چشم وقت یه مدت صبر کنید.نقل قول:
Printable View
چشم وقت یه مدت صبر کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
این مرحله برای خیلی از دوستان مشکل بوده. توی این تاپیک خیلی در موردش پرسیدن و سیو گذاشتن.
کاری که باید بکنین، همونه که خودش گفته. بهتره که اگه از کامپیوتر استفاده میکنین (نه لبتاپ) از عددهای سمت راست استفاده کنین. فکر کنم راحتتره.
اگه نتونستین برین، یه سرچ کنین، سیو براش زیاد هست. اگه نه، سیوتون رو بذارین، دوستان میرن.
موفق باشین
من این بازی رو چند سال پیش تموم کردم اما با هزار تا مشکل از جمله خوب نبودن سیستم و این حرفا
اما تازگی اومدم بازی رو دوباره نصب کنم (روی لپ تاپ) اما رزولیشن بیشتر از 768*1024 نداره؟!
چیکار کنم؟
ممنون میشم بگید چه جوری بازی رو به رزولیشن 900*1600 ببرم
حلا چرا می خوای با 900*1600 بازی کنی همون 768*1024 خ.به دیگهنقل قول:
دوست عزیز خودم هم چند بار این بازی رو تا اخر رفتم تو اون مرحله من از ماشین پیاده میشدمو اون دو نفر دیگه هم دنبالم میومدن تو همون قسمت یکم این ورو اون ور میرفتم تا لبه های اون دریاچه کنار جاده که میرسیدم علامت زرد رنگ جاش عوض میشدو بقیه بازی رو میرفتمنقل قول:
خودم هم دقیقا نفهمیدم اصلا چرا اون جا یه علامت گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونید برای کیفیت بالا با مود enb استفاده کنید :5:نقل قول:
نقل قول:
سلام
من توی بازی gta sanan ander san تلفظش همین جوری است
من توی شهر دوم هستم و می رم پیش جیزی و یک مرد می اد و سوار ماشین می شیم وبه جاهایی می ریم که هر بار جاش روی نقشه عوض میشه
در آخر به فرودگاه می ریم و و یه ماشین می گیریم و بعد منفجرش می کنیم و بعد یکنفر دیگه می اد
و سوار ماشین می شیم و می ریم بیرون و همون نزدیک های در خروجی یه علامت زرد است که من می رم اونجا هیچ چی نیست و بالای سرم
یه تابلو است که اون هم خراب نمی شه من باید چیکار کنم
لطفا کمکم کنید
شما جاهایی رو که میگه رو برین. بعد فرودگاه که رفتین، برین وسط چمنهاش و یه قسمت سمت راست داره که میشه ازش بالا رفت. خیابون آسفالتشو بریدو ادامه بدین تا ماشینه رو ببینین. بعدشم که دیگه معلومه باید چیکار کنین.نقل قول:
به اون زرده توجه نکنین. اون میگه که اینجا باید دنبالش بگردین. هرچه به کامیونه نزدیکتر بشین، سیگنال قویتر میشه و میفهمین که کجا باید برین
چون رزولیشن لپ تاپ 900*1600 هست وقتی با 768*1024 بازی میکنم کل صفحه ی مانیتورو نمیگیره:41:نقل قول:
مود enb چیه؟میشه بگید چه مودیه و از کجا باید دانلود کنم اسم کاملشو بگید ممنون میشمنقل قول:
راستی چند تا پچ هم دانلود کردم اما کار نکرد یعنی بازی رو پچ نکرد:41:
4 5 تا پچ دانلود کردم از نسخه ی امریکاییش گرفته تا اروپایی و آلمانی
چیکار کنم:41:
enb یم مود است برای بالا بردن گرافیک ( بهتر همه نخسه ها و پچ های دیگه است ) برای دانلود هم میتونید از اینجا دانلود کنید !
اگه فایل رمز خواست هم بنویسید Javadgenral
نقل قول:
کد:http://grandtheftauto.--------------/file/ENBSeries_GTASA_graphic_change;87424
نقل قول:
رمز : Javadgenral
هنوز دارید سان آندریاس بازی میکنید ؟ :31: