كارنامه ناموفق خريدهاي تابستاني كالدرون!
خوب، الان تو سايت Goal خوندم كه شوستر به هيچ كدوم از بازيكنايي كه ميخواست نرسيد، اينم ليستش:
مهاجمين: چند مهاجم براي پركردن جاي نيسروي و رائول، در اول ليست نام ديويد ويا از والنسيا ديده ميشه، همچنين لوئيز فابيانو از سويا، اما جريان خريد كريستيانو رونالدو، تلاش براي خريد اين بازيكنان رو عقب انداخت به طوري كه در آخرين لحظه رئال دنبال جذب ويا بود!
يك هافبك مركزي خلاق: از اونجايي كه شوستر در مركزفقط گوتي و اشنايدر رو داره، بايد چند تا هافبك ديگه هم داشته باشه، اول ليست نام سس فابرگاس ديده ميشه، كه نيومد، ديگو هم امكان داشت بياد، اما اعتماد زيادي از نظر تكنيكي به وي نميشد كرد، جريان كريستيانو رونالدو هم كه همتون ميدونيد، اما اينجا سخن شوستر قابل ارج نهادن هست: رونالدو فقط يه نام هست، من ميدونم باشگاه دنبال چي هست، اما تيم از نقاط ديگه هم بايد تقويت بشه، من نميخوام حضور رونالدو باعث ابطال باقي نقشه ي من بشه!!!!
مدافع مركزي: خوب كاناوارو كه داره پير ميشه، يعني شده! دنيل ده روسي در ابتداي ليست خريد شوستر بود كه رئال پولي رو كه رم خواسته بود رو نداد! 40 ميليون يورو
مدافع گوش راست و چپ: دنيل آلوز يكي از كساني بود كه شوستر اون رو به عنوان جانشين خوبي براي راموس ميدونست، اما خوب در نهايت اين بارسا بود كه اين بازيكن رو گرفت! فيليپ لام هم براي گوش چپ در نظر گرفته بود كه باشگاه با توجه به پولي كه براي رونالدو گذاشته بود، اصلا دنبال اين بازيكن نرفت چون گفتن پول نداريم!!!
تازه خيلي اسم هاي ديگه هم بود، كه حالا اينجا اسمشون برده نشد، با اين وجود، اين فصل هيچ جامي هم نبريم، نبايد بگيم تقصير شوستر بوده!!!