آره نشد.یه چیزه دیگه هم که هست اصلا تو signsis هم نیستنشون که بخوام انتخابشون کنم ساین کنم:41:نقل قول:
Printable View
آره نشد.یه چیزه دیگه هم که هست اصلا تو signsis هم نیستنشون که بخوام انتخابشون کنم ساین کنم:41:نقل قول:
نقل قول:
برای برنامه شما اگر pc suite ندارین و فایلها رو توی خود حافظه گوشی یا مموری کارت ریختین باید اول نصبشون کنید تا بیان توی منو...
شما به همونجایی که فایلها رو ریختین برین و فایل رو اجرا کنید و مراحل نصب رو ادامه بدین تا نصب بشه...
نقل قول:
قاب اصلا نگیرین و به فکر خریدنش هم نباشید...مطمین باشید هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد..منم داشتم به غیر از اینکه قیلفه گوشی رو زمخت و زشت مینکنه ...و + جواد شدن گوشی هیچ چیز دیگه ای نداره...تازع روی خود گوشی هم خط می اندازه !!
شما میتونید به راتی و بدون دلهره از ویروس بزنلمه خودتون رو نصب کنید...چون هنوز برای سیمبین 9.21 ویروسی ساخته شنه !!
وقتی که شما فلاش رو خاموش میکنید ...خاموش هم میمونه...اما اگر گوشی رو بچرخونید به حالت اولیه و دوباری برگردین باید یه بار دیگه اونو خاموش کنید...
در مورد صدای شاتر دوربین و استارت فیلم برداری هم باید بگم که قطع نمیشه...
یافتم یافتم !!!
:31::31::31:
برای قطع کردن صداهای ناهنجار شاتر دوربین و استارت فیلم برداری از توی برنامه X-Plore اونا رو پیدا کردم...یعنی جزور Resource های گوشی هستند...
اما پاک نمیشوند...
باید یه راهی پیدا کنیم که بشه پاکشون کرد...
اگر پاک بشوند دیگه صدا نمییده!!!
اینم ادرس اون فایلها:
z:\system\sounds\digital
فقط اگر بشه راهی برای پاک کردنشون پیدا کرد خوب میشد
مرسي عزيزنقل قول:
برای برنامه شما اگر pc suite ندارین و فایلها رو توی خود حافظه گوشی یا مموری کارت ریختین باید اول نصبشون کنید تا بیان توی منو...
شما به همونجایی که فایلها رو ریختین برین و فایل رو اجرا کنید و مراحل نصب رو ادامه بدین تا نصب بشه...
حميدرضا جان ir remot رديف نشد؟
يا حق (:
ir remot :18: یاسین جان منظورت فایل های ساین بود دیگه والا نه هنوز این سایت سیمبین لامصب هنوز درست نشده هر وقت درست شد براتون میزارم راستی یه چیزی رو میخواستم بگم در مورد ir remot من یه کنترل واسه ضبط انتخاب کردم وقتی با گوشی ضبط رو روشن کردم خراب شد یعنی الان ضبط داغون شده وقتی روشنش میکنم هی سدی رامش میره تو میاد بیرون رو lcd ضبط تند تند نوشته ها میره میاد کلا میخواستم بگم زیاد به این برنامه اعتماد نکنید تا به مشکل من گرفتار نشید فعلا که ضبط ما پوکید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-------------
راستی یاسین جان یه وقت فکر نکنی نمیخوام کارت رو انجام بدم و سر کارت گذاشتم این عکس رو بیین از سایت سیمبین گرفتم :
کد:http://i28.tinypic.com/2zsvifn.jpg
نقل قول:سلام مرسی از توضیحاتت ...:11:
خسته نباشي رفيقنقل قول:
آخه مرد حسابي درايو Z فقط خوندنيه و هيچ كاري نميتوني با فايلاش بكني
سلام بر همگی.
کمک !!!
من ورژن جدید( v.2.0 ) برنامه Rotate Me رو پیدا کردم ولی مثل اینکه نمی خوان واسه این گوشی کاری کنن.
من گفتم ورژن جدیدش بیاد رو 5700 کار می کنه.به خاطر سیمبین هم نیست چون رو N95 کار میکنه.
فکر کنم به خاطر اینه که صفحش 2.2 اینچه !! آخه رو گوشی های 2.4 به بعد کار می کنه.
من خواستم نصب کنم این ارور رو داد :
Certificate error : Contact the application suppiler
بعد اومدم ساین کردم این ارور رو داد :
Unable to install.Constrined by the certificate
کسی راهی بلده که از این ارور ها رد شد و برنامه رو نصب کرد ؟
این هم فایل این برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها ی 5700 یییییی
راستی روی سایت های نقد و بررسی این گوشی همه نوشتن که
این گوشی قابلیت ویرایش فایل های آفیس و خواندن pdf رو نداره ؟:41:
یعنی برنامه هاش رو گوشی نیست و می شه بهدا نصب کرد ؟
یا اینکه کلا فایل ها ی آفیس و pdf رو نمی خونه ؟؟:13: