البته الان بیشتر از یه مدته که اوضاع خرابه . من که نزدیکه 20 روزه اینترنتم مرخصه .نقل قول:
چیز پی ان که فعال میکنم دیگه افتضاح میشه و حتی ایمیل هام را هم به زور میتونم چک کنم .
Printable View
البته الان بیشتر از یه مدته که اوضاع خرابه . من که نزدیکه 20 روزه اینترنتم مرخصه .نقل قول:
چیز پی ان که فعال میکنم دیگه افتضاح میشه و حتی ایمیل هام را هم به زور میتونم چک کنم .
برا من که فعلا مشکلی نداره،
ضمنا از چیز پی ان هم به نظر من استفاده نکنید
خودم از S o c k s استفاده می کنم سرعتم هم عالیه
نقل قول:
منم مشكل دارم به شدت
اصلا نميشه rogue بازي كرد با اين پينگ مزخرف
از من زير 500 عمرا نمياد...
اختلال از مخابراته
جریان شارج نامحدود چی جوری هست . زنگ زدم پشتبانی گفت اول شمارت # بزار . بعد دیدم نت قطع شد بعد زنگ زدم دوباره میگه # رو وردار
امروز اینطوره شده .من 1 ماهه دارم اولش باید # میزاشتی ولی امروز برش داشتن .دلیلشم فک کنم به خاطر سایته وقتی که با # بود نمیشد تو سایت صفحه کاربریتو ببینی ولی الان دیگه میشهنقل قول:
چند وقته افتضاحه :21:
من نامحدود دارم ولی نمیتونم تو سایت support.ngsnet.net نوع اینترنت خودم رو ببینم
دلیلش چیه ؟ (بدون # وصل میشه اینترنتم ولی قبلاً با # وصل میشد
با درود به همه دوستان گرامی من از کاربران صبانت بودم که با صبانت بعد از چندن سال خداحافظی کردم و از مخابرات سرویس گرفتم 2 روزه هم وصل کردند سرویس 512 گرفتم فقط باید گفت عالی هست سرعت نامحدود بین 50 تا 60 و پینگ ثابت 260 واقعا عالی هست و از شر چک کردن اینکه چقدر از حجم کم شده برای همیشه خلاص شدم مسئله ای که می خواستم به دوستانی که تازه می خواهند از صبا سرویس بگیرند گوشزد بکنم این هست که گول یک عده دوستان صبانتی که با نام کاربر عادی در این تایپک هستند نخورید طرف اول گفته من هیچ کاره ای نیستم اما تمام حرف اون از اول تا آخر فقط تعریف از صبانت هست دوستان به نظر من همه از مخابرات سرویس بگیریم.:46:
كدوم منطقه چه جوري 512 گرفتي به من گفتن فقط به اعضاي هيت علمي دانشگاه مي دننقل قول: