توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کننقل قول:
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
Printable View
توی Device Manager روی آیکون هارت راست کلیک کن و یه جایی داره واسه انتخاب بین پروفورمنس و safe remove . اونجا رو تنظیم کننقل قول:
اگه از این قسمت نبود 100% ویروسی شده. حتما با یه آنتی ویروس خوب آپدیت شده اسکنش کن:10:
اینو یکی جواب بده لطفا>>>نقل قول:
منم همین سوال رو دارم
computer-> manage -> disk managmentنقل قول:
پارتیشن مورد نظر رو انتخاب کن بعد کلیک راست و گزینه change drive ...
بعدش هم دکمه add رو میزنی
تو پنجره باز شده از گزینه اول یه نام برای پارتیشن انتخاب می کنی و okمی کنی
سلام.هرکی بتونه این مشکلمو حل کنه کلی دعاش می کنم.
من موقعی که فایل آپدیت کارت گرافیکم رو از روی یک DVD بازی نصب می کنم،موقع خاموش شدن یا ریست شدن با مشکل صفحه آبی(blue screen) رو به رو میشم.چه کار کنم؟
سلام دوستان میشه بگید چجوری میشه فایلهای Documents این ویندوز رو همانند ویندوز XP به یه جای دیگه منتقل کنیم به جای اینکه تو درایو C باشه ؟
من راه حل رجیستری و ... شو نمیدونم اما شما اگه برنامه Tuneup utilities رو نصب کنی قسمت tuneup system control > system > تب Spicial folders میتونی هر کدوم از فلدرها رو تنظیم کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا همچین مشکلی را روی xp داشتم....نقل قول:
اپدیت درایورم را برداشتم حل شد...
منتها برا من وسط بازی وارکرافت صفحه ابی اومده و ریسیت میشد...
مشکلات سخت افزاری هم میتونه باشه....
نقل قول:
انتی ویروس من نود است با ان هم کل سیستم رو اسکن کردم اما چیزی پیدا نکرد با AutorunRemover و Trojan Remover هم اسکن کردم انها هم چیزی پیدا نکردند
سلام
دوستان من دیروز که سون نصب کردم ولی کرکی چیزی تو DVD سون نبود رو پاکت این سون هم نوشته
(با اکتیو سازی اتوماتیک:قابلیت آپدیت و بدون محدودیت زمانی)
حالا من چیکار کنم خودش اکتیو میشه یا من خودم کرکش کنم
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خودش نمیشه خواهشا یه کرک معتبر بهم معرفی کنید
ممنون