAH بود حدود نیم ساعت پر میشه ، دوهزار و خورده ای هاشم یک ساعت ، یک ساعت و نیمه پر میشن ، در کل خود شارژر باید بگه ، یک چراغی چیزی حتما داره ، دفعات دووم آوردنشم بازم بستگی به باتری داره و معمولا روی جعبشون می نویسه ، معمولا 1000 دفعه قابل شارژ هستندنقل قول:
این update جدیده اواتار هم داره
خودم نصبش کردم اواتارمم اومد
توی بلاد نت بگردید و فایل MCSOMCTL.OCX رو پیدا کنید و بریزید توی فولدر ویندوز System32 .نقل قول:
اگر باز هم نشد ، Visual Studio نصب کنید درست میشه .
سلام دوستان.
ماشالا من 1 ماه نبودما!! شونصد(خيلي:31:) صفحه پست داديد.
راستي من به توصيه دوستان تو فروم(سعيد جان و ميثم عزيز) بالاخره 1 هارد گرفتم.اونم 120 گيگ از آقا ميثم.
واقعآ چقدر تفاوت داره با وقتي كه آركيد بدون هارد داشتم...
هم از سرو صداي زياد درايو راحت شدم و هم لود بازيها خيلي سريعتر شده و هم جون درايو دستگاهو نجات دادم كه بدون هارد موقع اجراي گيم خودش رو ميكشت و هم چه حالي ميده.
خلاصه كه هارد رو بگيريد حتمآ.
جواب نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Visual Studio نصب کنید .نقل قول:
با سلام مجدد
من امروز رفتم با یک مغازه دار صحبت کردم
اون به من گفت که یک ارکید بگیر و بعد یک هارد 20 گیگ هم جدا براش بخر . چون اون می گفت که 120 گیگ احتیاج نمی شه که بخوای پول اضافی پاش بدی.قیمت ارکید هم 275 گفت.
نظر دوستان چیه ؟
ایا ارکید رو بگیرم بعد یه هارد جدا هم براش بگیرم؟
اکه امکان داره به من کمک کنید در این رابطه
با تشکر
سلام. اول اینکه ارکید ۲۴۰ تومن و اینکه هارد ۲۰ گیگ خیلی خیلی خیلی کم هست و فقط دارید هی بازی نصب میکنید و پاک میکنید.نقل قول:
با سلام مجدد
من امروز رفتم با یک مغازه دار صحبت کردم
اون به من گفت که یک ارکید بگیر و بعد یک هارد 20 گیگ هم جدا براش بخر . چون اون می گفت که 120 گیگ احتیاج نمی شه که بخوای پول اضافی پاش بدی.قیمت ارکید هم 275 گفت.
نظر دوستان چیه ؟
ایا ارکید رو بگیرم بعد یه هارد جدا هم براش بگیرم؟
اکه امکان داره به من کمک کنید در این رابطه
با تشکر
خیلی ها همین کارو میکنن سلیقه ای هست.
والا تو اصفهان این قیمت رو به من گفتن.
حالا بحث این هست که من یک ارکید بگیرم و بعد یه هارد براش بگیرم این کار به نظر شما که تجربه تو این کار دارید ارزش داره یا نه همون الایت رو بگیرم؟
قیمت الایت هم گفت 380
خوب الایت هم که ۳۴۰ تومنه. الان دیگه بر میگرده به سلیقه ی خودتون که میخواهین رنگ xbox360 تتون سفید باشه یا مشکی.نقل قول:
والا تو اصفهان این قیمت رو به من گفتن.
حالا بحث این هست که من یک ارکید بگیرم و بعد یه هارد براش بگیرم این کار به نظر شما که تجربه تو این کار دارید ارزش داره یا نه همون الایت رو بگیرم؟
قیمت الایت هم گفت 380
این اقا میثم رو که کنسول میفروشه و میگن معتمد فروم هست از کجا باید پیداشون کرد؟
اینهنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/member.php?u=411575[/HTML]
یدونست:10:
بدونستیدم مرسینقل قول:
آقا اوتارت خفن باحاله. آدمو یاد worms میندازه
مبارکه حمید جان. یادته روز اول چی گفتم بهتون :31:نقل قول:
سلام دوستان.
ماشالا من 1 ماه نبودما!! شونصد(خيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) صفحه پست داديد.
راستي من به توصيه دوستان تو فروم(سعيد جان و ميثم عزيز) بالاخره 1 هارد گرفتم.اونم 120 گيگ از آقا ميثم.
واقعآ چقدر تفاوت داره با وقتي كه آركيد بدون هارد داشتم...
هم از سرو صداي زياد درايو راحت شدم و هم لود بازيها خيلي سريعتر شده و هم جون درايو دستگاهو نجات دادم كه بدون هارد موقع اجراي گيم خودش رو ميكشت و هم چه حالي ميده.
خلاصه كه هارد رو بگيريد حتمآ.
ولی داستانی بودا :8:
سلام شما میتونین از آقا میثم بخرید . 1 روزه هم به دستتون میرسه :31: شهر ما دور بود ( بندرعباس ) 2 روزه اومد . یه ارکید با یه هارد 120گیگ بازم کمه واسم . اما الان پشیمونم که چرا الایت نخریدم اخه 35 هزارتومن اختلاف پیدا کرد فقط تازه اونم مشکی و شیک تر بود . خرید از اقا میثم میتونم بگم یه خرید مطمئنه این تجربه شخصی خودم بود . قیمتاش هم به نسبت شهر ما و البته شما خیلی پایین تره !نقل قول:
باتری 2450 MAHو چقدر بزنم تو شارژ؟چند ساعت؟چند روز دووم میاره؟مر30
سلام دوست عزيز.نقل قول:
ازين كيت هاي Play& charge هست؟!
اگه آره ديگه نمي خواد بزني به شارژ.يه راس بنداز سطل زباله! من داشتم اصلا به دردت نميخوره.
باتري شارژي بگير عزيز جان.
نه باتری شارژی دارم
شارژش تموم شده گفتم چند ساعت بزنم تو شارژ؟1ونیم ساعت خوبه؟بعد تا چند روز باهاش بازی کنم خالی میشه؟
شما از کجا این قیمتو گرفتی؟نقل قول:
پاساژ آزادی طبقه پایین رفتی پیش مومن زاده ؟
برو ببین اگه قیمتاش نزدیک یا دقیقا قیمتی که دوستان دادند بود که بگیر اگه نه پ خ بده تا یه کاری برات بکنم یا اصلا میتونی از آقا میثم بگیری که البته تهرانه
نمیشه دقیق گفت ولی چیزه که معلومه اینه که اگه ویبره خاموش باشه بیشتر کار میکنه ولی در کل فکر نکنم بیشتر از ۱۵ ساعت نگه دارهنقل قول:
نه باتری شارژی دارم
شارژش تموم شده گفتم چند ساعت بزنم تو شارژ؟1ونیم ساعت خوبه؟بعد تا چند روز باهاش بازی کنم خالی میشه؟
دوستان اگه بی ربطه شرمنده میشه چندتا سایت خارجی که بازیهارو واسه دانلود میزارن به صورت رایگان معرفی کنید هم 360 هم پی سی ترجیحا اگه لینک مستقیم باشه بهتره:40: