ایرانی ها را به 4 طریق می توان شناخت: 1 زیر شلواری راه راه ابی 2 وقتی بستنی لیوانی باز می کنند درش را لیس می زنند 3 هربار که یک قلپ نوشابه می خورند به شیشه نگاه می کنند 4 تو چهارچوب در وامی ستتند می گویند بفرمایید
Printable View
ایرانی ها را به 4 طریق می توان شناخت: 1 زیر شلواری راه راه ابی 2 وقتی بستنی لیوانی باز می کنند درش را لیس می زنند 3 هربار که یک قلپ نوشابه می خورند به شیشه نگاه می کنند 4 تو چهارچوب در وامی ستتند می گویند بفرمایید
تست کنکور رشته هنر: اولین هنری که بعد از دیدن چهره ارایش کرده دختران امروزی به ذهن شما متبادر می شود چیست؟ الف) مینیاتور ب) صافکاری بتونه کاری و نقاشی اتومبیل ج) دوپینگ د) من به ناموس مردم نگاه نمی کنم
تا حالا یه بچه میمون رو تو پلاستیک دیدی؟ ندیدی؟ یه نگاه به گواهینامت کن می بینی
لقب امام جمعه قزوین: ارباب حلقه ها
به ترکه می گن دودوتا؟ می گه :هان.ميگن:بابا دو دوتا.ميگه: اهان
می گن حیوونا 12 دقیقه قبل از زلزله خطرو احساس می کنن .تورو خدا مارو بی خبر نذاری
ترکه تو استادیوم بوده داشته فوتبال نگاه می کرده هی می گفته عجیبه واقعا عجیبه.می گن چی عجیبه؟ می گه: 100هزار تماشاچی 22 تا بازیکن 3تا داور .می گن خوب چیش عجیبه؟ می گه گنجشکه همه رو ول کرده ریده رو سر من!!!
به ترکه می گن اولین کسی که رفت مکه حاجی شد کی بود؟ می گه: حاج زنبور عسل
Dar Zendegi Baraye Residan Be AZADI Rah Haye Ziadi Hast...
Faghat Bayad Gheymatesho Pardakht Koni...
.....
....
Az Resalat 500 Tooman
Az Shoooooooooosh 900 Tooman
bi sms namooni salavat befrest...
تركه ميخواسته خودكشي كنه يه تير به مغز خودش شليك ميكنه، نيم ساعت بعد ميميره! از همه دنيا دانشمندا جمع ميشن كه ببينيد قضيه اين چي بوده، بعد از دوسال تحقيق ميفهمند كه تيره تو اين مدت داشته دنبال مغزيارو ميگشته!!!