سلام مجدد به آقا رضا بازم یه چنتا سوال کوچولو برام پیش اومده:
1- تا حالا برای استادای دانشگاه نقشه های شیطانی کشیدی؟؟
2- تو دوران مدرسه چطور؟؟
3- تاحالا در شرایط اخراج از دانشگاه یا مدرسه بودی؟؟
4- میدونی سال 86 چند شنبه آغاز میشه؟؟ ساعت تحویل سالو میدونی؟
5- میدونی از الان (ینی لحظه ای که من این پست را ارسال کردم) تا لحظه تحویل سال چند ساعت و چند دقیقه مونده؟؟
6- فکر میکنی روز 13 بدر چه اتفاق مهمی تو ایران بیافته؟؟
7- گفتم 13 بدر تا حالا شده این روزت برات بشه روز غم و غصه ؟؟ (برای من امسال اتفاق افتاد)
8- تاحالا به کویر رفتی؟؟
9- تو صحرا گیر کردی؟
10-یکی دو سوال ازت کرده بودم (علمی بودن) میدونستی اکثرا اشتباه گفتی (مثل سوال اهو و شیر) (بنابراین دوباره روش فکر کن شاید اینبار جواب درست تری پیدا کردی)
11- گفته بودی رشته ات آماره میتونم اسم استاد آمار تون را بدونم؟؟ (کارشناسی و همچنین الان ینی ارشد) (استادی به اسم نقندریان میشناسی؟؟)
12- راستی یه چیز دیگه تعداد چرخهای قطار هم اشتباه گفتی (مگه قطار ماشینه که هر واگن 4 چرخ داشته باشه)
13- اگه 200 میلیارد تومن بهت برسه چکار میکنی؟
14- اگه یه دفعه این پولو ازت بدزدن چکار میکنی؟
15- اگه اون دزده من بودم با من چکار میکردی؟
16- فاصله تهران تا ارومیه چقدره؟
17- اون کدوم حیون یا حشره هستش که اگه ناقصش کنی میتونه دوباره خودشو تعمیر کنه؟
18- نظرت در مورد سوپ ملخ چیه؟
19- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی چی بود؟
20- تا الان چنتا بازی کامپیوتری انجام دادی؟؟ (کدومشون را نتونستی تا آخرش بری؟)
21- تا حالا شده بخوای خودتو جای یکی از شخصیت های بازی های کامپیوتری یا سینمایی بزاری؟؟ جای کی؟
22- تا حالا گیر این گداهای سمج افتادی؟؟ توضیح بده
23- اگه الان جای میثم بودی چکار می کردی؟
24- اگه فرضا با سرعت 7.23 کیلومتر در ساعت به سمت خورشید بریم میدونی چقدر طول میکشه تا به خورشید برسیم؟؟ (میدونم چنین چیزی ممکن نیست ولی خوب میخوام بدونم قدرت محاسبت چقدره؟)
25- راستی سولئاریس را گفتی که رفته سربازی نه عزیز بنده خدا فکر کنم الان 16 سالشه خیلی زوده بره سربازی!! احتمالا قهرکرده !! فکر میکنی از دست کی ناراحت شده؟
26- سرعت دویدنت چقدره؟؟
27- پیاده روی میکنی؟؟؟ بیشترین مسافتی که پیاده رفتی چقدر بوده؟
28- بک گراند ویندوزت چیه؟؟؟ اگه به نظرت جالبه بزار اینجا
29- به قوانین کپی رایت اعتقاد داری؟؟ خودت چقدر رعایت میکنی؟
30- بسه دیگه فعلا ... (میدونم الان داری انواع و اقسام فحش هایی که در تمام دوران زندگیت یاد گرفتی نثار روح من میکنی)