نقل قول:
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
Printable View
نقل قول:
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
سلام .. بسته های TD و همراه ایرانسل هرچندتا میتونی بخری و اول اون بسته ای که تاریخ انقضاش نزدیک تر باشه مصرف میشه بعد بسته ای که دیرتر هست و جداگانه داخل برنامه ایرانسلمن بسته هات رو نشون میده.نقل قول:
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
آره درسته مثلا اگر بسته یکساله خریدین و بعد 1 ماهه ام بگیرین اول این یک ماهه استفاده میشه تا تموم بشه بعد میره روی یکساله
چجوری فریم ور gp 2101 رو اپدیت کنم؟
و چجوری اس ام اسی که برام میاد رو ببینم روش؟
فعلا که ایرانسل ظاهرا برای این مدل اپدیتی ارایه نداده و اگر بده برای مشترکینی که اون مدل از مودم رو دارند ایمیلش میاد که فریموور جدید اومده ولی علت اینکه شما میخواهید اپدیت کنید چیه ؟ اگر مشکلی هست بگید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.نقل قول:
منظورتون رو از sms متوجه نشدم چون مودم و سیم کارت TD-LTE قابلیت ارسال و دریافت پیامک رو نداره و فقط بعضی از مدل های 3G , 4G این قابلیت رو دارند ولی اگر منظورتون SMS های خود ایرانسل هست که معمولا براتون ایمیل می شن یا به شماره موبایلی که موقع ثبت نام بهشون دادید ارسال میشه .
بسته های شبانه همچنان نیم ساعت کم دارن؟ یعنی ۱ ساعت بگیرم فقط نیم ساعت میشه؟؟
سرعت من نهایت ۲ مگه یعنی تو ۳۰ دقیقه نهایت ۳.۵ گیگ بگیرم؟؟
حجم فایلم حدودا ۱۰ گیگه
سلام
میشه لطف کنید راجع به کیفیت اینترنت ثابت ایرانسل توضیح بدین ؟
و همین طور راجع به کیفیت مودم های اون
ممنون
والا من میخوام ایرانسل من رو نصب کنمنقل قول:
میگه اسمس میاد به همون خط td ولی به خطی که بهشون دادم نمیاد وایمیلم هم ایمیل خود دفتر فروش رو دادن:n34:
هیچ راهی نیست بدون اسمس کارم را بیافته؟
مشکلی نیست .شما باید با 707 تماس بگیری و بگی ایمیل جدید برات جایگزین کنند بعد پسوردها و پیام ها به ایمیل جدید ارسال میشن .نقل قول: