:n12: ما امیرکبیر چهار راه سلمان هستیم... والا خودم خونه پارس آنلاین دارم... واسه یکی از بچه ها که نزدیک همون چهار راه سلمانه
نت مخابرات گرفیتم طرح 1 مگ که از قبل بود... اون توی مغازست و راستش شبانه اصلا نمیزنه چیزی دانلود بشه... زیاد اطلاعی ندارم
ولی در کل خودم خونه از پارس دارم 128 نامحدود ماهی 30 تومن میدم تا 20 گیگ سرعت دانلودش روی 1 مگ (=حدودای 120) میده
و بعدش میاد روی 16 سرعت! ... واسه من که مصرف توی روز زیاد خوبه... راستش من فرا داشتم... بایت داشتم... صبانت داشتم... پارس آنلاین هم که دارم... شاتل هم یکی از فامیلا داره... از بین اینا راسیتش فقط از شبانه صبانت راضی بودم... یعنی سرویس 1 مگ میگیرفتم
توی شب کمتر از 120 نمیومد... ببین اگه خطت فیبر نوری نیست و حتما شبانه میخوای من صبانت رو پیشنهاد میکنم
بایت که 1 مگش شبانه رایگان نداره... نهایت سرعتت توی شب با 512 تا 60 میره... شاتل هم !! پارس آنلاین رو راستش باید 1 مگ
بگیری تا به زور سرعت 120 بده... راستی گفتم صبا نت... آقا اینا پدر ما رو در آوردن تا خط رو رانژه کنن
راستش یه آدم ناوارد گذاشت توی شرکتش پدر در میاره... در کل یه چیزی بگم...
اگه سرعت دانلود توی روز برات مهمه و البه پشتیبانی فقط بایت(البته فقط توی روزانه)
اگه سرعت دانلود شبانه برات مهمه اول صبانت(اینم توجه کن که پشتیبانیش زیر صفره... یعنی مثلا اگه بری ثبت نام کنی 15 روز بعد خطط رانژه میشه!!!!)
در کل من خودمم توش موندم از کجا باید اینترنت گرفت ولی اینو میدونم شبانه توی کاشان بی معنیه!