من پینگ گرفتم همش تایم اوت میده کلا حدود 70-80 درصد تایم اوت میده پینگ سالم کم میاد..واسه ما برعکسش کردن به زور یه پینگ سالم میاد:n18: 256 دارم سرعت روزانه همون 30 هست شبانه 15...فک کنم تو لیست سیاه ام..
Printable View
من پینگ گرفتم همش تایم اوت میده کلا حدود 70-80 درصد تایم اوت میده پینگ سالم کم میاد..واسه ما برعکسش کردن به زور یه پینگ سالم میاد:n18: 256 دارم سرعت روزانه همون 30 هست شبانه 15...فک کنم تو لیست سیاه ام..
اون 37كه سرعتش عاليه ممكنه تا يه چند وقت ديگه رنج ipمون عوض بشه بيفتيم رو 37خيلي خوب ميشهنقل قول:
میگم تا حالا بیشترین زمانی که ریست کردی چقدر بوده؟ من بیشترین زمانی که به ریست اختصاص دادم ربع ساعت بوده:n31:نقل قول:
به نظرت اگر بیشتر ریست کنیم ممکنه برامون 2.185.47 یا 37 بیاد؟:n19: چون قبلا این دوتا هم میومدن ولی الان 2.189 هم حتی باید چندبار واسش ریست کنی تا گیرت بیاد
دادا واسه شما آی پی هم تغییر میکنه به زودی سرعت شما هم تغییر میکنه واسه من هیچی تغییر نمیکنه اوضاع داره بد و بدتر میشه من تو لیست سیاه ام شیطونه میگه زنگ بزن یه چندتا فوش توپول بشون بدم تا خودمو خسته نکنم و خودشون سرویسو تخلیه کنن:n24:نقل قول:
من هر وقت برم سراغ تعويض ip ديگه ولش نميكنم ممكنه تا 2ساعت ipعوض كنمنقل قول:
راستي شايان اوip كه با 2.185.47شروع ميشد اين آخرا سرعت تك كانكشن و پينگش توپ شده بود هااا:n19:
پينگش زير 120شده بود
آقا فرشاد جواب پی.ام رو بدین لطفا
دوستان اینترنت من گیر داده به سه تا آی پی:
79.x.x.x
95.x.x.x
2.185.9x.x
هرکار میکنم عوض نمیشه، اینا افتضاحن
حتما دان استريمت پايينه كه سرعتت پايينه الان سامي هم 256داره ولي چون دان استريمش 11مگه سرعتش ميگه تا 170هم ميرهنقل قول:
شانس شما ديگه افتادي رو افتضاح ترين ip ها اون 79مال آسياتك و 95مال تست روته فاميلمون هم دو روزه رو همينا قفل شدهنقل قول:
دان استریمم تا 8 مگ میکشه تو بدترین اوضاع 6 مگ...کیفیت خطم هم خیلی بالاستنقل قول:
اولی از راست دان و دومی اپ
SNR Margin (dB): 36.0 26.4
ريتش بايد بالا باشه نه اس ان آر بايد اول يه ماه 2مگ بگيري بعدش بياي. رو سرعت پايينترنقل قول:
ریتو طبق سرویسی که میگیری میدن..مثلا 256 ریتش 341...ریتو که الکی نمیدن طبق سرویس خودت میدننقل قول:
اس ان آر هم مال کیفیت خطه...همه میدونیم هر چقدر snr بالا باشه خطت بیشتر میکشه...الان من دقیقا نفهمیدم منظورت چی بود خط سامی تا 11 مگ میکشه؟ یا ریتش 11 مگه!:n04: که محاله!!
ببخشيد انتظار داري با ريت 341سرعت 250كيلوبايت بگيري؟معلومه كه نميشه اول بايد ريتت بالا باشه
نه میدونم ریت 341 همون 34-35 دانلود هست...ولی خوب ریتو طبق سرویس فعلی میدن...مثلا من برم 2 مگ بگیرم بعد 2 ماه برگردم رو 256..سرعتم هم بشه 170 با عقل جور میشه آیا؟! اینا این همه نتو محدود کردن از آی پی گرفته تا قانونی شدن سرعتو اینا... یعنی اینقدر خنگولن و این چیزو نمیدونن؟ به نظرت؟!نقل قول:
اگه به تور يكي از اپراتور ها بخوري خب معلومه كه ريتتو پايين ميارهنقل قول:
اره خیلی خوب شده بود دلم براش تنگ شده :n10: دلیل خوب شدنش هم این بود که تراکم کاربر روش کم شده بودنقل قول:
پس با این حساب فایده ای نداره دوساعت هم ریست کنیم 37 نمیاد:n35:
فرشاد یکی از بچه های همین تاپیک هست که ایپیش روی تک رقمی ها قفل شده ولی میگه پینگم زیر 200 نمیاد , دیگه ما که ایپی بهتر از تک رقمی نداریم
همین 2.185.2x خودمون هم صبح ها پینگش میاد حدود 140
این نشون میده که ایپی ها و گیت وی ها مشکلی ندارن و مشکل از مخابراته که تعداد زیادی کاربرو چپونده توی یه رنج ایپی و جای نفس خور نذاشته:n19:
برا من كه شبا عالي ميشه هر چقدر به ساعت 2نزديكتر ميشيم سرعت و پينگ بهتر ميشه با اون ipهايي كه بهت گفتم
کدوم ip سرعتش خوب میشه؟نقل قول:
2.185.31 و 2.185.30نقل قول:
برا من با اون آي پي ها راحت با آپلودباز و آپلود بوي و آپ تو باكس 550كيلوبايتو ميده
چطور تا دیروز خوب بود ؟ من ip 37 نمی خوام ! بدرد بازی آنلاین نمیخوره ! به 10 اپراتور هم زنگ ردم هر کی یه چرندی گفت و کارمو انجام ندادن ! :n03: الان دیگه بازی آنلاین پر من فقط واسه همین کاربر مخابرات بودم پینگش خوب بود :n30: بچه ها 37 اصلا کیفیت نداره پینگش نزدیک 100 ولی چه 100 ی آخه بدرد نمیخوره ! اونایی که دنبال آنلاین هستن کارشون تمومه اگه قفل بشن روی این آی پی ! فرشاد تو خودت یک هفته روی همین آی پی لاک بودی جان من پ.خ کن چطور از لاک در اومدی بابا اینطوری اصلا نمیتونم هیچ کاری کنم آخه مگه زوری هم میشه آی پی رو لاک کنن ... ؟؟!!! :n03::n03::n28::n28::n27:نقل قول:
آی پی رو لاک کنن
خدا رحمتش كنه آي پي 37سرعت تك كانكشنش فول بود پينگش هم زير130 خيلي خوب بود ولي حيف كه عوض شد برام برا بازي آنلاين نميدونم ولي برا دانلود حرف نداشت
2.185 هم تک کانکشن بهتره و هم پینگ ! خیلی نامردیه ... خیلی ... :n03::n03::n03::41:
آقا فرشاد PM رو چک کن.
دوستان لطفا پيغام خصوصي نديد inboxپر شده نميرسم جواب بدم
ما الان 2.185هستيم پينگش 300ميلي ثانيه ست كجاش بهتره؟نقل قول:
از دیشب تا حالا سرعت افتضاح شده:n24::n24: زنگ میزنم میگه کافو ازادی شلوغه:n34::n34::n34: مخابرات هم همین جوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی خطش فیبنوری هست اگه هست بگه نهایت سرعتش چقدر هست
آدرس ip من یک ماهی هست عدد های اول سنت چپش 31.7 قبلا اینطوری نبود کسی میدونه دلیلش چی هست
دوستان الان بهترین ایپی مخابرات 37 هست
کسایی که برا بازی انلاین میخوان فعلا مخابرات بدرد بازی نمیخوره , اگر بیاید روی 2.185 ها از زندگی پشیمون میشید
ایپی 37 تنها عیبش اینه که jitter داره
فرشاد یکی پیدا کردم از اونایی که تو گفتی تک کانکشن بهتری داره :n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا فرشاد خب بگو چجوری سرعت شبانه رو ببریم بالا، اگه اینجا نمیشه هم توی PM بگو.
سرويست چيه؟دان استريمت چنده؟نقل قول:
فرشاد خدا بگم چکارت کنه
رفتم روی ایپی 2.185.31 که گفتی سرعت دانلودم شد این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n35::n29:
احتمالا تا چند وقت آينده تغييرات زيادي توي adslمخابرات ايجاد ميشه البته هنوز چيزي مشخص نيست فعلا پهناي باندو بالا بردننقل قول:
بچه ها خواهشا اگر کسی راهکاری بلده بگه ! چرا اصلا همچین کاری کردن ! من نمیخوام آی پیم لاک باشه ! یه با مرام پیدا نمیشه یعنی ؟ :n03: تخلیه کنم برگردم درست میشه ؟ :n35: 2 روزه نتونستم از نت استفاده کنم ! :41: آخه چرا دستمون به جایی بد نیست نباید کارمون انجام بشه :n37::n03:
احتمالا همه حمله ور شدن بهش:n08:نقل قول:
خدا رو شكر كن رو اين ipانداختنت اگر مثل ما رو اين 2.185 ميفتادي چي ميگفتي؟نقل قول:
چرا اگر تخليه و دوباره رانژه كني ممكنه بيفتي رو 2.185با پينگ 300-400
بابا کی گفته 2.185 پینگش 400 هست ! بهترین آی پی همینه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ سرعت ! من رو ببرن روی 2.185 راضیم ! ای کاش اون کامنت لعنتی رو اون روز قرار نمی دادم :41::41: خدا لعنتش کنه نامرد رو :n03: برای تخلیه باید چه کار کرد ؟؟