بله HIS بخر اون بهترهنقل قول:
Printable View
بله HIS بخر اون بهترهنقل قول:
الان قیمت کارت گرافیک 9600 Gx2 چقدره ؟
فکر میکنم بهتره تو این پستتون بجای عدد 6 از عدد 8 استفاده کنید !!!:31:نقل قول:
اخرین قیمتی که من دارم مال اول مرداد ماه هست که این کارت با برد club به قیمت 675 تومن و با برد گیگابایت و گارانتی آواژنگ به قیمت 799 تومن و با برد xfx و گارانتی سازگار به قیمت780 تومن فروخته میشد که صددرصد با ورود کارتهای جدید ATI یکی صد تومن از قیمت این کارتها کم میشه !!!:27:
تا اونجايي كه من ميدونم 9600 gt حدود 10% از 8800 gt ضعيفتره .نقل قول:
خوب با توجه به ويژگيهاي 9600gso فكر ميكنم بايد از 9600 gt و بالطبع از 8800gt بيشتر از 10% ضعيف باشه .
اگه اشتباه ميكنم لطفا بگيد .
مدل رفرنس 9600GSO 384Mb تقریبا 10% و بیشتر ضعیفتر از 9600GT هست ولی جناب ماکرو منظورشون مدل Sonic بوده برای Palit/Xpertvision که یه مدل اورکلاک شده هست البته من از مدل 384Mb این کارت نتونستم Review پیدا کنم ولی خوب بدون شک از مدل Ref قویتره دیگه .نقل قول:
اقا تو رو به خدا يكي با دليل ومدرك بگه 4850 his بهتره يا club
اين سوال همه ي كساييه كه ميخوان اين كارت رو بگيرن
بچه ها من مي خوام سيستمم رو ارتقاع بدم تا جايي هم كه ممكن باشه مي خوام كارت گرافيك 1 گيگ ببندم مي خواستم ببينم چه ماركي بهترين هست با چه مشخصاتي و با چه قيمتي الان هم خودم يك 512 جي فورس دارم
سلام.
ميخوام يه كارت گرافيك بگيرم ،250000 پول دارم.چي بگيرم؟؟؟؟لطفا كامل توضيح بدين فقط اگه ميخواين مقايسه كنيد فارسي بنويسيد چون من حسابي گيج شذم ديگه
فرق بين مدلهاي جديد ati &nvidia رو به فازسي برام بگيد.مرسيييييييي.راستي مين من p35ds3l هست و پاور 580 وات گرين
سلام. با این پول ati radeon hd4850 بهترین کارته که کاراییش در حد geforce 9800gtx هست.این کارت 512 مگ رم داره و تمام بازی ها رو ساپورت می کنه.
اگه بیست صفحه آخر این تاپیک رو بخونی متوجه میشی که بدون شک Ati 4850 تو رنج 250t بهترین انتخاب هست و حدود صد بار تکرار شد.با مین و پاورتم سازگاره و هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
فرق محسوس سری های جدید همون تفاوت نسبت کارایی به قیمت است که Ati از این نظر جلو افتاده .Ati4850 با 260gtx مقایسه میکنن و Ati4870 رو با 280gtx (با اندکی تفاوت) ولی تو بازار ایران قیمت Ati ها تقریبا نصف nvidia است!!؟؟؟