من 512 دارم. سرعت شبم دوروبر ۱۲۰ . شبی دوگیگ دان میشه.نقل قول:
Printable View
من 512 دارم. سرعت شبم دوروبر ۱۲۰ . شبی دوگیگ دان میشه.نقل قول:
دوستان بغیر از پورت چیز دیگه ای هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟یدفعه درخواست تعویض پورت بدیم پورتو عوض کنن مشکل از یه جای دیگه باشه چون من شنیده بودم یه نویزگیری هست تو مرکز مخابراتی ولی مرکز مخابراتی گفت فقط پورته:n13:
سلام دوستان.
سرویس 1مگ حجمی، سرعت دانلود شبانه و روزانش چجوریاس؟
DP-1024-3G-NF
سلامنقل قول:
من از این سرویس استفاده کردم؛
خطم روی 6 مگ ست بود، توی روز ماکس بهم 650 سرعت میداد، شبش هم نهایت 180
شبی 3.5 گیگ رو میگرفتم
سرعت تورنت فقط دست سرویس دهنده نیست . به خیلی عوامل دیگه بستگی داره .نقل قول:
بهتر بود سوالت رو اینجور می پرسیدی : آیا پورت تورنت udp بازه ؟ محدودیتی روش گذاشتید ؟ اگه جواب منفی بود بقیه اش دیگه بستگی بخودت داره که چه تورنتی با
کدوم ترکر و چه مقدار سید و پیر گرفته ای .
نقل قول:
بله ممنون , منظورم این بود که شما در جریان هستید ( یا مشکلی نداره بگید ) که الان تجهیزات پسیو تون بیشتر چه برندیه ؟ هواوی , زد تی ای .. یا اینجور که دوستمون
میگفت ریفر وارداتی افغانی ؟
مد رو نمیتونه ببره روی 2+ بخاطر اینکه اگه دقت کنید G.dmt هستش یعنی dslam تا بیشتر از adsl نسل یک رو ساپورت نمیکنه .نقل قول:
تعویض این تجهیزات هم زمانبره هم هزینه ساز . بنابراین در اون مرکز این شرکت بیشتر از 6 مگ نمیتونه بده .
البته که نویز هم در اینحالت پایین میمونه .
سلام. من سرویس 128 نامحدود su رو گرفتم (حداقل 10.89 گیگ) . سوالم اینجاست که حد مجاز برای دانلود این سرویس در ماه چقدر هست ؟ یا اصلا محدودیتی نداره ؟ ممنون . ساکن تهران منطقه آیت .
اگر کسی هم ساکن این منطقه هست و نامحدود داره لطفا یک پیام بده .
سلام. من سرویس 128 نامحدود su رو گرفتم (حداقل 10.89 گیگ) . سوالم اینجاست که حد مجاز برای دانلود این سرویس در ماه چقدر هست ؟ یا اصلا محدودیتی نداره ؟ ممنون . ساکن تهران منطقه آیت .
اگر کسی هم ساکن این منطقه هست و نامحدود داره لطفا یک پیام بده .
سلام عزیز.سرعت چطوریه دانلود ؟ خوبه؟نقل قول:
-------------------------------------------------
دوستان من هم 256 نامحدود میخوام بگیرم .منظور از حداقل ترافیک چیه و آیا محدودیت در دانلود هست یا خیر ؟سرعت دانلود در 128 و 256 رو چه حدودیه؟
خواهشا پاسخ بدید :)
هیچ محدودیتی نیست هرچی میخوای دانلود کن! ولی امکان داره بعدا تغییر بدن شاید هم سرعت دانلود رو افزایش بدن در کل گفتند یک برنامه ای دارند که هنوز مشخص نشده.
سرعت دانلود برنزی یعنی Bu همون سرعت واقعی هست. مثلا 512 میشه سرعت دانلود 64.
128 نقره ای باید سرعتش 32 باشه حالا دوستمون که داره بگه بهتره.
سرویس ها نامحدود هیچ محدودیت دانلودی ندارن ؛ شما حالا هر چه قد که میتونی بزار برای دانلود : )
سرویس های نامحدود برنزی سرعت هاشون تقسیم به 8 میشه (ضریب اشتراک)
128 = 16
256 = 32
512 = 64
1024 = 128
2048 = 256