اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟ اگه ممکنه اینو بپرسید از هم گیلدیاتوننقل قول:
Printable View
اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟ اگه ممکنه اینو بپرسید از هم گیلدیاتوننقل قول:
باحال بود.نقل قول:
بزار لب کوزه ابشو بخور.
-------------------------------------------------
کسی faction change سراغ نداره؟
ها !! این از کجا پیداش شد ؟! کی به این توهین کرد؟ چرا هنوز بعضی ها مفهوم ساندیس رو نمی دونن و فکر می کنن یجور نوشیدنیه!نقل قول:
وا مصیبتا !! وا مصیبتا !! وامصیبتا !!
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
FC می خوای چیکار ؟ می دونی که یه طرفه هست ؟ قرار شد در آینده فقط واسه سرور گایا از Fury به لایت بشه.نقل قول:
کسی faction change سراغ نداره؟
اگه می تونی با ارشام صحبت کن. تو معامله های سنگین از همه ما سریعتر و وارد تره.
خیلی سریع کراکتر خودش رو بعد پاک شدن برگردوند. این Item هم خیلی کمیابه . باید دنبال یکی گشت که 15K AP داره.
شرمنده ندیدم این سوالت رو . بله به راحتی و مثل قبل.نقل قول:
اونایی که +65 هستن می تونن وارد جنگل و dd1 و dd2 بشن ؟
احسان هم با Reg rune اومده بود jungle و دقیقا بعد جواب دادن به این سوال یه لول 63 پرید سرش و سریع کشتتش !
آقایون میارزه من دوباره بازی رو شروع کنم؟ و سوال دیگه مثل اکثر بازی های آنلاین مجبور به پول خرج کردن واقعی میشم؟ آخرین بار تا لول 21 با هیلر(اسمشو یادم رفت:13:) لایت بازی کردم بعد ول کردم بازیو.
ممنون . خیلی سخت می شه اینجوری... . باس cs و کیموو و بقیه چجوری شدن الان ؟ دارک باس ها رو می گیره یا لایت ؟نقل قول:
بله به راحتی و مثل قبل.
بعد این Deadly Poison Shot هانتر ها رو با چه پتی باید از بین برد ؟
دیگه کم کم وقتشه منم بی خیال شم و ول کنم ولی سعی می کنم تا 60 حداقل برسم .
باس ها هنوز مثل قبل هستن ! الان دیگه خیلی راحت می کشیم . هنوز Furyنقل قول:
Cure potion یا همون Green pot . همیشه باید همرات باشه.
مپ ها که فعلا خالی هستن . مخصوصا DD2 سه روز پیش 8 ساعت اونجا بودم ! 1 نفر رو ندیدم !!
احتمال خیلی زیاد در آینده دور این سرور هم مال لایت ها میشه. تعداد پلیرهاشون زیاد هست و مپ جدید لایت ها برای گریند راحت تره .
پس سریع تر هم لول میشن . فکر می کنم تا 2 ماه دیگه ما 30 یا 40 تا لول 70 داشته باشیم. شما 200 تا .
اینم یه SS خوشگل از Protector جدید من ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://imagenic.net/images/g1bn3g406w0silh9u71e.jpg
ورود Dual lapis های جدید رو تبریک می گم ! فقط نمی دونم کجا فارم می کنن ! قطعا تو مپ های جدید هست. dual stat هاش بجای 17 تا 25 تا stat دارن . یه سری lapis های دیگه هم هست که مثلا 4 تا +10 داره ! کلا اوضاع عجیبی شده !
کد:http://a.imageshack.us/img444/6580/shaiya0062.jpg
شنیدم اینا از lapis box هایی که باس های PVP بعد از مردن Drop می کنن در میان.نقل قول:
اون لپیس هم که 4x10 داره perfect lapis lvl 4 هست که به همه چی میشه لینک کرد.حتی accessorioes و cap